Andrej Kiska - kandidat na prezidenta

Diskusie na politické témy...
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Andrej Kiska - kandidat na prezidenta

Príspevok od používateľa seth82 »

Filozofovať nad tým v štýle koľko percent je to z voličov je divné hlavne vzhľadom na účasť v parlamentných voľbách. V prezidentských, v ktorých ide iba o figúrku na čele štátu, pôjdu IMHO voliť iba tí, ktorí niekoho budú chcieť zvoliť a nie tí, ktorí budú bojovať proti "menšiemu zlu". Dôvod? Gašparovič vs. Mečiar a následný výsledok. Kiska je známy iba ľuďom, ktorí sú na Internetoch a sledujú online médiá, z masmédií, ktoré potešujú väčšinu obyvateľstva, sa mu nevenuje vôbec nik a vzhľadom na to, že ku komu najsledovanejšie médiá inklinujú, sa mú podľa mňa ani venovať nebudú. A priznajme si - u nás vyhrá ten, kto sa na ľudí najčastejšie pozerá z billboardov a nabludári najviac somarín.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Fica v parlamentnych volbach priamo volilo 700k ludi. Ak bude kandidovat za prezidenta tak vyhra. A pokojne na to stavim (bwin v minulych prezidenstkych volbach ponukal tuto moznost a takuto tutovku si nenecham ujst :lol: ).
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

To co predvadza Ivan prinuti kopec ludi ist volit. A teraz nemyslim iba jeho senilne vystupy. Napriklad co predviedol s GP za pomoci ustavneho sudu, nam jasne ukazuje, ze to nie je az tak nepodstatna funkcia. A este uvidime, ci sa Robert nepokusi pred volbami posilnit pravomici prezidenta, na co predpokladam bude potrebovat ustavnu vacsinu, ale mozno by to pravica riskla. V prvom kole jasne Fico vyhra, ale v druhom to bude tesne.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ak opozícia neponúkne rovnako silného kandidáta ako je Fico, mnoho ľudí bude k tomu pristupovať tak ako ja. A ja nemienim voliť nejakého človeka, na ktorom sa dohodla "opozícia", ktorá sa na ničom inom dohodnúť nevie a lezie si do vlasov pri každej príležitosti. Kiska nie je politický kandidát, bez podpory politikov je iba ihlou v kope sena, medzi X ďalšími kandidátmi, ktorí nemajú žiadnu šancu.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Vdaka neschopnosti pravici som si uvedomil, ze volba psychopatov, ktori ma pod hrozbou nasilia okradaju o peniaze je absolutna strata casu. Suhlasim s tym, co tu uz dlho hlasa hughito, ze volit znamena suhlasit s dnesnym statnym systemom a s jeho chorymi praktikami. Takze dakujem pravica, aspon na nieco ste dobri :)
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

Tak moje obavy sa potvrdili. Kym nejaky Kiska sniva svoj filantropicky sen, Fico uz potahuje spagaty. Pri tej tragikomedii si viem predstavit Fica ako prezidenta aj s kandidaturou na sposob Putina. Klikovat uz vie, este nejaku motorku a kozenu bundu.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Pozrel som cca prvých 25 minút Kisku v Lampe a ten človek mi prišiel dosť jednoduchý teda. :wink:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Nie je to super? Cim vacsia hlava v politike tym vacsia kur*a. :)
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Hm, na tom niečo bude... každopádne, ktokolvek bude na poste prezidenta lepší než Gašparovič.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

TommyHot napísal:Vdaka neschopnosti pravici som si uvedomil, ze volba psychopatov, ktori ma pod hrozbou nasilia okradaju o peniaze je absolutna strata casu. Suhlasim s tym, co tu uz dlho hlasa hughito, ze volit znamena suhlasit s dnesnym statnym systemom a s jeho chorymi praktikami. Takze dakujem pravica, aspon na nieco ste dobri :)
Veľký súhlas. Kedysi som aj ja bol zmagorený, že voliť treba, inak nebudem mať morálne právo do toho kecať..BULLSHIT! Voliť je právo, nie povinnosť! A nevoliť je legitímne vyjadrenie názoru, samozrejme najmä ak je podporené občianskou angažovanosťou. Inak je to fakt len blbosť.

Kiska je nič. Má jediné plus, začal skoro a bude najznámejší z neznámych, ale na záver tam vždy bude nejaký politik. Nežeriem zďaleka všetko seno, čo Šťastný hádže, ale mohol by to byť zaujímavý kandidát, samozrejme má svoje veľké negatíva ani to neznamená, že by som ho volil, ale bol by zaujímavý. Podobne možno Beňová.

//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Určite sa síce do mňa obuje kopec ľudí, ale tie mená som hodil hlavne preto, že majú istú politickú váhu a sú zafixované v hlavách občanov a zároveň nie sú zaťažení hriechmi domácej politiky. To je veľké plus.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Aj keď som sklamaný z celkovej situácie ja asi aj tak pôjdem voliť. Kiska ma v tej relácii vôbec neoslovil.

Podľa mňa nejakú šancu by mohla mať Radičová aj keď nepredpokladám že bude kandidovať, lebo dostala dosť podrazov aj z vlastnej strany aj z ostatných "blízkych", pravicových strán ju očiernili viacej ako Fico a ľudia okolo neho. Takže zase sme tam, že tzv. pravicové strany sa zničia navzájom, Fico ani nemusí nič robiť len čakať.
Napísať odpoveď