dlhsie tmave vlasy, stihla postava,hezky zadok, mensie prsa, pekny usmev a u dievcat sa mi paci skor taky disko styl obliekania aj ked tento hudebny styl z duse nenavidim ...
To je jedno mne sa pacia vsetky teda skoro.. Taka aby ,mala normalne krivky nie nejaku buchtu.. A styl? Co ja viem.. Ja taky nemam tie hip-hop devy.. Je mi z nich zle.. Najlepsie for me su punkove devy..
no viete mne sa pacia cervnovlasky,blondinky,brunetky no vlastne nejde len o vzhlad je to hlavne aku ma dusu chapene? moze bit pekna ale ak je namyslena co sa casto stava tak to je smola ... nemusi bit najkrajsia aby sa mi pacila
jojoj.....naj..pre mna su tiez hlavne inteligentne brunetky...., ale tiez ma dokazu moc moc moc rozpalit krasne rozcertene kucerave cervenovlasky......tomu hovorim pohlad.....
wolle napísal:jojoj.....naj..pre mna su tiez hlavne inteligentne brunetky...., ale tiez ma dokazu moc moc moc rozpalit krasne rozcertene kucerave cervenovlasky......tomu hovorim pohlad.....
nieco mi o tom hovor, aj dychat vtedy zabudnem(doslova)
nevidim v tom rozdiel ci blondina, bruneta alebo hnedovlaska. ide o to aby jej tie vlasy sedeli. Nemali by byt krátke (buee nie je moj styl). Najkrajsie su dlhe huste a vlnite vlasy. No a cervenovlasky mi moc nesedia (ak ma baba bordovy melir tak je to coooooool )
mne sa pacia take ako poznam teraz jednu krasavicu, ma krasne tmave blond vlasy prsia NDR (normalne do ruky) samozrejme niesu neake male, krasna postavicka !!! PODLA MNA JE TO SVATY GRAL MEDZI BABAMI
no ja som hlavne na blondýnky ale podla mna sa baba neda posudzovat podla farby vlasov ale podstatnejsie su aj vlasnosti a celkovy vyzor dojem a vystupovanie baby...
Majster Pekar napísal:no ja som hlavne na blondýnky ale podla mna sa baba neda posudzovat podla farby vlasov ale podstatnejsie su aj vlasnosti a celkovy vyzor dojem a vystupovanie baby...
to je vsetkym jasne ale tu by si mal napisat prave ten vyzor a styl obliekania, na to je tato tema zamerana tak skus troska blizsie. Podla toho potom zistime ze aky typ zeny je najziadanejsi. Ale dik za odpoved aj tak.