Android po pripojení OTG kábla zhasne

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Solo_Kamen
King
King
Používateľov profilový obrázok

Android po pripojení OTG kábla zhasne

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Ahojte.

Chcem si ku svojmu android telefónu (EVOLVE FX 420) pripojiť myš cez OTG kábel ale vždy po jeho pripojení sa telefón vypne. Naštartovat potom ide až po dopojení kábla a vybratí a znovupripojení batérie.

Bol by som velmi vďačný za akúkolvek pomoc.

EDIT: pripojenie micro usb -> usb adaptéra typu samec-samec funguje, po pripojení kábla samec-samica (dúfam, že som to pomenoval dobre) dochádza k vypnutiu telefónu
EDIT2: možno by pomohlo zapnút na telefóne ladenie USB, ibaže problém je v tom, že na telefóne mi nefunguje asi tak 80% dotykovej plochy, takže by som potreboval vediet, ako to zapnúť z PC, ak sa to dá :)
dobi235
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Android po pripojení OTG kábla zhasne

Príspevok od používateľa dobi235 »

akosi nechapem naco chces k mobilu pripajat mys...nemyslim si ze by mobil podporoval pripojenie USB mysi lebo to nema absolutne ziadny zmysel...a za dalsie USB ladenie cez PC nezapnes
Solo_Kamen
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Android po pripojení OTG kábla zhasne

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Na kamarátovom mobile USB myš funguje bez problémov. Tú myš tam chcem pripojit aby som mohol používať mobil ako rádio oddelené od PC. A kedže mám displej nefunkčný, tak si to rádo nemám ako spustit.

Inak som sa dočítal, že po rootnutí a prepísaní jedného konfiguračného súboru by to malo fungovať aj na starších androidoch... nechce sa mi vykopávať link ale cez volno to skúsim a oznámim výsledok :)

EDIT: aby si vedel, že nekecám ;) http://youtu.be/HJyK8cPws9k?t=1m
Napísať odpoveď