Zdar, chcem sa spytat ci mate skusenosti s tymi jednorazovymi alkoholtestermi. Nechce sa mi kupovat normalny, pretoze vyhodit za to 50€ sa mi zda vela. Neviete kde sa daju okrem netu tieto jednorazovky zohnat, totiz videl som to v nejakom letaku no neviem ho uz najst.
http://www.3p.sk/sk/3P-trubicka/
nieco taketo
Alkoholtester
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Alkoholtester
Tie trubičky sa používali už pekne dávno. Mali sme ich doma a reagovalo to fakt na čokoľvek (nebolo to tak presné) a dobrý alkohol tester kúpiš za 30 až 35€.
http://www.magister.sk/produkt/detail/p ... icky-10ks/
Niečo podobné (ak nie totožné) voľakedy používali policajti na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu. Mal som také doma a aspoň čo si pamätám, tak to bolo citlivé aj na malý obsah alkoholu (farba sa zmenila na žltú so zeleným nádychom), pri väčšom obsahe alkoholu to išlo až do sýto zelena.
Niečo podobné (ak nie totožné) voľakedy používali policajti na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu. Mal som také doma a aspoň čo si pamätám, tak to bolo citlivé aj na malý obsah alkoholu (farba sa zmenila na žltú so zeleným nádychom), pri väčšom obsahe alkoholu to išlo až do sýto zelena.
-
PAuLi3
Darca
takze zrejme bude asi najlepsie kupit normalny ten tester, co... tak skuste nieco odporucit, lebo com pozeral, tak je kopec druhov
Zo srandy som objednal jeden z Číny. cca 12 dolárov stál. Ale bol nekvalitný ... okrem toho, že sa mohli robiť merania (teraz neviem presne koľko to bolo) 1x v priebehu 20 minút aby to ukázalo správny výsledok. Tie sa však DOSŤ líšili
Preto skôr by som pohľadal model už niekym overený
Preto skôr by som pohľadal model už niekym overený
-
Michaelo
Hardcore addict
Presne toto som mal ja, doniesol to krstný čo robí na polícii a fakt to reagovalo takmer na všetko.Mustafa napísal:http://www.magister.sk/produkt/detail/p ... icky-10ks/
-
chlapec10
Addict
na benzinkach sa daju kupit take jednorazove za par eur....
problem je ze to vobec nefunguje... raz ma stiahli ozrateho do prace(kolega soferoval), jeden som si kupil, poskladal to (je tam sacok/balonik a tak) a na to ze som toho vypil dost som mal pocit ze tie kristaliky vobec nereagovalo, mali sa sfarbit
problem je ze to vobec nefunguje... raz ma stiahli ozrateho do prace(kolega soferoval), jeden som si kupil, poskladal to (je tam sacok/balonik a tak) a na to ze som toho vypil dost som mal pocit ze tie kristaliky vobec nereagovalo, mali sa sfarbit