Android - Nastavnie uzamknutia obrazovky(SG NOTE 2)

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Mick_14
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Android - Nastavnie uzamknutia obrazovky(SG NOTE 2)

Príspevok od používateľa Mick_14 »

Mal som nastavenie uzamknutia/odomknutia obrazovky potiahnutím prstu, nainštaloval som si certifikát školy aby som sa mohol pripojiť v škole na Wifi a keď sa inštaloval tak si vyžiadal nastavenie buď Vzor, PIN alebo Heslo, dal som vzor a certifikát sa nainštaloval. Teraz keď idem odomknúť obrazovku stále musím písať ten vzor, tak som ten certifikát vymazal ale vzor mi tam ostal a nejde to zmeniť(vypnutie telefónu nepomohlo), je tam napísané "Zakázal to správca, politika šifrovania alebo ukladací priestor poverení."
Vie mi niekto pomôcť aby mi išlo zase nastaviť odomykanie potiahnutím prstu? Ďakujem
Prílohy
odomknutie.png
M&M
Light Professional
Light Professional

Re: Android - Nastavnie uzamknutia obrazovky(SG NOTE 2)

Príspevok od používateľa M&M »

Ja mam na Desire X (4.1.1) správcov zariadenia kde mam zaskrtnute, co ktora appka moze robit (napr. uzamknut telefon na dialku a tak...). Skus nieco take pohladat aj ty a odtial to musis vymazat
Mick_14
Medium Star
Medium Star

Správcu zariadenia tam mám len jeden "Správca zariadenia Android" ale ani ten nemám zaškrtnutý
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

Skús do nastavení - moje zariadenie - zjednodusenie ovladania - a pod riadkom služby by si mal videt minimalne TalkBack - ten mam ja vypnuty a ty mozno nieco aj navyse, ak ano tak to vypni a vyskusaj znova...

Alebo nastavenia - dalsie - spravca aplikacii - preroluj sa uplne vpravo na zalozku "vsetci" najdi ten certifikat alebo niečo čo z neho ostať muselo a a potom "vymazat predvolene"

alebo ked nepomoze stiahni si z GP - App master(Uninstall Master) - JE ZDARMA, a cez neho odinstaluj zvysok certifikatu..

A ked nic nepomoze tak factory reset....
Mick_14
Medium Star
Medium Star

Ďakujem veľmi pekne, problém už som vyriešil cez Zabezpečenie ---> Vymazať poverenia ale Vaše tipy by sa mi mohli hodiť do budúcna :)
Napísať odpoveď