antivirus+PDA=??? Má niekto skúsenosti?

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
spanoo13
Light Expert
Light Expert

antivirus+PDA=??? Má niekto skúsenosti?

Príspevok od používateľa spanoo13 »

Vie niekto niečo poradiť?
PaTrIcIuS
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa PaTrIcIuS »

avast nieco vyraba ale nikdy som to neskusal. na co ti je antivirak do PDA ?? vacsina bordelu je na prostredie pre windows a nie win CE. takze ziadne EXE nespustis. hod si tam bud operu alebo minimo a tomu shitu exploreru sa vyhybaj.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

nepouzivam, staci trosku rozumu co instalujes a ake .cab otvaras v PDAcku, a nasledne co v nom spustis... Z internetu sa bat nemusis, je len velmi mala pravdepodobnost, ze by si narazil na skodlivy kod pre WM5 a pod.
spanoo13
Light Expert
Light Expert

smola

:!:
To co pisete je sice pravda ale mam uz osobnu skusenost s trojskym konom v pda, mne sice pda neposkodil ale mojmu kamosovi, nejde z pda nic vymazat a ani ziadny reset nefunguje! :cry: Nevie co s tym ma robit!
Na oficialnej stranke hry PocketHeroes som si stiahol tu hru a je to zabijak PDA!!!
Niekde som cital ze na podobne veci je dobry Kaspersky antivirus pre pocket PC
M@®fy
Amateur
Amateur

Re: smola

Príspevok od používateľa M@®fy »

spanoo13 napísal::!:
To co pisete je sice pravda ale mam uz osobnu skusenost s trojskym konom v pda, mne sice pda neposkodil ale mojmu kamosovi, nejde z pda nic vymazat a ani ziadny reset nefunguje! :cry: Nevie co s tym ma robit!
Na oficialnej stranke hry PocketHeroes som si stiahol tu hru a je to zabijak PDA!!!
Niekde som cital ze na podobne veci je dobry Kaspersky antivirus pre pocket PC
ja by som si tam dal kasperskyho lebo vírusov na mobily je strašne vela!!!!!!!!!!!!!!!!
daj si tam kasperskyho!
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

M@®fy napísal:ja by som si tam dal kasperskyho lebo vírusov na mobily je strašne vela!!!!!!!!!!!!!!!!
daj si tam kasperskyho!
no cital som ze prave virusy na pocket PC su doteraz iba 2 (myslene take co vas mozu poskodit)
ja antivir nepouzivam ked sa dosere (co dufam ze nikdy) tak hard reset :)
spanoo13
Light Expert
Light Expert

ak si cital co som spominal hore tak ziadny reset nefunguje pri akom kolvek resetovani alebo vymazavani zamrzne a nic...
To pda je fakt KO
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Neni sanca pri Hard Resete odpajas pamatove obvody od prudu ... tzn komplet Vymaz ... a ROMky sa Virus nedotkne ... ta je systemom chraneta a prepisovatelna jedine Boot modom ...
a pozor nemyl si soft reset z hard resetom ...
Soft reset je cisto stlacenie reset tlacitka na PDA to iba vypne a zapne PDA system nabootoje a ide sa dalej .. to iste co na PC
Hard reset je Kombinacia niekolkych tlacidiel napr Reset a Power v tom momente sa vas opyta ci chcete spravit Hard Reset ano nie ... niektore sa neseru a rovno robia bez opytania
M@®fy
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa M@®fy »

vendo napísal:no cital som ze prave virusy na pocket PC su doteraz iba 2 (myslene take co vas mozu poskodit)
ja antivir nepouzivam ked sa dosere (co dufam ze nikdy) tak hard reset :)
už je ich viac! :lol:
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

virusov je viac ... ide o to ze ked tam chces prijimat subory cez BT od ludi o ktorych vobec nic nevies ani nevies kto ti co posiela v tedy je tam riziko riziko je samozrejme ak ked stahujes nejaky warez pre PDA vtedy sa oplati antivir ale ak to potrebujes costo len na pracu ze budes tam pisat prace or mozno si pisat cez ICQ ... pozerat len nejake stranky antivir ti netreba
antivirov je mnoho
http://www.google.sk/search?hl=sk&q=PDA ... ogle&meta=
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

spanoo13 napísal:ak si cital co som spominal hore tak ziadny reset nefunguje pri akom kolvek resetovani alebo vymazavani zamrzne a nic...
To pda je fakt KO
ako uz bolo pisane, hard reset alebo vybratie oboch baterii(hlavnej aj backup) musi pomoct.
spanoo13
Light Expert
Light Expert

Ja dobre viem co a ako sa robi hard reset! PDA uz mam nejaku tu dlhu dobu a mam uz tretie PDA ale s takymto problemom som sa este nestretol...HARD reset nefunguje! proste zamrzne a nic
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Tak reflash Romky ... nestazuj sa ze to nejde ale kombinuj ....
spanoo13
Light Expert
Light Expert

Pozri-poviem ti to takto...Skusal som uz vsetko...proste bud zamrzne alebo nevykona operaciu ktoru som od neho ziadal...
Ten virus je ulozeny v iPAQ File Store...ked napr dam formatovat to tak to zamrzne...ja sa v PDA vyznam dost dobre a mam uz vela skusenosti ale neviem si rady...Ked pouzijem kolisku a chcem to vymazat tak mi zamrzne aj Pociatac
Napísať odpoveď