alza.sk | alza.cz | nespokojnosť | ignorácia klientov
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: alza.sk | alza.cz | nespokojnosť | ignorácia klientov
No neviem ale ked das dole spat tak ta vrati na predchadzajuci krok pripadne staci vzdy kliknut na kosik a obsah ti ostane len sa akoby resetujes naspat do rezimu nakupu
-
xH4wK
Storno objednavky a zrusenie rezervacie na tovar chvilku trva.. takze si mal po storne vytvorit novu objednavku, nasledne ak by boli uvolnene veci z povodnej stornovanej objednavky tak by boli hned pridane k tvojej (aksi teda medzitym niekto neobjednal dany tovar skor.)japaja napísal:neobjednávam prvý krát z alzy...
idem objednať pc všetko vyklikám ako chcem dam platba kartou a napíše mi že sa neda platiť kartou nastala chyba ( kartou platim na steame a nema obmedzenia na platenie cez internet) takže hľadam tlačítko kde sa dá zmeniť spôsob platby, samozrejme som ho nenašiel - ako inak
vravím si zavolám do alzy nebolo by na tom nič zlé keby nemali debilného robota...
zrušim objednávku teda stornujem a pozerám že 3veci niesu na sklade wtf.. vravím si to som asi ja rezervoval tie kusy a neboli tam už no tak keď som to stornoval tak by mali byť tu predsa - ale niesu
hľadám tel.čislo do košicke pobočky - jané tiež tám nemajú výdobytky moderných technologii ako je telefon
píšem im email že čo sa stalo a on vravia že to vidia stornované píšem jedine čo chcem je zmeniť spôsob platby
- odpoveď zatiaľ neprišla
boh ich ochraňuj jak zajtra nič nepríde..
Uvedom si, ze problem s tvojou platbou nie je problem alzy..
Kedze objednavas PC tak predpokladam, ze suma je vyssia ako platby cez steam ktore ti problem nerobia.. a tak moze byt problem s dennym limitom tvojej karty
ano aj na denny limit som pozeral a ten nemam nastavený
-
xH4wK
Mozno nemas nastaveny denny limit na vybery z bankomatov.. ale je este aj limit pre internetove platby kartou
najviac ma dostal ten robot čo sa ozval v mobile no ale to bol už tlak...
//autoeditácia príspevku (29 Jún 2015, 21:38)
ok uznávam moja chyba kreditka viacej nepustila ALE ajtak ma prekvapuje že som nevedel z toho vycúvať von
//autoeditácia príspevku (29 Jún 2015, 21:38)
ok uznávam moja chyba kreditka viacej nepustila ALE ajtak ma prekvapuje že som nevedel z toho vycúvať von
neprecital som to vsetko mozno to tu bolo spomenute.
reklamujem jednu vec v alze momentalne a pravdepodobne bude reklamacia ukoncena dobropisom, no vec bola kupovana na firmu
moja otazka je ze ci pri prevzati dobropisu je potrebne nejak dokladovat ze som stej firmy alebo nieco podobne?
alebo mi vydaju dobropis kedze som uvedeny ako kontaktna osoba na reklamacnom liste a teda ja som to aj zaniesol na reklamaciu.
reklamujem jednu vec v alze momentalne a pravdepodobne bude reklamacia ukoncena dobropisom, no vec bola kupovana na firmu
moja otazka je ze ci pri prevzati dobropisu je potrebne nejak dokladovat ze som stej firmy alebo nieco podobne?
alebo mi vydaju dobropis kedze som uvedeny ako kontaktna osoba na reklamacnom liste a teda ja som to aj zaniesol na reklamaciu.
Ja som reklamaciu z firmy vybavil cez znameho, nebol ziadny problem. Ale k reklamacii som napisal list, ktory bol podpisany konatelom a peciatka firmy, kde bolo nieco ako take splnomocnenie na reklamaciu.
Mal som rovnaky pripad, reklamoval som tablet kupovany na firmu, a ja som nebol ani majitelom, ani konatelom ba ani splnomocnencom firmy.
Vysledok? Reklamacie v poho, avsak nakoniec mi vratili peniaze formou dobropisu, ktory som si ale ja nemohol dat preplatit, takze to musel riesit niekto z firmy.
