Akým najšetrnejším spôsobom odmietnuť dievča ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
echo
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa echo »

Preco chvalabohu?? co nema v poriadku software alebo hartware??
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

nie, myslel som to tak, že nechcel by som mať také "problémy" ako má kamarát
michmach
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa michmach »

ja som presne takyto problem mal a vyriesil som ho excelentnou metaforou, ked sme sedeli na kavicke zacal som hovorit a jednom kamaratovi co si zacal s jeho kamoskou, a prerusil som sam seba :"to by som nikdy nespravil, je to nanajvis chore... kamratku beriem ako sestru... a pod" a ona sa kyslo usmiala a dodnes sme kamarati
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

michmach napísal:...
Tak tebe to vyšlo, ale keď ti mám pravdu povedať, takto by som to nikdy neriešil. Je to prinajmenšom sebecké.
Schw33k, tu nie je nad čím uvažovať. Nech tvoj kamarát urobí to čo som ti napísal, veď je to určite inteligentný človek. Určite sa to vyrieši tak aby boli obaja spokojný. V prvom momente slečna bude trošku smutná, ale pár dní a všetko bude v poriadku. Uvidíš.
Nech mu to vyjde :wink:
PaTrIcIuS
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa PaTrIcIuS »

to je tazke jej povedat ze chcem byt snou iba kamarat. keby bolo nieco viac a nieco sa pokazi tak stratim kamarata. toto je podla mna najlepsie riesenie tvojho problemu
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

schw33k nech jej povie, že sa v súčasnej dobe nechce viazať. A že to tak proste cíti a že ak by si aj spolu začali vie, že by to určite nedopadlo dobre a to by nechcel... tým riskovať ich kamarátstvo. Ale teda hlavne to, že sa nechce viazať.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Te-wei napísal:schw33k nech jej povie, že sa v súčasnej dobe nechce viazať. A že to tak proste cíti a že ak by si aj spolu začali vie, že by to určite nedopadlo dobre a to by nechcel... tým riskovať ich kamarátstvo. Ale teda hlavne to, že sa nechce viazať.
jj, toe dobrý nápad, ale treba jej to aj zdôvodniť, nech necíti že je to jej chyba
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

krupica_dnb napísal:jj, toe dobrý nápad, ale treba jej to aj zdôvodniť, nech necíti že je to jej chyba
ved som napísal, lebo to tak teraz cíti. A to omielať dokola. Tomu čo človek cíti sa neda vzdorovať, ak jo,len dočasne...
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

a co tak ju pekne poprosit nech zavrie dvere zvonku :twisted: :D
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ono skutocne kamaratstvo je vlastne laska bez bozkov( a dajme tomu dacoho ineho este ale to teraz nechajme tak:) ). A ak si s dajakou babou naozaj dobry kamarat, tak chcete pre seba len to najlepsie, a ak si navzajom poviete, lubim ta co sa zmeni? Pribudnu bozky ale ved ten vztah bude inak taky isty. A v skutocnom vztahu, nie su bozky najpodstatnejsie, je to ten pocit, ze ste s niekym na kom vam tak velmi zalezi...Mozno ak by jej to ten Tvoj kamarat takto dajako formuloval, pochopila by to ako kedysi ja z ust mojej kamaraky, doteraz s nou som najlepsi kamarat bez problemov :) .
tortor
Novice
Novice

Príspevok od používateľa tortor »

no ja mam podobny problem len som na tom este horsie, totizto jednej holke sa pacim a urcite by chcela somnou chodit, ja som tiez zozaciatku chcel ale teraz zistujem ze by to nebolo ono, no a ten problem je v tom ze sme sa uz aj bozkavali a ju to urcite len povzbudilo(lenze ja som bol vtedy mierne opity a spravil som to len tak nemyslel som vtedy na nasledky)... a teraz neviem co mam spravit...mali ste niekto podobny problem???

...btw nechcel som zakladat novy topic lebo je to v podstate ten isty problem....
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

tortor napísal:no ja mam podobny problem len som na tom este horsie, totizto jednej holke sa pacim a urcite by chcela somnou chodit, ja som tiez zozaciatku chcel ale teraz zistujem ze by to nebolo ono, no a ten problem je v tom ze sme sa uz aj bozkavali a ju to urcite len povzbudilo(lenze ja som bol vtedy mierne opity a spravil som to len tak nemyslel som vtedy na nasledky)... a teraz neviem co mam spravit...mali ste niekto podobny problem???

