Ludia po takmer 2 týždňovom čakaní na grafiku kvôli sviatkom a dodacej dobe, mi povedali v nemenovanom pcshope že 260GTX tu zakladnu (nie OC) už nepredavaju.
Preto sa vas chcem spytať.
1. Aku mate skusenosť s alza.sk a do kolko dni by mi prišla grafika z BA do Trnavy?
2. Chcem si objednať 260GTX OC s 216 stream procesormi (nie nechcem ATi) Je tá od Asusu v niečom lepšia od Gigabyte? Ja viac pokukujem po GB
Ďakujem.
Alza a GK - prosím poradte
1. Ak si objednáš z alzy tovar, ktorý je na sklade, príde Ti do 24 hodín od odoslania Tvojej objednávky, pokiaľ ju pošleš do 15 : 00. Ak po 15 : 00, tak Ti ju pošlú do 48 hodín, pretože uzávierku majú o spomínanej 15 : 00. Osobne som pri svojej objednávke nemal žiadne problémy.
2. Je to v podstate jedno, rozdiel je tam iba v chladení. Ale pokiaľ som dobre pozeral, tak ASUS tam mal referenčné chladenie a Gainward tam má vlastné chladenie, takže skôr tú Gainward.
2. Je to v podstate jedno, rozdiel je tam iba v chladení. Ale pokiaľ som dobre pozeral, tak ASUS tam mal referenčné chladenie a Gainward tam má vlastné chladenie, takže skôr tú Gainward.