Antibiotika (alebo ine tabletky) + chlast

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
110100
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Antibiotika (alebo ine tabletky) + chlast

Príspevok od používateľa 110100 »

Neviem ci tu je taka tema o chlastani, ale tusim ze hej. Netrapi ma ako to poskodzuje pecen a ine hluposti. Mna by skor zaujimala tato vec.... Beriete nejeke tabletky a potom pijete napr pivo, alebo tvrdy alk (vsetci vieme co sa stane, nalada nenormalna z jedneho poldeca a tancujete celu noc :D) ......

Ale co potom dychova skuska ?
Taky priklad. Ked si date jedno pifko a urobite dychovu skusku tak mate dajme tomu takych 0,2 promile .....
A co ked beriete dajake tabletky ? prejavi sa to nejako, kedze ucinok je uplne iny ?

PS: dopredu vas prosim, nepiste tu somariny ako ze chlastat s atb sa nema, ze to poskodzuje pecen, ze nech nerobim hovadiny atd .... rovno si tam napiste velkym OT :)
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

ked ta netrapi teda zdravie, tak skus a ked ta zastavia policajti daj nam vedet :aasmile11:
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

ja si myslim ze hladina alkoholu bude rovnaka, ale ucinok iny, pretoze je podporovany tymi liekami.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

hladina alkoholu rovnaka, to je snad logicke :wink: nebezpecne to urcite je, ale nie pri kazdom lieku. Najrizikovejsie su urcite antibiotika. Kamarati tak chodili niekedy(za cias ked penazi moc nebolo): dali si penicilin na to nejake pivko a uz lietali...
Podla mna je v pohode ak sa ti to raz podari(zabudnut, ze si na antibiotikach), ale ak to budes opakovat castejsie urcite sa to prejavi na tvojom zdravotnom stave. Neodporucam, radsej si precitaj knihu :wink: :D
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Nechcem byť hnusný, ale na lieky si vypiť a potom ešte šoférovať je dosť nezodpovedné a hlavne riskantné... :roll:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

soferovat? tak to urcite nie, to potom lock..Nechcel som nikoho nahovarat na takuto nezodpovednost a hlupost :evil:
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

celkovo alkohol a lieky tato kombinacia sa dost neodporuca robi ti to sarapatu s telom a nevies co to osobne s tebou spravi..

ja bych to neriskoval
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Lieky+tvrdô? Tak takuto ligu ani ja nekopem a to pijem alpu :lol:
sKoReC
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sKoReC »

antibiotiká + alkohol som už nechtiac vyskúšal a dopadlo to tým, že som nasledujúci deň preležal bledý v kŕčoch s tým že mi išlo každú hodinu srdce roztrhnúť... radšej neskúšaj
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

OT-
Key5ers0ze napísal:..
Penicilin-ak skombinujes s alkoholom nema skoro ziadne ucinky.Jediny problem je ten,ze ak chlasces na antibiotika,tie potom stracaju svoju ucinnost.

Ina vec su antidepresiva(Benzodiazepíny..napr.DIAZEPAN),tabletky na spanie(znamejsi napr.ROHYPNOL,ktory sa napr.pouziva pri vyrobe pervitinu).Kombinacia tychto tabletiek a alkoholu vedie k fyzickej zavislosti,psychickej zavislosti a nehovoriac o moznosti umrtia pri tychto kombinaciach..Ruky prec :!: .

