nazdar ... da sa strcit do anglickej elektrickej zastrcky nasa normalna slovenska pripojka do elektriny ? .. ak nie kde kupim redukciu a kolko cca stoji .. DAKUJEM
da sa tam strcit, normalne som tak nabijal telefon a kamoska sa fenovala - vsetko sk koncovky, ale v UK maju turisticku redukciu co stoji 1£. tusim som tie redukcie videl aj u nas, skus elektro, alebo trhoviska, ale ak ides do uk tak tam toho maju strasne kvanta ak sa nemylim, tak usa je ina, len sa podoba, uz si nepamatam.
jj, maju ich vsade a tusim za 1,2libry sa da kupit cestovatelsky pack... a o napatie by som sa nebal, teraz ma 90% spotrebicov rozsah 110-250V ak nie viac
Treba redukciu. Kúpiš ju na letisku, v drogériách (Boots), papiernictvách (Woolworths, WH Smith), lacných obchodoch (Poundshop). Stojí okolo libry, môžeš si však kúpiť aj celý set, kde máš redukcie aj do USA a iných krajín a tiež opačnú redukciu na použitie anglických spotrebičov u nás.
fruxo napísal:ved aj do tej nasej zasuvky by islo 110V... ta redukcia robi to ze zo 110V spravi 220V + slovensky styl
no to by bola brutal velka zasuvka...ak by si zo 110V chcel spravit 230 tak potrebujes transformator...pripadne napatovy nasobic ale vyrazne by ti poklesol prud v tej redukcii...takze pri vacsom zatazeni by si vyhadzoval istice