alfa romeo
Re: alfa romeo
preco by som si mal kupit lacne auto a vrazit do neho dvojnasobok jeho hodnoty, aby bolo pojazdne, ked mozem mat za tu istu cenu normalne a bez starosti?
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ocividne nevies citat alebo si nechapavy, ked si kupujes HOCIJAKY vrak za par eur tak budu potrebne dalsie investicie, a ci za 1500 eur najdes normalne auto v dobrom stave? No neviem
kupis za 1,5, vrazis dalsich 3, neni lepsie kupit rovno za 4,5 pojazdne?
-
chlapec10
Addict
vtedy si pisal za ROVNAKU cenu, nie o 1500 a 4500
reagoval som na stigmara, ktory pisal o tom, ze si kupi alfu za 1.5k a "za rok do toho je*** 2x tolko zaco ju kupoval"
1.5 + 3 = 4.5

1.5 + 3 = 4.5
-
chlapec10
Addict
ok beriem... sme sa zle pochopili...
som to to pochopil ze za rovnaku cenu 1500 eur.
A teda odpoved na tvoju otazku: Preto, lebo ludia nevidia stav ale vidia najnizsiu cenu: WOW, berem... a az potom pridu problemy.
som to to pochopil ze za rovnaku cenu 1500 eur.
A teda odpoved na tvoju otazku: Preto, lebo ludia nevidia stav ale vidia najnizsiu cenu: WOW, berem... a az potom pridu problemy.
Co Co ? Vy ste inak je*** naucte sa citat ja som pisal ze zlu reputaciu automobilky ma na svedomi kupa lacneho srotu ... v zivote som si nekupoval by som si nekupil auta za 1500 eur xD mozno tak bicykel ...
-
chlapec10
Addict
ja som nikdy nepovedal ze si take nieco kupil
ja som debatoval cisto o cislovke 1500 eur za auto...
Inac, dnes som oslavil jubileum
Inac, dnes som oslavil jubileum
Ahojte
Tak mám taky pocit, že riešim rovnaký problém ako Retne, chcela by som si kúpiť svoje prvé auto 147 -ku, no rovnako som počula samé zlé ohlasy, no aj napriek tomu by som o nej stále uvažovala. Ak by ste mi vedeli poradiť, či je to dobrá kúpa auta alebo? Najlepšie by bol nejaký jej majiteľ.
Áno pravda je že nechcem úplne drahé, no taký stred. Tak napriklad 147, 1,9 JTD rok. 2003, alebo ked už, čo je lepšie nafta či benzin? A ročnik? Je 2003 zlý?
Ďakujem vopred za rady a názory.
Tak mám taky pocit, že riešim rovnaký problém ako Retne, chcela by som si kúpiť svoje prvé auto 147 -ku, no rovnako som počula samé zlé ohlasy, no aj napriek tomu by som o nej stále uvažovala. Ak by ste mi vedeli poradiť, či je to dobrá kúpa auta alebo? Najlepšie by bol nejaký jej majiteľ.
Áno pravda je že nechcem úplne drahé, no taký stred. Tak napriklad 147, 1,9 JTD rok. 2003, alebo ked už, čo je lepšie nafta či benzin? A ročnik? Je 2003 zlý?
Ďakujem vopred za rady a názory.