ježiši a nechces este zalozit temu ako sa vam paci slota ? alebo ako sa vam paci dzurinda ?? alebo ako sa vam pači maciar ?? ako sa vam paci ten a ten !!!
To prve, lebo ako jediný nespravil nič zlé, a aspon niekto im tam pi**** ked to nerobí Mečiar alebo komunisti. Celá opozícia sa im je*e do riti a jediný Fico sa im tam snaží robiť bordel aby sa konečne rozpustili a nastala konečne neaká iná vláda ako su tí poje**ný Dzurindovci.
Je to provfesionalny oje*ávač. Jedina jeho výhoda je že má zatiaľ čistí štýt. Hrá sa na ľavičiara, ale nieje ani prvý ani posledný herec ktorému ľudia naletia
zatial má čistý štít lebo ešte nebol zvolený, ak ho zvolia tak potom ak bude vladnut co iste nedovladne ludia uvidia kolko toho vie znicit a zdevastovat. Znici vsetko to usilie ktore bolo dobiehane po meciarovom a komunistickom rozkradani.
Dj Kuno napísal:Linkman : Ako môžeš hovoriť o dobiehaní po mečiarovi a komunistoch ked za tejto vlády to vyzerá horšie ako predtým. Že ti si Dzurindista.
Jednoznačne trapne reči Za Cielom znehodnotit kazdy pokus vlady s cielom zoskat co najviac volicov pre buduce parlamentne volby a potom sa nahrabat ako vsetci a nehovorte mi ze vy by ste sa nenahrabali keby ste mali moznost kazdy podlahne sile penazii...A take že pre narod hovno pre narod pre seba aj ja by som hrabal pre seba ved dnes ti nikto nic zadara neda sorry torchu som sa rozpisal..)