AMD socket A

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Exxon
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

AMD socket A

Príspevok od používateľa Exxon »

neveiete mi poradit kde by sa dal kupit procak do socketu A, najlepsi by bol daky barton nad 2500 ale aj ked bude menej nic sa nestane. Totiz ked pridem do nejakeho obchodu a pytam sa, pozeraju na mna ako na debila... a to maju na dverach ze aj bazar...
aquafresh1
Star
Star

Príspevok od používateľa aquafresh1 »

Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Teraz už kúpiš maximálne ak thak Sempron, ale aj to potrebuješ mať naozaj veľké šťastie. Duron sa neoplatí kupovať, ale ak si naozaj zúfalý, thak prečo nie.
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: AMD socket A

Príspevok od používateľa canopus »

Master Gremlin napísal:neveiete mi poradit kde by sa dal kupit procak do socketu A, najlepsi by bol daky barton nad 2500 ale aj ked bude menej nic sa nestane. Totiz ked pridem do nejakeho obchodu a pytam sa, pozeraju na mna ako na debila... a to maju na dverach ze aj bazar...
bartona nikde nekupis,bol to jeden z najvydarenejsich procakov, a predat ho?to b bol kazdy debil
only
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa only »

Ja som svojho bartona predal pred rokom cca ale hadam nie som teraz debil...taky procak uz tazko zozenies ale...neufaj a v tom bazari sa hadam neikedy nieco najde...
Exxon
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Exxon »

ved prave keby sa nahodou nasiel nikto kto kupil novy pocitac alebo sa z nejakeho ineho dvovodu zbavuje starych komponentov a ma navyse procak... nedavno sa mi totiz stalo ze jeden clovek ponukal bartna 2500 za 1300 korun, no ale ho predal nez som sa dokopal ku kupe... tal ak by ste poznali niekoho co nieco take predava tak moje icq>264850012
Napísať odpoveď