Aky zaujem zo strany zeny to je?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
anon7
Novice
Novice

Aky zaujem zo strany zeny to je?

Príspevok od používateľa anon7 »

ahojte :) Poradte, co si myslite!? :) Ked sa casnicka usmieva na zakaznika, viackrat po sebe za kratky cas, vyhladava jeho pohlad, do akej miery to moze byt prejav zaujmu a do akej miery prejav toho ze si jej zakaznik?! :D ...
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Aky zaujem zo strany zeny to je?

Príspevok od používateľa CheZteR »

kokos toto už je iný level čo sa dnes rieši na internetoch [emoji16]
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Mozno je retardovana alebo jej prides retardovany ty, tak sa smeje na tebe :D

Ked sa usmieva a pozera, tak si jej sympaticky. Mozes pri plateni povedat, ze ma pekny usmev. Mozes jej ten usmev a pohlad opatovat, dolezite je neuhnut pohladom. Ten kto ma vyssie sebavedomie, ten sa bude dlhsie pozerat z oci do oci, ten slabsi pohladom uhne. Pokial vies ako sa vola, mozes si ju najst napriklad na FB alebo IG a napisat jej, ze ma pekny usmev a ze ta vzdy potesi, ked robi a vidis jej usmev. Alebo jej nechaj na stole k uctu telefonne cislo s textom: Telefonne cislo za ten pekny usmev :)
anon7
Novice
Novice

praveze to su veci ktore tazko odhadnut ci to je len profesionalny usmev voci zakaznikovy, alebo si jej sympaticky :D

//autoeditácia príspevku (11 Dec 2019, 0:17)
heker napísal:Mozno je retardovana alebo jej prides retardovany ty, tak sa smeje na tebe :D

Ked sa usmieva a pozera, tak si jej sympaticky. Mozes pri plateni povedat, ze ma pekny usmev. Mozes jej ten usmev a pohlad opatovat, dolezite je neuhnut pohladom. Ten kto ma vyssie sebavedomie, ten sa bude dlhsie pozerat z oci do oci, ten slabsi pohladom uhne. Pokial vies ako sa vola, mozes si ju najst napriklad na FB alebo IG a napisat jej, ze ma pekny usmev a ze ta vzdy potesi, ked robi a vidis jej usmev. Alebo jej nechaj na stole k uctu telefonne cislo s textom: Telefonne cislo za ten pekny usmev :)

To s tou retardaciou moze byt tiez moznost :D :D

Ako my sme si uz vymenili pohlady aj usmev navzajom ... len tazko odhadnut ako ten usmev a pohlad vnima ona .. :D .. aj ked to asi zbytocne komplikujem .. pojdem za nou, ten usmev urcite pochvalim popytam kontakt, aj ked kontakt na nu uz viem, ale cez net pisat nebudem, je to slabosske :D
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

jj, a práve na fóre to vieme z textu hned odhadnúť, o aký úsmev sa jedná :D
A máš pravdu, na nete určite nepíš, radšej odkaz vytesaj do kameňa a pošli to po poslovi, ako pravý chlap...
heker
Redeemer
Redeemer

Ty nevies odhadnut jej usmev, ze ako to mysli a ci si jej sympaticky. Preto si myslim, ze pri stretnuti v kaviarni sa nezmozes na to, aby si ju pochvalil, vypytal si na nu cislo a pozval ju von.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

uz si tam bol viac krat? urcite si vzdy nechal dobry tringelt... preco by sa neusmievala ked jej davas peniaze? :D

"slaboske" je uz len to riesit na internete. dievca sa ti paci, chod ju oslovit, pozvat von. bud prijme alebo odmietne, kazdopadne problem vyrieseny, mas to za sebou.
miesto toho tam chodis, usmievas sa na nu, predstavujes ake by to bolo s nou rozpravat sa, chodit, mat deti... neviem co vsetko. proste si ju romantizujes, investujes cas, riesis ako sa na teba usmieva, vypisujes na forum. a uplne kludne sa moze stat ze nakoniec naberies tu odvahu, oslovis ju a ona povie, "sorry, ja mam priatela"...
a ty budes potom sklamany.

