antikolizna laserova ciara

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

antikolizna laserova ciara

Príspevok od používateľa Runes »

Cafte, naseil som na nete toto http://www.banggood.com/Anti-Collision- ... ntent=xuxu odhliadnuct od faktu ze nemam rad milion serepeticiek na aute uvazujem nad tymto lebo psychologicky to podla mna posobi tak ze par blbov to odradi lepit sa na prdel.
Mate s tym dakto skusenost pripadne povoluje to nasa legislativa ??? Je mi jasne ze ked to tam dam zintenzivnim pokec s policajtami a nahodne kontroly :D len ci je daky zakon proti tomu kedze to je bezpecnostny prvok akurat bez zapisu v technicaku
brm
Darca
Darca

Re: antikolizna laserova ciara

Príspevok od používateľa brm »

Zaujímavé riešenie.. pozeral som, že už napr. aj Audi s týmto experimentuje:

Ale podľa mňa Ti to u slovenských policajtov neprejde.. a pravdupovediac, na základe tých obrázkov by som na slovenských cestách ani veľmi nechcel ísť za takýmto autom. Jedine, ak to bude mať sériovo montované od výrobcu automobilu, čiže povinne by to malo mať automatické nastavovanie výšky laseru. Na Slovenských cestách auto bude nadskakovať, takže ten laser bude vzadu lietať hore/dole a určite neraz oslepí vodiča auta za ním.

To je môj názor.. :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Podla mojho nazoru je to z pohladu zakona len dalsie svetlo, ktore samozrejme nema homologaciu. Tym padom to na aute nesmies mat. Z pohladu bezpecnosti a viditelnosti podla mna stacia normalne zadne hmlovky. Ked sa na teba niekto lepi, tak to mas jedno. V pripade nehody je na vine on :D
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

Co ja vime ked som kukal n nete tak to podla mna nema sancu oslepit kedze to je pod prudkym uhlom k vozovke to by si musel zmenit naklon o vela stupnov aby si oslepil vodica.
A co sa tyka efektu tak prave na nete ludia hovorili ze auta to dodrziavali z jedneho jedineho dovodu a to ze netusili na co to je :D
No uvidim mozno to zoberem ako projektor laserovej ciary
Napísať odpoveď