no kedze nemam ani paru o cenach, tak sa chcem poradit, ze aku to moze mat hodnotu.. kedze ide o starsiu technologiu, tak som pri sucasnom tempe vyvoja technologii a cien cakal relativne symbolicku cenu (dajme tomu nie viac ako 20e), no asi som sa mylil, ked som si prezrel bazosa a nasiel som napr. taketo inzeraty: AMD Athlon XP2800+ za 39e bez chladica, dalej tam boli uz len okolo 2000+ za cca 20e, co ma nezaujima.. tomu prvemu som napisal mail a dostal som odpoved:
akoze rozumiem a akceptujem, ze pokial je zaujem, tak nie je dovod znizovat cenu, ale toto mi pride troska prestreleneDobry den, som velmi rad ze ste napisali aj svoju emailovu adresu. Pobavenie je to
mozno pre Vas, ale mzoem Vam povedat ze o tieto procesory je stale velmi velky
zaujem, mal som XP3200, cca 10kusov, vsetky sa predali po 45-50 eur za kus, ja
chapem ze tolko stoji nove dvojjadro AMD ale trh urcuje cenu a tieto procesory su
stale velmi ziadane, XP2500 predavam po okolo 30 eur, lebo viem ze sa za tu cenu
predaju, preco by som ich potom daval po 10 eur ?
pozrite si stranku> bitforce.szm.sk tam su este drahsie, pozrite si phc.sk atd, ja
chapem ze chcete ten procesor za co najnizsiu cenu.
Prajem pekny den
otazka znie, kde je pravda? aku to ma realnu hodnotu? respektive, do akej ceny by ste sli do toho vy, na mojom mieste (rozumne)?
thnx