Alter Ego - sklamanie

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Foriaxus
Amateur
Amateur

Alter Ego - sklamanie

Príspevok od používateľa Foriaxus »

Future Games u mňa teda sklamalo, myslel som, že to prekoná známeho a významného Posla Smrti, hm, ale nemyslím si, ešte to vydali v pôvodnom anglickom prevedení a s časti to na tom AGDS 4 engine nevyzerá dobre, tentokrát to futuregames odfláklo :(

asi to bude tým, že sa vývojári lenošia, taký istý neúspech som zaznamenal aj u Reprobates... ach, držím palce u ďalších hrách z dielne Future Games...

"Pirátství zabijí vývojáře" no dodám k tomuto, že vo svete sú aj ľudia, ktorí radi podporia vývojárov tým, že si zakúpia svoju obľúbenú hru, ale najsaprv si ju stiahnu z internetu, zahrajú a kúpia originál, ale zato nemusia tvorcovia hier ísť na ľudí takto zhurta a odfláknuť projekt z dobrého mena a tvorivého Future Games.

Toď vše..
Drago
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Alter Ego - sklamanie

Príspevok od používateľa Drago »

Ou, tak to je sklamanie, lebo akurat 2-3 dni dozadu som videl na TL ze Alter Ego a spomenul som si, ze je to od FG. Tak som nazrel na ich site a nikde som nevidel, ze by sa chystal cesky dabing :/ .. takze teraz neviem, po anglicky to nebude mat tu spravnu atmosferu, hoci pribeh moze byt dobry :)
Foriaxus
Amateur
Amateur

Re: Alter Ego - sklamanie

Príspevok od používateľa Foriaxus »

Drago napísal:Ou, tak to je sklamanie, lebo akurat 2-3 dni dozadu som videl na TL ze Alter Ego a spomenul som si, ze je to od FG. Tak som nazrel na ich site a nikde som nevidel, ze by sa chystal cesky dabing :/ .. takze teraz neviem, po anglicky to nebude mat tu spravnu atmosferu, hoci pribeh moze byt dobry :)
no a podľa terajších informácií, údajne český dabing do hry nedali kvôli pirátskym kópiám, mňa najmä osloví dabing a ten v hre chýba, a čo sa týka príbehu, hm... ja rozhodne nebudem hrať hry z FG po anglicky, ani s titulkami, hra si vyžaduje jednoznačne české prevedenie a u takýchto adventúr to platí dvojnásobne, ale ako som už spomínal, hru som si zahral a miestami mi to pripomínalo Reprobates. No nič, len čakať, aké vydavateľstvo si hru ujme, a spraví do nej dabing.
Napísať odpoveď