to mas ako s leukoplastom, odtrhnut co najrychlejsie nech to mas za sebou.
anon7
Novice
Novice

aacid napísal:uz si tam bol viac krat? urcite si vzdy nechal dobry tringelt... preco by sa neusmievala ked jej davas peniaze? :D

"slaboske" je uz len to riesit na internete. dievca sa ti paci, chod ju oslovit, pozvat von. bud prijme alebo odmietne, kazdopadne problem vyrieseny, mas to za sebou.
miesto toho tam chodis, usmievas sa na nu, predstavujes ake by to bolo s nou rozpravat sa, chodit, mat deti... neviem co vsetko. proste si ju romantizujes, investujes cas, riesis ako sa na teba usmieva, vypisujes na forum. a uplne kludne sa moze stat ze nakoniec naberies tu odvahu, oslovis ju a ona povie, "sorry, ja mam priatela"...
a ty budes potom sklamany.

to mas ako s leukoplastom, odtrhnut co najrychlejsie nech to mas za sebou.
No to je tiez problem :D ... priatela pravdepodobne ma :D

Ale inak mas pravdu co sa tyka toho ze si ju romanntizujem a predstavujem si co ak , ale to skor ide z mojich skusenosti a sklamani so zenami, nikdy to nedopadlo dobre, ani v vztahoch ani nikde, preto si myslim z toho ako sa pozorujem ( lebo niekedy by som ju oslovil alebo jej napisal alebo ja neviem co ) ale takto skor vyckavam a nechavam si ako keby nadej ... a citim sa tak lepsie ... :D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

A nie je lepšie skúsiť ju osloviť a prípadne niekam pozvať, ako žiť v očakávaní, kedy príde ten správny moment až do chvíle, kým prídeš do toho podniku a zistíš, že už tam nepracuje? :P

Ja som vyčkával podobne ako ty na ten správny moment ako tínedžer a samozrejme z toho nikdy nič nebolo. Keď som si neskôr uvedomil, že nič horšie ako odmietnutie sa stať nemôže, tak pár tých "vyvolených" báb s rande súhlasilo a niektoré sa dokonca pretavili do dlhodobého vzťahu.

Treba sa naučiť vyrovnať s odmietnutiami v živote. Tie nezažívaš len vo vzťahoch, ale aj v práci alebo v škole, ale neznamená to koniec sveta.
anon7
Novice
Novice

Pilifo napísal:A nie je lepšie skúsiť ju osloviť a prípadne niekam pozvať ako žiť v očakávaní, kedy príde ten správny moment až do chvíle, kým prídeš do toho podniku a zistíš, že už tam nepracuje? :P

Ja som vyčkával podobne ako ty na ten správny moment ako tínedžer a samozrejme z toho nikdy nič nebolo. Keď som si neskôr uvedomil, že nič horšie ako odmietnutie sa stať nemôže, tak pár tých "vyvolených" báb s rande súhlasilo a niektoré sa dokonca pretavili do dlhodobého vzťahu.

Treba sa naučiť vyrovnať s odmietnutiami v živote. Tie nezažívaš len vo vzťahoch, ale aj v práci alebo v škole, ale neznamená to koniec sveta.
Mas pravdu :) .. Vsak nabuduce ju urcite oslovim , bol som rozhodnuty, len ma zaujimal nazor, aj ked je jasne ze na tu otazku co som dal mi asi tazko niekto odpovie .. :)
heker
Redeemer
Redeemer

