Aky zdroj ku GTX280 ?
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ej som sa sekol
, jasne ze nie. Ale ktovie co sa objavi a co budem musiet pripajat, ten zdroj ma kopu konektorov to je jasne, ale pouzivanie prevodnikou mi dajako nesmakuje. Radsej pouzivam konektory na co su primarne urcene. Ale tym nehovorim ze to neje dobre, videl som pouzivanie takych prevodnikov a karty aj pri vysokej zatazi bezali stabilne.
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
v tomto pripade odporucam Corsair VX550
tam je pcie 6 pin a pcie 6+2 pin.. teda mozes mat 2x6pin, alebo 6 a 8 pin
nejsu tam odpajacie kable.. kable su mrte dlhe.. mam ho osobne a ak ti zalezi na hluku tak potom tento ber.. je velmi tichy, ani neviem ci ho pocujem..
pripojok ma mrte.. je tam 24 pin s moznostou 20+4 pin.. potom 8pin ktory je tiez mozne rozdelit na 4+4 pin..
dve vetvy po 3x molex.. cize 6x molex a tiez tak isto aj sata.. 2x pripojka pre FDD a teda ako som napisal ten PCIe
tam je pcie 6 pin a pcie 6+2 pin.. teda mozes mat 2x6pin, alebo 6 a 8 pin
nejsu tam odpajacie kable.. kable su mrte dlhe.. mam ho osobne a ak ti zalezi na hluku tak potom tento ber.. je velmi tichy, ani neviem ci ho pocujem..
pripojok ma mrte.. je tam 24 pin s moznostou 20+4 pin.. potom 8pin ktory je tiez mozne rozdelit na 4+4 pin..
dve vetvy po 3x molex.. cize 6x molex a tiez tak isto aj sata.. 2x pripojka pre FDD a teda ako som napisal ten PCIe
už sa tu rovno opýtam. TX650 vs. HX520, poprípade ktorý iný zdroj od Corsair 500W+ ( na pretaktovaný Core 2, budúcu sériu HD58xx ), chcem aj dajakú rezervu, aby som o 2 roky nemusel meniť zdroj, myslím že tá 520 by aj postačovala, len má 3 slabšie vetvy ( TX = jedna silná ). Ide aj o cenu, tá šestopädesiatka je drahšia a nemá mod. kabeláž. Do zdrojov sa moc nevyznám, tak poraďte čo by stačilo