Angels and Airwaves
Angels and Airwaves
Ahojte kedze je toto moj prvi prispevok sme ospravedlnujem sa ak tu taketo neico uz bolo .... prosim vas chcem sa len spytat v novembri ma vyst novy album skupiny Angels and Airwaves .. pls neviete ci enjake pesnicky uz prenikly na svetlo sveta ??? alebo ci sa uz nejako neda zohnat cely album?? .. pls vobred dakujem
Ano ich album I-Empire uz vysiel pred par mesiacmi.. je to album podobny tomu predoslemu (We Dont Need To Whisper).. Tom Delonge tvrdi ze je to akesi "pokracovanie" predosleho..
z tycho dvoch sa mi paci asi viac tento novy..
cital som na to aj recenziu.. no velmi ich nenachvalili a dost ich sundavali za to ze je ta hudba viac-menej o nicom.. co je asi aj pravda.. chalani maju urcite na viac..
ale na druhej strane hraju to co chcu takze je to v poriadku podla mňa
maju aj klip na pesnicku Everythings magic a aj Secret Crowds..
ak niekto nepozna tuto skupinu a chcel by ju zacat pocuvat.. urcite nech nezacne vyhladavat zive vystupenia
lebo Tom spieva na prd..
.. AvA je to podla mňa to lepsie co vzniklo z Blinku..
pocuva to tu niekto?
z tycho dvoch sa mi paci asi viac tento novy..
cital som na to aj recenziu.. no velmi ich nenachvalili a dost ich sundavali za to ze je ta hudba viac-menej o nicom.. co je asi aj pravda.. chalani maju urcite na viac..
ale na druhej strane hraju to co chcu takze je to v poriadku podla mňa
maju aj klip na pesnicku Everythings magic a aj Secret Crowds..
ak niekto nepozna tuto skupinu a chcel by ju zacat pocuvat.. urcite nech nezacne vyhladavat zive vystupenia
.. AvA je to podla mňa to lepsie co vzniklo z Blinku..
pocuva to tu niekto?