Vysledok? Reklamacie v poho, avsak nakoniec mi vratili peniaze formou dobropisu, ktory som si ale ja nemohol dat preplatit, takze to musel riesit niekto z firmy.
no ja takisto nemam ani splnomocnenie, len ja by som za ten dobropis zase nakupil, nechcem to vyplatit, bude aj k tomuto potrebne aby to riesila ta firma neviete?
-
Runes
Addict
dobropis je svojim sposobom druh platidla a to platidlo je viazane na kupuuceho cize firmu. Na 99% budes potrebovat splnomocnenie.
dobropis ti ma podobne ako faktura, prist postou na adresu firmy... a podla mna bude stacit ze budes disponovat bud dodakom, ale nejakym potvrdenim ze si to kupoval ty na firmu, ak je tvoje meno uvedene ako kontaktna osoba zrejme bude stacit OP, no ak by sa jednalo o velku sumu, a s dotycnymi si v obchodnom styku nebol a nepoznaju ta, mozno budu chciet aj splnomocnenie...EmTeK napísal:neprecital som to vsetko mozno to tu bolo spomenute.
Inac nevidim dovod aby to neposlali postou, je to ich povinnost, podobne ako zaslanie faktury
Dobropis vystavia osobne na reklamacnom na Alze a dobropis je uctovny doklad, takze je potrebne ho dat uctovnicke firmy, aby sa to zauctovalo (kvoli krizovemu vykazu DPH).
-
kukiak
Addict
Dobrobis ti daju ale nepreplatia ak nie si konatel alebo ta konatel nesplnomocni (osobne overenym tlacivom)
no tak uz len pockat kym ma kontaktuju, dohodol som to nakoniec s majitelom firmy takze snad bude vsetko v poriadku.
Dakujem vsetkym za rady
Dakujem vsetkym za rady
-
Runes
Addict
ja len tak okrajovo este, kupoval som puzdro na tablet to som vratil dostal som dobropis, chcel som ine puzdro cize s reklamacneho rovno na pokladne. Vytvorili sme objednavku bez registracie tam sa pouzil dopropis automaticky sa ta objednavka skrz moj dobropis zaregistrovala na moje konto. Cize ten dobropis je viazany na konto ale ked sa nad tym tak zamyslim bolo jej jedno ci som to realne ja lebo si to neoverovala proste pouzila ten kod ci co tam bolo.
Ja už tam nikdy nič nekúpim. Predali mi doje*** tlačiareň. Pri reklamácii telefónu 3x nesplnili 30 dňovú lehotu a keď poslali naspäť akože opravený, tak poslali iný používaný telefón, proste u mňa skončili
-
Runes
Addict
tomu hovorim pech
btw nefunkcna tlaciaten neni ich problem oni to predsa nevyrabaju
a rovnako servis nerobia oni ale ty doneses a oni len poslu vyrobcovi co vyrobca posle spat ti oni daju
ci si myslel ze daky panak vzadu to letuje. BTW nekupoval si nahodou veci s oznacenim rozbalene alebo pouzite ?
-
guess.whoo
Redeemer
a kontroloval si si IMEI toho teleofnu pri prebrati? aky to bol mobil?
Mne tiez pri reklamacii sluchatok prestrelili 30 dnovu lehotu, tak som im napisal na podporu a obratom mi odpisali ze zajtra si mam prist pre nove a ze sa ospravedlnuju
za mna dobre.
Ked som vracal tovar v ramci 2 mes. zaplatenej lehoty moznosti vratenia tovaru, taktiez bez slova vratili plnu sumu bez ziadnych prietahov.
Ked som vracal tovar v ramci 2 mes. zaplatenej lehoty moznosti vratenia tovaru, taktiez bez slova vratili plnu sumu bez ziadnych prietahov.
-
p4ra
Redeemer
Mal som pred 2 tyzdnami obdobny problem. Kupil som ASUS ROG laptop, ale na webe bol iny popis, ako to, co som v skutocnosti dostal (to som zistil, az ked som odisiel zo Slovenska a zacal s notebookom pracovat). Nasledne som ich kontaktoval s tym, ze som zaplatil za nieco, co som nedostal. Ked som bol pred tyzdnom na Slovensku, tak som im ho vratil, a ponukli mi bud vratenie penazi alebo, ze si zoberiem nieco ine. Za mna spokojnost.