...btw nechcel som zakladat novy topic lebo je to v podstate ten isty problem....
povedz jej to čo najskôr- bude to tak lepšie pre oboch...
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

toto mu odkaz nech jej povie : albo nech nad tym porozmysla co sem napisem : priatelstvo je najkrajsia vec na svete. priatelstvo si nekupis priatela nemozes ani podplatit, povies mu vsetko a co si najviac vazim na priatelstve je vzajomna ochota a to ze v priatelstve nexistuje klamstvo a priatelstvo je viac ako laska.. laska moze vydrzat rok dva mozno cely zivot ale to nieje iste...priatelia nemiznu ani ssa neotocia chrbtom... :smt056
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

My chceme stale od zien pravdu, a nie vyhovaracky, oklamavacky, vyhovorky, polopravdy, lebo pravdu si domyslime a este sa citime ako blbci, lebo nas ta holka odpisala a este nam aj klamala, cim nas vlastne lutovala a nechcela a chcela byt setrna.

Ja som za pravdu. Viac si vazim uprimnost cloveka. To je dokaz skutocneho priatelstva.

Moze si ten chlapec vybrat, bud jej povie nejake klamstvo, vyhovorku, lenze ak nie je hlupa si to domysli, a bude ich to zrat obidvoch... ale nic si nepovedia...

a mozno ked si vyberie vyhovorku, si ona povie, on je taky super, chcel ma usetrit... tak sa vyhovoril... neviem naozaj ake su zeny :wink: (ale predpokladam ze takto to nebude)

a kto vie ci to bude take ako predtym... mozno na to zabudnu... a mozno nie...

kazdopadne ak sa ona sama povazuje za jeho priatelku/najlepsiu kamaratku, najviac to "dokaze" ked sa na nho nahneva, urazi sa, potom co on bude k nej uprimny. :idea:

Niekto ma radsej otvorenost, a niekto sa radsej stiadne dovnutra, on jej povie ze niekoho ma, a ona povie v pohode, ved aj tak to nebolo nic vazne... ale vo vnutri sa bude trapit.

Aj tak ked mu to ona povie, ze sa do neho zabuchla, uz nikdy to nebude take ako predtym.. moj nazor..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Taka jedna krasna fraza: "Som teply, mam maly penis a bojim sa vztahov" :D
valkir
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa valkir »

ETieNne
: Úplne súhlasím, ako tak na to pozerám, viete kolko chlapcov má presne opačný problém??? , že: "Ja ju strašne milujem, ale ona ma má za najlepšieho kamaráta a bojí sa že o mňa príde , atď . . .
Preboha veď ak on má 21, tak ona určite nieje nejaká zadubená šestnástka a určite to dáako pochopí. Hlavne nech jej nevešá nejaké hlúposti na nos, lebo jej ublíži oveľa viac. A ak ho má rada , bude po čase spokojná aj s kamarátstvom. Hlavne žiadne výhovorky a klamstvá, :roll: , no alebo trošku aj hej ak to pomôže, no určite nie typu ja som teplý, či zaľúbený atď - to je sprostosť...

//edit : jasné, sú spolu na výške :idea: , tak 16 mat nebude.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Valkir ...

aha ten vek som si nevsimol, no ale divil by si sa.. poznam aj 20 rocne ktore stale nemaju dost rozumu, a zalezi od aj od povahy, ale ak ma aspon troska rozumu a naozaj by ho nechcela stratit...tak to pochopi..

celkove nielen v tejto veci ale celkove vo vsetkom su moje skusenosti take, ze cim viac klamstiev, vyhovaraciek.. atd. tak tym je to len horsie, a zamotanejsie.. maximalne to len odsunie problem o nejaku dobu.

A najhorsie je ak pravda vyjde najavo :wink:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

No budes hrat akoze ti to je luto a povies ze: "si zlata baba, lenze ja uz mam dievca." to je najsetrnejsie nie???
Untitled
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Untitled »

dawo napísal:No budes hrat akoze ti to je luto a povies ze: "si zlata baba, lenze ja uz mam dievca." to je najsetrnejsie nie???
No podla mna pokial nema dievca tak by klamat nemal naj by bolo povedat pravdu nieco v tom zmysle ze ju nechce stratit ako kamosku. Podla mna ked to ona nepochopi tak o vela neprisiel.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Nechapem ako mu mozete radit aby jej povedal ze uz niekoho ma.. ved to nema ziadnu logiku.. fiktivna osoba??? :roll:

co ked ju bude chciet vidiet, spoznat? alebo aspon fotku? alebo sa opyta podrobnosti, myslite si, ze by na to neprisla, alebo ze by jej to nebolo cudne?

a navyse on ma priatelku a nepovie to nikomu ani najlepsej kamoske???

proste je to nezmysel...

a dokedy bude mat fiktivnu priatelku? 3 roky a nikto o nej nikdy nepocul? alebo bude cakat kym si najde skutocnu?
Napísať odpoveď