On topic-kombinovanie tabletiek a alkoholu nema ziaden vplyv na vysku hladiny alkoholu v krvi.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

fok of.. kamaratka furt chlasce na to svinstvo.. na antidepresiva.. hmm o tomto budem musiet daco zistit..
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

OT antidepresiva a chlast: brr, to by som nerobil... ja sa tych svojich bojim aj bez chlastu... pekne nenacate lezia v sufliku...
a ine lieky a chlast? pred dvoma tyzdnami sa mi spolubyvajuci z Polska staozval ze na neho lezie chripka. dal som mu dva paraleny a povedal som mu kedy si ma zobrat dalsiu a ako by mu to malo pomoct. neratal som s tym ze clovek vo veku 31rokov bude na lieky chlastat. a tak sa stalo ze na druhy den rano dostal epilepticky zachvat...
TT: dychovu skusku by to nemalo dako "zbalamutit" ale radsej sed v tom aute sam,alebo len s jednou osobou... nikdy nevies ako sa to vykombinuje
110100
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Nemienim soferovat koli vela faktorom ..... A hlavny nie je ze by som bol opity :D

Akoze nemienim to praktizovat non stop, ale berem atbcka, bo som mal chripku ci co a jak tak musim ich dobrat .... A s old sxool sme sa uz davno dohodli ze ideme nieco vypit. Takze ked budem spievat po meste a dychova skuska bude 0,2 promile, tak mi menej zmozu, ako ked 2,0 :D
SIX
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SIX »

antibiotika a chlast, nestane sa nic, skusal som to pred par rokmy nutene, nic sa nestalo, ani mi nebolo zle proste nic. myslim ze ked si da dakto penicilin a alkohol , tak tie stavy ocom rozprava, ma vynutene psychicky,

horsie to je uz s analgetikami, a antidepresivami, tam uz su tie stavy s alkoholom velmi intenzivne a moze to lahko prerast k smrti
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

ale dufam, ze ked si jedno male pivo dam, tak mi to nic neurobi?
antibiotika som bral teraz rano...a do mesta na pivo idem az vecer..
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

tomasso napísal:ale dufam, ze ked si jedno male pivo dam, tak mi to nic neurobi?
antibiotika som bral teraz rano...a do mesta na pivo idem az vecer..
To by malo byt v pohode pokial nejes antibiotika uz poobede, a jedno pivo nemoze tomu uskodit ktore si das vecer ...
bell
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bell »

Bobr napísal:To by malo byt v pohode pokial nejes antibiotika uz poobede, a jedno pivo nemoze tomu uskodit ktore si das vecer ...
hm, zalezi ako rychlo sa zmetabolizuje antibiotikum
110100
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

S666 napísal:antibiotika a chlast, nestane sa nic, skusal som to pred par rokmy nutene, nic sa nestalo, ani mi nebolo zle proste nic. myslim ze ked si da dakto penicilin a alkohol , tak tie stavy ocom rozprava, ma vynutene psychicky,

horsie to je uz s analgetikami, a antidepresivami, tam uz su tie stavy s alkoholom velmi intenzivne a moze to lahko prerast k smrti
ufff, tak ptm to mame dajake ine abo atbcka na uplne inej baze si bral..... Jak tak, tak uz som to robil pred rokom (cca). Ja dva poldeca kamos tiez dva a kukal na mna ze ci som normlany.... Uplne mi preplo. Len tak do buducnosti lebo asi preveho typosa napadne, nie, normal z dvoch poldecakoch mi nic neni :lol:

A co sa tyka tych veci, ze neskutocne zle, praveze naopak. Lepsie mi nebolo :D . Nebol som opity dajak riadne, nebolo mi na tyku, nic proste. Jasneze som sa kusa motal a artikulovanie mi islo zle, ale to je normalny stav ked sa pripijete. Lenze normalne musite do seba hodit viac :)
bell
Light Star
Light Star

Re: Antibiotika (alebo ine tabletky) + chlast

Príspevok od používateľa bell »

110100 napísal: Netrapi ma ako to poskodzuje pecen a ine hluposti.
:)
jedine, co mozem na toto reagovat je , ze podcenujes svoje zdravie :?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Osobnú skúsenosť nemám, ale kamarát, ktorý si pri každej príležitosti veľmi rád vypije, keď berie lieky, ani pivo si nedá. Takže to je už čo povedať. :) Vždy povie, že radšej počká, kým nebude na liekoch, pretože nechce riskovať...
Napísať odpoveď