Aky zdroj do tejto zostavy?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Aky zdroj do tejto zostavy?
tak tam nepoznám nikoho 
Chcem sa spytat, vsimol som si, ze ked skladaju bednu, davaju aj chladic na PCU, je to draha zalezitost? Ma ho kazda maticna doska alebo procesor v baleni?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...väčšina (95%) bežných procesorov má základný chladič v balení...určite by som ale investoval tých 20€ a kúpil niečo iné...aj ten najhorší chladič predávaný zvlášť je lepší, ako ten pribalený...
-
Michaelo
Hardcore addict
Načo mu bude do kancelárskeho PC, ktoré už aj tak prekračuje jeho rozpočet, iný chladič na CPU?
Boxový mu bude v pohode stačiť. Ak by mal tie peniaze navyše, môže, no ak sa nemýlim, tak limit je 350€ a tam niekde aj sme (cca 350 až 360€).
Boxový mu bude v pohode stačiť. Ak by mal tie peniaze navyše, môže, no ak sa nemýlim, tak limit je 350€ a tam niekde aj sme (cca 350 až 360€).
-
Grim
Darca
...nesledujem, len som mu odpovedal na otázku...
Tu v poprade som pisal dvom firmam o poskladanie zostavy ako je na zaciatku, ale odpisuju typom 1 mail za 1 den a už to riešim tyzden a stale mi ponukaju len žebracke komponenty čo maju na sklade.
ale rozmyšlam že by som si to poskladal sam, ale tak nechcem to riskovat ale
vyjde ma to lacnejšie ked si tie komponenty kupim z alzy, len neviem či bedna "case" bude pasovat
kazda, TO sa mam riadit velkostou maticnej dosky alebo akymi parametrami pri kupovani CASE?
Dakujem za odpoved
PS: chladiaca pasta len nanesiem cez sacok na procesor rovnomerne a pripevnim chladic a nic viac? Ake mate metody?
ale rozmyšlam že by som si to poskladal sam, ale tak nechcem to riskovat ale
vyjde ma to lacnejšie ked si tie komponenty kupim z alzy, len neviem či bedna "case" bude pasovat
kazda, TO sa mam riadit velkostou maticnej dosky alebo akymi parametrami pri kupovani CASE?
Dakujem za odpoved
PS: chladiaca pasta len nanesiem cez sacok na procesor rovnomerne a pripevnim chladic a nic viac? Ake mate metody?
-
Michaelo
Hardcore addict
Bednu som ti tiez napisal. Vsetko co som ti vybral do seba v pohode pasuje.
A chladic ma uz na sebe nanesenu poastu, len ho polozis, zacvaknes koliky a pootocis nimi nech sa nevypoja.
Skus napisat do Tichepc, tam ti ho mozu aj poskladat a otestovat. Aj ked, oni su z kosic, no poslali by ti polne funkcny poskladany PC kurierom a nemusis sa bat ze neico nemaju a ani nebudu mat
A chladic ma uz na sebe nanesenu poastu, len ho polozis, zacvaknes koliky a pootocis nimi nech sa nevypoja.
Skus napisat do Tichepc, tam ti ho mozu aj poskladat a otestovat. Aj ked, oni su z kosic, no poslali by ti polne funkcny poskladany PC kurierom a nemusis sa bat ze neico nemaju a ani nebudu mat
napisal som im vyzeraju byt ok! diky a VGA na procesore znamena integrovana grafika??
Ja si myslim, že ked je pasta rozotreta na chladiči ako si ty povedal musi byt postavenie mašiny hračka, hlavne ked poradite dobre komponenty,
no napisal som im nech mi tak uvidime
Ja si myslim, že ked je pasta rozotreta na chladiči ako si ty povedal musi byt postavenie mašiny hračka, hlavne ked poradite dobre komponenty,
no napisal som im nech mi tak uvidime