Anger Management - TV Seriál

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Thrash/Death
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Anger Management - TV Seriál

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

Videl som len jednu časť a bola to strašná nuda. Nezasmial som sa ani raz. Dám tomu samozrejme šancu, ale dúfam že to bude lepšie, lebo ten pilot by prevalcovala hociktorá časť 9. série DAPCH
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Tretia časť celkom v kľude. Z tých troch rozhodne najlepšia, dokonca som sa celkom pobavil. Ak to takto pôjde ďalej vylezie z toho celkom dobrý seriál. :)
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Mam pozretych zatial 7 casti serialu, ktore boli odvysielane. Aby som to strucne zhrnul, tak pre mna je serial nudny, namet akehosi terapeuta este nudnejsi, dej mizivy, herecke vykony priemerne alebo az podpriemerne a vidim tam snahu brat a kopirovat prvky inych serialov. Jedina cast na ktorej som sa aj par krat zaspal, tak to bola druha alebo tretia cast, inak je to o nevtipnych dialogoch, ktore su v pripade scenok z terapie zdlhave a nudne. Tento serial nema nic vtipneho a Sheen mi pride ako nula, zahrali by to aj herci z Panelaku.

Teraz sa aspon ukazalo, ze Sheen nie je genialny herec a ani to, ze v Dva a pol chlapa hral udajne svoj zivot, vobec to nie je o tom. Vynikal v Dva a pol chlapa najma vdaka perfektnemu scenaru a kvalitnemu humoru, to je presne to co Anger Management nema. Tych 7 casti stacilo, prejdem na iny serial, ktory sa pocas tohto roku zacal vysielat, urcite tam bude nieco lepsie.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

tak tak, anger management po 4 dieloch hodnotim ako nezazivny serial, ktory ma nelaka na dalsiu novu cast. Mazem a ide sa dalej.
Thrash/Death
Star
Star

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

ja už prvú sériu dopozerám, ale obávam sa že to už lepšie nebude.. je to šité horúcou ihlou a je to poriadne poznať, herci všetci do jedného vrátane Sheena sú trápni, trápne repliky, hlášky žiadne,... Zase ďalší dôkaz o tom že deviata séria Dva a pol chlapa je minimálne o tri triedy vyššie ako tento nepodarok!
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Dostal som karmu s textom, kde odosielatel nesuhlasi s mojim prispevkom vyssie. Je mi jedno kto to poslal, len rad by som pocul tie argumenty preco a s cim nesuhlasi.
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

@test: ja som ti tu karmu neposlal ale sheen je genialny herec... s tym ze anger je nudny suhlasim ale je to hlavne preto ze ten scenar je uplne zly... sheen je dobry herec tak ho nesud podla jedneho nudneho serialu ;)
test
Hardcore addict
Hardcore addict

V Dva a pol chlapa hral Sheen perfektne, lebo bol perfektny scenar a vtipne dialogy. Tu su dialogy nudne a scenar biedny, takze tak vo vysledku posobi aj Sheenov vykon na mna.
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

Lenze z toho serialu by nespravil nic hviezdne ani Rowan Atkinson ;) A aj napriek tomu ze je to nudne je to celkom pozeratelne a aj to hlavne kvoli Sheen-ovi :)
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Podla mna je to pozeratelne len preto, lebo divaci cakaju, ze sa to zlepsi. Ale 7 casti zatial vobec nedokazalo, ze sa to oplati pozerat a nebyt tam Sheena, tak to ma podstatne mensiu sledovanost.

//autoeditácia príspevku (13 Aug 2012, 15:53)
Pozeram len tak pocet stiahnuti na jednej stranke Anger Managementu, takze cisla su nasledovne:
1. cast: 4012x
2. cast: 3382x
3. cast: 2993x
4. cast: 2543x
5. cast: 2284x
6. cast: 2018x
7. cast: 1838x
8. cast: 1426x

Cisla sice nie su az tak vypovedajuce, ved tie casti vychadzjau s odstupom casu a preto tie posledne casti nemozu mat najviac stiahnuti, ale ked som to porovnal napriklad s House, tak House mal dokonca stupajuci pocet stiahnuti, teda novsie casti stahovalo viac a viac ludi. Podobne je na tom napriklad aj serial True Blood, tam to kolise, ale da sa povedat, ze v priemere je to stale rovnaky pocet. Len tolko. Zaujimavejsie by boli cisla sledovanosti, ale tie neviem kde hladat, takze ak niekto vie, nech najde a hodi to sem :)

//autoeditácia príspevku (23 Aug 2012, 1:03)
Vcera som si pozrel deviatu cast a musim povedat, ze je to len druha cast na ktorej som sa zasmial. Ak by to slo takymto trendom ako tato jedna cast, tak sa je na com pobavit.
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

Nepoznám to, ale našiel som sledovanosť :D

http://en.wikipedia.org/wiki/Anger_Management_(TV_series) (treba scrollnuť nižšie)
Ing. Gandalf
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Ing. Gandalf »

FX si objednalo dalsich 90 epizod. :D Asi sa im tie cisla zdaju dostatocne.

Zdroj: http://tvline.com/2012/08/29/anger-management-renewed/
Teiseken
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Teiseken »

Tie cisla su vyborne. Tv FX musite brat ako nasu STV.
Vidime sa 18.01.13 v dvoch castiach
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Zo zaujmavosti som pozrel zopar casti, pretoze THM som videl vsetky. Samozrejme, ze nechcem tieto dva serialy porovnavat len kvoli Charliemu :P ale Anger management rozhodme vyradujem zo svojho serialoveho kalendaru...
Napísať odpoveď