American horror story
-
master23
Light Professional
American horror story
Zdar, ak som dobre hladal, tak ma prekvapilo, ze tu este neni tema o tomto seriali.
Je to vlastne hororovy serial,mal zaciatok tento rok. Je to celkom dobry serial, musim povedat, ze prvy serial v zanri horor, ktory sa mi fakt paci. dokonca ma aj dobre hodnotenie na CSFD 86%.
Co vravite na ten serial? Poznate ho? Paci sa vam?
http://www.csfd.cz/film/301543-american-horror-story/
Je to vlastne hororovy serial,mal zaciatok tento rok. Je to celkom dobry serial, musim povedat, ze prvy serial v zanri horor, ktory sa mi fakt paci. dokonca ma aj dobre hodnotenie na CSFD 86%.
Co vravite na ten serial? Poznate ho? Paci sa vam?
http://www.csfd.cz/film/301543-american-horror-story/
Re: American horror story
Keď som zistila, že takýto seriál existuje, povedala som si, že ho musím vidieť. Pozrela som si pilotný diel a nejakým spôsobom ma to chytilo. Tak som si pozrela celú sériu a tento seriál som si zamilovala. Nemôžem sa dočkať na ďalšiu sériu. Super bolo hlavne obsadenie,ale aj to, akú hĺbku mali charaktery. Každý mal niečo do seba
Od podivného Tatea až po Moiru a Constance. Už sa nemôžem dočkať až bude druhá séria! Jediné čo mi vadí je, že nebude o Murder house 
-
Old Dirty Bastard
Guru
jedine čo mi tam vadilo, že tak rychlo odpiskali Denisa O'Hareho, opäť mal skvelú postavu, podobne ako v True Blood keď hral streleného Russella Edgingtona
-
master23
Light Professional
pocul som, ze kazda sezona ma byt uplne ina, ine miesto, iny herci (niektori zostanu), iny pribeh.
tak sa velmi tesim na druhu sezonu. skoda, ze zacne asi az v septembri.
a musi povedat, ze mnohi herci tu podali velmi kvalitne vykony. aspon sa mi teda pacili ich vykony.
u mna prva sezona 90 percent.
tak sa velmi tesim na druhu sezonu. skoda, ze zacne asi az v septembri.
a musi povedat, ze mnohi herci tu podali velmi kvalitne vykony. aspon sa mi teda pacili ich vykony.
u mna prva sezona 90 percent.
Na nete som čítala, že Jessica Lange má byť aj v druhej sérii.
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
vsimli ste si podobu potetoveneho Tate-a s tymto chlapikom?
//autoeditácia príspevku (28 Jan 2012, 7:19)
zo zaciatku perfektny serial, trochu sialeny ale s vynikajucou hororovou atmosferou. koniec uplne sklamanie, po tom co sa veci vyjasnili to zacala byt nuda a finale to uplne cele pokazilo. ak bolo prvych par casti na 4 z 5 tak druha polovica bola na 2.
//autoeditácia príspevku (28 Jan 2012, 7:19)
zo zaciatku perfektny serial, trochu sialeny ale s vynikajucou hororovou atmosferou. koniec uplne sklamanie, po tom co sa veci vyjasnili to zacala byt nuda a finale to uplne cele pokazilo. ak bolo prvych par casti na 4 z 5 tak druha polovica bola na 2.
Ja som si stiahol pilot, bolo to v podstate dobré, ale to extrémne rýchle "dianie" sa mi až nepáčilo, ja mám najradšej pri hororoch ten rozjazd a nejaké gradujúce tajomno, to tu vôbec nebolo.
Popravde odvtedy som sa nedonútil k druhému dielu, ale určite to napravím.
Popravde odvtedy som sa nedonútil k druhému dielu, ale určite to napravím.
obnovujem staru temu, zacala druha seria, uz by mal byt vonku treti diel. co hovorite? 
Súhlasím. Dopozeral som to asi tak minulý mesiac a posledných pár dielov bola ďalekosiahla nuda, resp. scenáristi už veľmi varili z vody. To ako to funguje človek pochopí približne v polovici série a potom sa z toho vytratí to tajomno a prichádza istá schematickosť. Záver je ...axxis napísal:zo zaciatku perfektny serial, trochu sialeny ale s vynikajucou hororovou atmosferou. koniec uplne sklamanie, po tom co sa veci vyjasnili to zacala byt nuda a finale to uplne cele pokazilo. ak bolo prvych par casti na 4 z 5 tak druha polovica bola na 2.
Spoiler
...totálna idylka, akože tak všetci si budú nažívať naveky šťastne zakliaty v dome? WTF ??? Malý je anti-krist? Však to len začína byť zaujímavé, nie, že koniec...
-
Old Dirty Bastard
Guru
wat, na tú postavu sa ani nepamätám. btw pozeráte druhú sériu?
To je ten poskladný, malý mŕtvy chlapček, ktorého doniesli tej fešnej blondíne v pohároch..vystupoval tuším v 8 a 9. časti...
-
Old Dirty Bastard
Guru
aha, jasné, syn toho doktora. čo vystrašil aj violet a tú jej "kamošku", on sa tam zlomkovo objavoval od prvej epizódy v podstate. sme sa o ňom nedozvedeli najmenej,
Spoiler
prezradili dokonca, že sa nejedná o ducha, ale že on tam v tom suteréne stále žije a živí sa vačicami a občasnými návštevníkmi.
Reakcia na spoiler: to sa mi tiež nepáčilo, že postupne sa človek strácal v tom, kto je už duch a kto ešte človek, najmä pri flashbackoch.. Rozhodne ale ide o dobrý seriál, kt. sa oplatí skuknúť. Len má pár chýba a v závere mu dochádza šťava.
Prva seria naozaj skoncila pre mna dost trapne, ba az lahko prepokladatelne. Dokukal som celu prvu seriu, a prve diely mali naozaj grady, ale potom to slo dole vodou. Celkovo by som tomu dal 6/10. A sorry za obnovu starsej temy 
prvá séria výborná, koniec mohol byť lepší..druhá séria, perfektná celá a tá pesnička
neviem sa dočkať tretej
neviem sa dočkať tretej
Čo hovoríte na začiatok tretej série? Ja mám dosť zmiešané pocity, zatiaľ mi to prišlo ako nejaký teenagerský seriál typu sabrina .. dúfam že časom to bude viac dark a creepy, tak ako v tých milion pársekundových trailerov čo vyšli 
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Kedy bude dalsi diel v dabingu nevie niekto?