Animované pozadia

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
dekarbon
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Animované pozadia

Príspevok od používateľa dekarbon »

porsim vas zhanam animované pozadia s futuristickou tematikou..neviete kde by sa ti dalo stiahnut?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

No a teraz to skús ešte raz. Rozlíšenie pozadí, formát [flash [swf], gif, avi?, svg,silverlight...]...
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dekarbon »

Mno takze ak by to bolo kvalitne tak by mohlo byt aj gifko vo vysokom rozliseni ale ked tak tak nieco na sposob flashu ale proste v skratke potrebujem nejaky taky subor ze ked kliknem nan pravym dam nastavit ako tapetu tak sa mi to nastavi ako animovane pozadie ale ja hladam nieco s futuristickou tematikou..nieco ako je na dremscene.com alenze to potrebuje program ale ja to chcem nahodit bez programu..
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

dekarbon napísal:Mno takze ak by to bolo kvalitne tak by mohlo byt aj gifko vo vysokom rozliseni ale ked tak tak nieco na sposob flashu ale proste v skratke potrebujem nejaky taky subor ze ked kliknem nan pravym dam nastavit ako tapetu tak sa mi to nastavi ako animovane pozadie ale ja hladam nieco s futuristickou tematikou..nieco ako je na dremscene.com alenze to potrebuje program ale ja to chcem nahodit bez programu..
a kde si to chceš ako tapetu nastaviť? Očividne ti ani druhý pokus nevyšiel. Tak skús ujasniť či je reč o nejakom mobile, pda alebo pc. Aký operačný... (či to vôbec umožňuje také niečo čo chceš)
Napísať odpoveď