Zdravím,
rád by som upozornil každého čo má AMD grafiku, aby nesťahoval najnovšie Omega drivery. Kompletne mi to odfajčilo všetky nastavenia a aj históriu v prehliadačoch a iných programoch.
Trochu som googlil a robí to veľmi veľa ľuďom. Takže odporúčam ich nesťahovať za žiadnu cenu, a použiť staršiu verziu 14.9.
Len čo som nainštaloval verziu 14.9, všetko funguje normálne a aj chrome a ostatné programy fungujú správne.
Prikladám chybové hlášky čo som dostával.
Ps.: pre rýpalov: Pred inštaláciou nových ovládačov som staré kompletne odinštaloval. Nepomohlo.
AMD - Omega drivers -> POZOR!
Re: AMD - Omega drivers -> POZOR!
No zas nemusis sirit paniku. Ja som ich vcera nainstaloval normalne bez odinstalovania stareho ovladaca a vsetko bezi v pohode. Mam Windows 7 64b a R9 270X.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Velmi vela ludi s tym ma problemy, tak by som na to rad upozornil.
Ja mam Win 7 64bit a R9 290 Vapor-X
Ja mam Win 7 64bit a R9 290 Vapor-X
-
hrban
Addict
každá grafika má svoj ovládač, je možné, že niečo domrvili práve na ovládači pre r290, poprípade si len ovládač nerozumie s pretaktovanou grafikou, možností je X prečo to nefunguje na tvojej GK, poprípade nejaký 3rd party software na OC GK si nerozumie s ovládačom, ale ak to je taký vážny problém ako hovoríš tak to snáď fixnú, druhá vec, ak náhodou nové ovládače nefungujú dobre, môžeš vždy spraviť ROLL-BACK na starý ovládač a je po probléme...
a pre pobavenie postnem obrázok z témy vtipy, pozri si bod jedna
môžeš zato dostať 2 roky 
a pre pobavenie postnem obrázok z témy vtipy, pozri si bod jedna
-
Michaelo
Hardcore addict
Tak ja som pozeral a mali problemy ludia aj s 280, 280X a 285... Tak teda neviem. Ja som sa ich pokusil nainstalovat 3x, potom som to vzdal a hodil starsiu verziu.
No mozno uz su aj opravene. Si myslim ze to je rovnako jak s Linuxom u mna. Skusal som 4 rozdielne Linuxy, na kazdom nieco nefungovalo ako malo (2 monitory, instalacia programov, klavesnica, neslo mi klikat myskou atd. meh)....
No mozno uz su aj opravene. Si myslim ze to je rovnako jak s Linuxom u mna. Skusal som 4 rozdielne Linuxy, na kazdom nieco nefungovalo ako malo (2 monitory, instalacia programov, klavesnica, neslo mi klikat myskou atd. meh)....
No, ja som ich teraz naschvál nainštalovať (R9 270x) bez od inštalácie starých (predsa nový ovládač by ich mal odstraňovať sám a nahradzovať) a žiadny problém.
-
Michaelo
Hardcore addict
Čo som pozeral, práve viacero ľudí malo problémy s R9 290/290X kartami.