Je taká možnosť?
alternativa IFRAME a FRAME
-
dh_danielle
Light Expert
alternativa IFRAME a FRAME
Zdravím, poznáte nejakú alternatívu na IFRAME a FRAME? Ide o to že chcem načítať nejakú stránku v mojej stránke, ale nechcem použiť IFRAME a FRAME.
Je taká možnosť?

Je taká možnosť?
-
jurko.info
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
iframe/frame
Nuž v rámci PHP sa to dá (takmer vždy) inkludovať, ale neviem, že by sa to dalo len za pomoci HTML.
-
dh_danielle
Light Expert
-
dh_danielle
Light Expert
Re: iframe/frame
skusal som to cez PHP /include/ a tam je problem ze my nenacita celu stranku ... nacita iba text a obrazky nie vsetky my nacita. co s tym?jurko.info napísal:Nuž v rámci PHP sa to dá (takmer vždy) inkludovať, ale neviem, že by sa to dalo len za pomoci HTML.
-
jurko.info
Medium Expert
-
dh_danielle
Light Expert
-
dh_danielle
Light Expert
-
jurko.info
Medium Expert
Takto, inkludoval si z vlastného hostingu, alebo cudziu stránku? Ma to normálne začalo zaujímať. Z vlastného by sa poriešiť dačo dalo. Apropo, ktorú stránku inkluduješ? Daj link ak nie je dôverný a skúsim sa dačo pohrať. Takto sa to dosť ťažko rieši. Možné je aj to, že je v .htaccess zakázaná manipulácia s obrázkom. S tým by sa nedlo nič robiť.
=============================================
Ups, a nedalo by sa nejako prostredníctvom PHP zistiť, aká je daná stránka v skutočnosti "dlhá"? To by sa potom height="" v IFRAME dal automaticky upravovať. S tým som sa síce ešte nestretol, ale možné je všeličo.
TAK TENTO PRÍSPEVOK JE ASI THE BEST HOWADINKA, ČO SOM NA HOJKOVI UMIESTNIL.
Ups, a nedalo by sa nejako prostredníctvom PHP zistiť, aká je daná stránka v skutočnosti "dlhá"? To by sa potom height="" v IFRAME dal automaticky upravovať. S tým som sa síce ešte nestretol, ale možné je všeličo.
TAK TENTO PRÍSPEVOK JE ASI THE BEST HOWADINKA, ČO SOM NA HOJKOVI UMIESTNIL.
Ja som riesil stahovanie stranok v tejto teme http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=65550 a to by mohlo pomoct vyriesit tvoj problem. Mozes sa tam inspirovat.
No cize by si mohol pouzit skript, ktory ti stiahne danu cudziu www stranku.
Potom si dorobis aby sa ti na stranke pomenili odkazy z relativnych na alternativne (dufam ze tieto dva vyrazy dobre pomenoval). Proste aby si dostal z ./obrazok.jpg www.adresa.sk/obrazok.jpg.
Samozrejme, je treba si doladit tento skript, lebo s tym menenim SRC a podobnych ciet to velmi neviem...
// chrono to dufam poradi, zlepsi 
No cize by si mohol pouzit skript, ktory ti stiahne danu cudziu www stranku.
Potom si dorobis aby sa ti na stranke pomenili odkazy z relativnych na alternativne (dufam ze tieto dva vyrazy dobre pomenoval). Proste aby si dostal z ./obrazok.jpg www.adresa.sk/obrazok.jpg.
Samozrejme, je treba si doladit tento skript, lebo s tym menenim SRC a podobnych ciet to velmi neviem...
Kód: Vybrať všetko
<?php
$link = "http://www.google.sk/"; // na konci treba lomitko
$link2 = explode("/", $link);
for($i = 0; $i <= (count($link2)-2); $i++)
{
$link_final .= $link2[$i]."/";
}
$fp = fopen($link, "r");
if(!$fp)
{
echo "$errstr($errno)<br>\n";
}
else
{
fputs($fp, "GET / HTTP/1.0\r\n\r\n");
while(!feof($fp))
{
$vypis .= fgets($fp,128);
}
fclose($fp);
}
$vypis = str_replace(" src=\"", " src=\"$link_final", $vypis);
$vypis = str_replace(" src='", " src='$link_final", $vypis);
$vypis = str_replace(" src=.", " src=$link_final", $vypis);
$vypis = str_replace(" src=/", " src=$link_final", $vypis);
$vypis = str_replace(" href=\"", " href=\"$link_final", $vypis);
$vypis = str_replace(" href='", " href='$link_final", $vypis);
$vypis = str_replace(" href=.", " href=$link_final", $vypis);
$vypis = str_replace(" href=/", " href=$link_final", $vypis);
$vypis = str_replace(" background=\"", " background=\"$link_final", $vypis);
$vypis = str_replace(" background='", " background='$link_final", $vypis);
$vypis = str_replace(" background=.", " background=$link_final", $vypis);
$vypis = str_replace(" background=/", " background=$link_final", $vypis);
echo $vypis;
?>DomCZo: relatívne-absolútne 
Niektoré stránky len presmerujú na inú stránku (pošlú stavový kód 3xx Redirection 3xx), takže by sa muselo riešiť aj toto. Iné môžu posielať odpoveď zbalenú (gzip, zlib). Bol by problém s POST, cookies... Takže nejaké načítanie stránky a poslanie ďalej by v niektorých prípadoch mohlo byť dosť zložité.
Niektoré stránky len presmerujú na inú stránku (pošlú stavový kód 3xx Redirection 3xx), takže by sa muselo riešiť aj toto. Iné môžu posielať odpoveď zbalenú (gzip, zlib). Bol by problém s POST, cookies... Takže nejaké načítanie stránky a poslanie ďalej by v niektorých prípadoch mohlo byť dosť zložité.