a inac aj ja som raz volal do alzy a nedvihali to je uz sila a ani maily mi nechodili pri objednavke ako H@wkovi
ALZA.SK - Xbox zadarmo???
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: ALZA.SK - Xbox zadarmo???
zrus objednavku a sprav novu
a inac aj ja som raz volal do alzy a nedvihali to je uz sila a ani maily mi nechodili pri objednavke ako H@wkovi
Typek: Už prešlo 24 hodín, zajtra posielam už na adresu vyplnené papiere. Zajtra ma majú kontaktovať, pošlem to až po telefonáte (ak mi zavolajú do 14.00)
Pauli: Ja viem, "karmista" sa aj podpísal, takže som mu odpovedal rovno v tom príspevku.
A nehádajte sa tu, dohodnite si rovno fight
// Už mi doplnili ten Xbox do objednávky
Pauli: Ja viem, "karmista" sa aj podpísal, takže som mu odpovedal rovno v tom príspevku.
A nehádajte sa tu, dohodnite si rovno fight
// Už mi doplnili ten Xbox do objednávky
Neviem sice ktory dement mi zmazal post, ale ked chcete mazat flame tak ho zmazte cely, nie len moj posledny post ktory mimochodom neobsahoval ziadne vulgarizmy ani akekolvek osocovanie. Narozdiel od postu na ktory som nim reagoval, v ktorom ma Pauli pasuje za degenerovanu opicu ale ten tu napriek tomu ostal. Tlieskam.
-
hojko
Site Admin
Ja som to zmazal a kym sa nenaucis slusne reagovat a spravat, tak sa to asi z mojej strany zopakuje 
Mam pocit ze nevies citat, alebo si sa prepil z medoviny. Precitaj si ten post este raz a ak ti ani vtedy nedopne, tak radsej zmaz svoje konto.
//Ja tu komentujem neschopnost alzy odpisovat na ich formular, bezdovodne na mna niekto zautoci ze mne sa mali zdvihnut telefon, ja potom napisem post v ktorom sa branim bez akehokolvek naznaku urazania ale ten je mi zmazany, a ked sa dozadujem spravodlivosti tak mi je povedane ze to ja sa mam naucit spravat a ze mne prepina. Ok, tak som tu evidentne ko*ot ja. Nikto mi urcite nedokaze vysvetlit preco ale tak to proste je...
//Ja tu komentujem neschopnost alzy odpisovat na ich formular, bezdovodne na mna niekto zautoci ze mne sa mali zdvihnut telefon, ja potom napisem post v ktorom sa branim bez akehokolvek naznaku urazania ale ten je mi zmazany, a ked sa dozadujem spravodlivosti tak mi je povedane ze to ja sa mam naucit spravat a ze mne prepina. Ok, tak som tu evidentne ko*ot ja. Nikto mi urcite nedokaze vysvetlit preco ale tak to proste je...
-
Grim
Darca
...Gangy ty si podstúpil výplach mozgu? V poslednej dobe akoby ti preplo...nič v zlom, ale...daj sa dokopy...
-
PAuLi3
Darca
Gangy ja som ti pisal, ze ci sa ti tazilo dvihnut telefon a zavolat tam... toto ti pripada ako utok? to mne skor, ako si nasledne odpovedal ci som sa rozplakal alebo ci mam menzes
-
TommyHot
Addict
Btw preco by mal minat par korun na telefonovanie s nimi, ked v prvom rade im by malo ist o to aby sa stal ich zakaznikom a maju pre to spravit vsetko - ano, aj odpisovat na taku samozrejmu vec akou je email...PAuLi3 napísal:Gangy ja som ti pisal, ze ci sa ti tazilo dvihnut telefon a zavolat tam... toto ti pripada ako utok? to mne skor, ako si nasledne odpovedal ci som sa rozplakal alebo ci mam menzes
-
PAuLi3
Darca
tak asi tam nemaju cloveka, ktory cely den sedi za PC na internete a caka, kym niekto napise na helpdesk, aby mohol hned odpisat a riesit problem zakaznika, ja som potom uz len reagoval na to, ze aby zavolal, ked mu na emaily neodpovedaju, nic viac nic menej, ale tak myslim, ze uz by stacilo tychto konfrontacii, problem sa uz vyriesil, xbox chlapec dostane, takze moze byt kazdy stastny...
Ano, ja som to vnimal ako bezdovodny utok, minimalne ako nemiestnu narazku na moju fiktivnu lenivost lebo podla teba niesom schopny zdvihnut telefon. A podla toho som potom reagoval.PAuLi3 napísal:Gangy ja som ti pisal, ze ci sa ti tazilo dvihnut telefon a zavolat tam... toto ti pripada ako utok? to mne skor, ako si nasledne odpovedal ci som sa rozplakal alebo ci mam menzes