Ahojte,
z allegro.sk som si kupil zopar veci, vzdy vsetko ok. Teraz tam chcem kupit nove samsung watch, cenovo ma vyjdu o nejakych 30 eur menej ako v alze alebo inych eshopoch.
Nema niekto skusenosti ako je to so zarukou alebo pripadnou reklamaciou? Myslim realne skusenosti.
Predajca tych hodiniek na allegre je extremecomputers co je slovenska firma.
alza.sk vs. allegro.sk
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: alza.sk vs. allegro.sk
Tak preco neoslovis priamo slovenskeho predajcu, ze by si to rad kupil priamo, mimo Allegra??? Zaruku su udava predajca, nie Allegro, takze to tam bude mat napisane, resp. ti s fakturou pridu zarucne a reklamacne podmienky. Ale EC je rokmi overena firma a nebal by som sa: https://obchody.heureka.sk/extremepcshop-sk/recenze/
Ja mám zatiaľ s Allegro skúsenosť takú, že keď som odtiaľ kúpil náhradnú batériu do Macu, ktorá bola vadná, predávajúci mi poslal druhú bez nutnosti vrátenia tej prvej.
A druhá reklamácia bola bazén ktorý mal po nafúknutí menšie dierky a predávajúci sa ma opýtal či mi bude vyhovovať peňažná kompenzácia s ktorou som súhlasil a on to aj splnil.
Takže ja zatiaľ čo sa týka reklamácii - spokojnosť.
A druhá reklamácia bola bazén ktorý mal po nafúknutí menšie dierky a predávajúci sa ma opýtal či mi bude vyhovovať peňažná kompenzácia s ktorou som súhlasil a on to aj splnil.
Takže ja zatiaľ čo sa týka reklamácii - spokojnosť.
-
starysomar
Hardcore addict
Nakupjem v Alze vyše 10 rokov bez jediného problému a bolo toho naozaj hodne.