Amazon

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
moosha
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

//autoeditácia príspevku ( 15 Nov 2009, 13:41 )
Tak nikto nevie co s tym postovnym? Lebo v DPH uz mam jasno.
skuki
Light Professional
Light Professional

Re: Amazon

Príspevok od používateľa skuki »

Máte niekto skúsenosti s amazon.de? Chcel by som si kúpiť Nokiu xpressmusic 5800 no lenže moje schopnosti v Nemeckom jazyku sú slabé :( Mohli by sme sa dohodnúť aj na nejakej odmene :wink:
Blazon
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Blazon »

chcel by som si objednat knihu z amazon uk ale neviem ako nato .
Ked si chcem objednat tak sa musim zaregistrovat ?? :oops:
A ako mozem zaplatit za tu knihu?
sten32
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sten32 »

Musíš sa zaregistrovať a potom zaplatíš kreditkou. Len si dobre vypočítaj koľko budeš platiť za poštovné.
Blazon
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Blazon »

A ako si to mam objednat ?
Neviem to najst . A kolko ma bude stat postovne?
DoperMTA
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa DoperMTA »

zdar, ked si teraz objednam na amazone jeden seriál po častiach tak ako mi to doručia, elektronicky?
suhajko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa suhajko »

Z Amazonu som objednál cez november-december cca. veci za 300 dolárov, v pohode dodania či v rámci U.S.A. alebo u nás. Zarazilo ma ale, keď mi začiatkom roka stiahli 70 euro (cca.) za ich vlastný dodací režim alebo službu, či ako to nazvať, kedy pri väčšom počte objednávok by ste ušetrili na poštovnom celkovo. Keďže som to nevyužil, našiel som si cez net, že je možné požiadať o vrátenie peňazí, po prepočte a vrátení, som ostal v strate asi 30 centov (oplačem).
Tiež mám dobré skúsenosti s ich centrom na riešenie problémov (mal som ale pocit podľa angličtiny aj mena, že majú stredisko v Pakistane alebo Indii, ako asi väčšina takýchto veľkých predajcov).
Totiž som mal problém, že mi na ich stránke vyhodilo, že Kuriér dodal tovar (neprišlo nič), a pritom zásielka bola vrátená do skladov predajcovi (nikde o tom nebol záznam), peniaze mi vrátili bez problémov aj s poštovným (čo ma prekvapilo, mám skúsenosti zo SR, že poštovné si strhávajú v takom prípade.
Len ma mrzí, že je tam nutné platiť priamo kartou (nerád to robím po nete), a nevidel som tam nikde možnosť platby cez PP.
badboy007
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa badboy007 »

Ako sa dá objednať niečo z Amazonu, aby mi to prišli kuriérom?? Pre Slovensko je len standard alebo priority shipping, bohužiaľ priority nepodporuje skoro žiaden produkt. Keď objednám tým standardom, príde mi to na poštou alebo kuriériom? :)

//autoeditácia príspevku (21 Aug 2014, 06:37)
//Nikto neobjednáva z Amazonu?
Napísať odpoveď