Alcohol 120%
Alcohol 120%
Zdravim. vedel by mi niekto poradit ohladom Alcohol 120% ? Kde si mozem nastavit v akom formate chcem vytvoriť image nejakeho CDčka? lebo robi mi to vo formate .mds a ja by som chcel .iso alebo nejake ine formaty. Poradte
dakujem
no myslim, ze ten format sa vola mdf a nie mds. mozno sa mylim. no kazdopadne ten format neodporucam. mds subor ako taky, nejde vypalit na dvd. ide len z obrazu vypalit na dvd, ale keby si chcel napalit subor, tak ti vyhodi chybu. najlepsi format je klasicky iso. takze ked sa bude dat nastavit, tak odporucam ten. v ostatnych sa moc nevyznam, ale iso ma podporu aj v linuxe aj nero sa s nim ma rad, tak neni problem 
Prepac za ten vyraz, ale to čo si povedal je hovadina. Ak vytvoris obraz dvd v alcohole tak ti vytvori dva subory-*.mdf a *.mds. Potrebujes oba subory. A ked sa rozhodnes napalit tieto dva subory, tak ich jednoducho napalis, tak v nerovi, ashampoo ako aj v hociktorom inom. V alcohole ho napalis len ako obraz, to je možne, ze sa neda napalit, lenze alcohol sluzi na klonovanie cd,dvd, nie na napalovanie suborov.
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
turtlak69
velmi sa mylis... alcohol subory (*.mds, *.mdf) ked robis image tak dostanes oba.. jeden ma par KB a druhy ma tolko kolko subor ktory davas do imagu... mountuje sa obvykle ten mensi... je to ako CUE a BIN
za dalsie.. napalit ide v poho... zrejme si mal nejaky chybny... DVDCKO cez alcohol do ineho formatu ako mds mdf neulozis...
ISO subory su len na bezny image... ked mas original alebo nejaku hru alebo film a ulozis do ISO tak to nespustis pokial to ma ochranu... preto sa robia CLONY len do mds mdf imagov...
velmi sa mylis... alcohol subory (*.mds, *.mdf) ked robis image tak dostanes oba.. jeden ma par KB a druhy ma tolko kolko subor ktory davas do imagu... mountuje sa obvykle ten mensi... je to ako CUE a BIN
za dalsie.. napalit ide v poho... zrejme si mal nejaky chybny... DVDCKO cez alcohol do ineho formatu ako mds mdf neulozis...
ISO subory su len na bezny image... ked mas original alebo nejaku hru alebo film a ulozis do ISO tak to nespustis pokial to ma ochranu... preto sa robia CLONY len do mds mdf imagov...
V alcohole sa da napalovat len OBRAZ... ci je to ISO.. BIN.. MDS... on zrejme narazal ze ked si hodis ako DATA cely MDS MDF subor... chyba bola u neho.. tieto image idu napalovat v pohodepato83 napísal:V alcohole ho napalis len ako obraz, to je možne, ze sa neda napalit, lenze alcohol sluzi na klonovanie cd,dvd, nie na napalovanie suborov.
njn trochu som sa sekol. ano vytvori to dva subory. to je pravda. ide to aj krasne vypalit, ale mne sa stalo, ze som si chcel vypalit hru (the godfather) na dvd. ta hra mala menej ako cely obsah dvd a tak som chcel vypalit subor na disk a k tomu dopalit este crack + patch. no a alkohol vie len z obrazu vypalit na dvd, ale nero to dokaze normalne vypalit ako subor a potom tam dat aj kadeco ine. no a vtedy som tam chcel dat spominany subor + nejake dalsie a napisalo mi, ze mdf ci mds ci ktory (proste ten velky) nemoze mat vacsiu velkost ako tusim 2GB. a tak som nevedel ako na to. ale s ISOm mi toto nikdy nenapisalo