Odpovede si dostal. Mozno nie tak odpovede ako skor nazor. Je to uz na tebe ako sa k tomu postavis.
anon7
Novice
Novice

heker napísal:Odpovede si dostal. Mozno nie tak odpovede ako skor nazor. Je to uz na tebe ako sa k tomu postavis.
ano, a dakujem :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

anon7 napísal:ahojte :) Poradte, co si myslite!? :) Ked sa casnicka usmieva na zakaznika, viackrat po sebe za kratky cas, vyhladava jeho pohlad, do akej miery to moze byt prejav zaujmu a do akej miery prejav toho ze si jej zakaznik?! :D ...
-pockaj pokym nebudes mat aspon 15
skjerp-deg
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa skjerp-deg »

gogo956 napísal:
-pockaj pokym nebudes mat aspon 15
Wtf toto bolo uncalled for.
heker
Redeemer
Redeemer

Ako to pokracuje? Presiel tyzden a pocitam, ze za ten tyzden si tam mal byt aspon 2x, ak mala kratky tyzden. Alevo 5x, ak mala dlhy tyzden. Takze co nove?
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

konecne super tema na hojku tak pridam svoju skusenost :)

asi 6-7 rokov dozadu som chodieval do jednej kaviarne viac krat do tyzdna. Robila tam jedna casnicka a co vam budem hovorit presne taka zena o akej som snival a doteraz snivam. :) bola mila pozdravila zvykla mi zakývat ked sa dalo prisla na kus reči a jedneho dna sme sa dostali ktomu ze ide z priatelom na vikend do tatier ale ze nemaju hotel tak to rieši. Mna pohotovo napadlo ze moj otec chodi casto do tatier a ze ak mi da cislo alebo fb tak jej proste skusim nieco od neho poradit :) . Dala mi fb. Obcas som jej zvykol napisat kedze som vedel ze je zadana neozval som sa jej raz mozno 3-4 mesiace. Priatel ju nechal no po 4 mesiacoch si nasla niekoho ineho. Kamarat uz nevladal pocuvat ako o nej stale basnim tak mi ju vybavil na oslavu ako prekvapenie :) Bolo to krasne a tam som jej pred vsetkymi az povedal ako som cele roky snival iba onej aka je super a pod :)

Teraz sice ma priatela ale sme v castom kontakte na fb je mi dost velkou oporou v mojom zivote a hoci nebudeme spolu nikdy ten usmev sa mi navzdy vryl do :smt049 :)

P.S lepsiu zenu som zatial nestretol.

Takze chod do toho minimalne mozno tvoj zivot obohati skvely clovek aj nie priamo priatelka :)
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

No zbohom :smt081
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Páči sa mi akí ste naivní :lol: Ak sa usmeje na vás žena ktorá pracuje v službách tak na 99 % percent je to pre to lebo má za to zaplatene a je to jej nápln práce sa usmievať na zákaznikov :smt082 chcem vidiet ako by ste boli spokojní s namosurenou predavačkou ktorá by vám vynasala akí ste vy nerozhodní kupoli by ste si niečo od nich/vratili by ste sa do takeho obchodu? :smt033 A myslíte si že takí ako vy tam neboli ešte v ten den a nepozývaly ju na rande? :smt059 takych už bolo :smt043 Ved ony to maju tak nacvičené a pracov oskúšane že vedia ako vás odmietnuť tak aby ste tam prišli nabudúce :smt006 Ak bude mať osoba pracujuca v službach zaujem tak sa to určite dozviete. :D
skjerp-deg
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa skjerp-deg »

Na Slovensku je veľa namosúrených ľudí v službách. Chápem preto, že ak človek narazí na niekoho, kto je milý, ľahko si to môže misinterpretovať. Avšak pravdepodobne si baba robí len svoju robotu.
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

… alebo aj nerobí .. podľa mňa treba vyskúšať
netreba nič očakávať od toho len zistiť čo sa stane ak pôjdeš za ňou

len téma je od 10.12. ak tam chodí povedzme pravidelne raz za týždeň tak už môže byť možno aj neskoro …
Napísať odpoveď