Animované pozadia
Animované pozadia
porsim vas zhanam animované pozadia s futuristickou tematikou..neviete kde by sa ti dalo stiahnut?
Mno takze ak by to bolo kvalitne tak by mohlo byt aj gifko vo vysokom rozliseni ale ked tak tak nieco na sposob flashu ale proste v skratke potrebujem nejaky taky subor ze ked kliknem nan pravym dam nastavit ako tapetu tak sa mi to nastavi ako animovane pozadie ale ja hladam nieco s futuristickou tematikou..nieco ako je na dremscene.com alenze to potrebuje program ale ja to chcem nahodit bez programu..
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
a kde si to chceš ako tapetu nastaviť? Očividne ti ani druhý pokus nevyšiel. Tak skús ujasniť či je reč o nejakom mobile, pda alebo pc. Aký operačný... (či to vôbec umožňuje také niečo čo chceš)dekarbon napísal:Mno takze ak by to bolo kvalitne tak by mohlo byt aj gifko vo vysokom rozliseni ale ked tak tak nieco na sposob flashu ale proste v skratke potrebujem nejaky taky subor ze ked kliknem nan pravym dam nastavit ako tapetu tak sa mi to nastavi ako animovane pozadie ale ja hladam nieco s futuristickou tematikou..nieco ako je na dremscene.com alenze to potrebuje program ale ja to chcem nahodit bez programu..