Antivirusovy program

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Pe3cek
Novice
Novice

Antivirusovy program

Príspevok od používateľa Pe3cek »

Zdravim aky antivirusovy program by ste mi odporucili aby mi dobre bezal pod Windows Vista Home Edition. VDAKA
DjBass
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

napriklad nod32... ten je dobry :wink:
Lyson2580q
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lyson2580q »

No napriklad AVG 8 alebo Eset Smart Security.
job13bb
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa job13bb »

avast home edition...je to free :wink: ja ho pouzivam a zatial som nemal ani jeden virus :)
Lyson2580q
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lyson2580q »

job13bb napísal:avast home edition...je to free :wink: ja ho pouzivam a zatial som nemal ani jeden virus :)
Mozno ani nevie hladat virusi. :D Ale nie iba srandujem. Tiez som ho pouzival ale potom som presiel na AVG.
XtremeQTXX
Expert
Expert

Príspevok od používateľa XtremeQTXX »

NOD alebo AVG ja mam radsej NOD :)

// diky za K- a nabuduce sa podpis
Dzibo
Amateur
Amateur

hm

Príspevok od používateľa Dzibo »

job13bb napísal:avast home edition...je to free :wink: ja ho pouzivam a zatial som nemal ani jeden virus :)
avast som mal ale dal som ho prec hned potom co som rano zapol PC a zrazu mi cely zacal zamrzavat,neislo nic robit,som musel z nudzoveho rezimu ho vymazat, ved ani sa mu necudujem,ked stale prehladava subory ked je zapnuty a urcite mu da zabrat 400 gb :)
job13bb
Light Star
Light Star

Re: hm

Príspevok od používateľa job13bb »

Dzibo napísal:avast som mal ale dal som ho prec hned potom co som rano zapol PC a zrazu mi cely zacal zamrzavat,neislo nic robit,som musel z nudzoveho rezimu ho vymazat, ved ani sa mu necudujem,ked stale prehladava subory ked je zapnuty a urcite mu da zabrat 400 gb :)
No len to treba aj vediet pri instalacii nastavit, aby ti neprehladaval HDD :wink: ...a je to najlepsi antivir aky som pouzival...ked som mal AVG, tak to mi iba spomaloval pc pri starte, pretoze je na to velmi narocny a ked som mal NOD tak mi vkuse nasiel nejake virusi a ani ich nevedel odstranit...som musel preinstalovat win....nakoniec som si rupol avast a od vtedy ziadny virus :wink: :) . Tak ale ja ti neber tvoj nazor, kazdy nejaky mame a bez nazorov by toto nebolo diskusne forum ....a kazdy mame nejaky oblubeny antivir, kt nam vyhovuje ... :)
Dzibo
Amateur
Amateur

Re: hm

job13bb napísal:No len to treba aj vediet pri instalacii nastavit, aby ti neprehladaval HDD :wink: ...a je to najlepsi antivir aky som pouzival...ked som mal AVG, tak to mi iba spomaloval pc pri starte, pretoze je na to velmi narocny a ked som mal NOD tak mi vkuse nasiel nejake virusi a ani ich nevedel odstranit...som musel preinstalovat win....nakoniec som si rupol avast a od vtedy ziadny virus :wink: :) . Tak ale ja ti neber tvoj nazor, kazdy nejaky mame a bez nazorov by toto nebolo diskusne forum ....a kazdy mame nejaky oblubeny antivir, kt nam vyhovuje ... :)
ved jasne, mas pravdu :)

//autoeditácia príspevku ( 20 Aug 2008, 17:05 )
job13bb napísal:No len to treba aj vediet pri instalacii nastavit, aby ti neprehladaval HDD :wink: ...a je to najlepsi antivir aky som pouzival...ked som mal AVG, tak to mi iba spomaloval pc pri starte, pretoze je na to velmi narocny a ked som mal NOD tak mi vkuse nasiel nejake virusi a ani ich nevedel odstranit...som musel preinstalovat win....nakoniec som si rupol avast a od vtedy ziadny virus :wink: :) . Tak ale ja ti neber tvoj nazor, kazdy nejaky mame a bez nazorov by toto nebolo diskusne forum ....a kazdy mame nejaky oblubeny antivir, kt nam vyhovuje ... :)
a ked sme uz utoho :) kde si nastavil aby ti neprehladavalo stale disk ??? ak mozes odpis pls, bud napis spravu abo tu :) diky vopred :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

no ja som zamesiac adaco vysriedal vsetky 3 mal som nod nasiel virus a vedels nimspravit velke prd po par dnoch somto odstranil heh ale zacenu padnutia systemu (bol to svina virus asi 10 programov som potahal a stale neviem cisomsa ho zbavil daky rootkit ci taky daky smejd ) potom som malspominane AVG 8 ako nemozemsastazovataz nato nenromalne brzdenie PC. I ked zasa tych 300 otazok cimoze spustit toto a tamto bolo unavnych ale zasa som mal istotu ze nic bez mojho vedomia nerobi zlobu. No a skoncil som pri Avaste lebo maju akciu ze ked sa regnes mas plnuverziu zadarmo (len domaci PC). A zhrnutie ??? JE uplne jedno aky mas antivirak virov mas aj tak pozehnane :-D proste ani jeden neni univerzalny co najde NOD nenajde AVG co najde AVG nenajde AVAST atd atd. Proste jak som mal ten problem z virusom tak jak som skusal tie programi kazdy nasiel daco ine.
Dzibo
Amateur
Amateur

Runes napísal:no ja som zamesiac adaco vysriedal vsetky 3 mal som nod nasiel virus a vedels nimspravit velke prd po par dnoch somto odstranil heh ale zacenu padnutia systemu (bol to svina virus asi 10 programov som potahal a stale neviem cisomsa ho zbavil daky rootkit ci taky daky smejd ) potom som malspominane AVG 8 ako nemozemsastazovataz nato nenromalne brzdenie PC. I ked zasa tych 300 otazok cimoze spustit toto a tamto bolo unavnych ale zasa som mal istotu ze nic bez mojho vedomia nerobi zlobu. No a skoncil som pri Avaste lebo maju akciu ze ked sa regnes mas plnuverziu zadarmo (len domaci PC). A zhrnutie ??? JE uplne jedno aky mas antivirak virov mas aj tak pozehnane :-D proste ani jeden neni univerzalny co najde NOD nenajde AVG co najde AVG nenajde AVAST atd atd. Proste jak som mal ten problem z virusom tak jak som skusal tie programi kazdy nasiel daco ine.
heh, ja som vcera preinstaloval pc a dnes sa vsetko zapojilo a konecne mi vsetko ide, ale asi pred 3 dnami bracho stahol antivirus XP 2008, ten mi spravil taky bordel v kompe ze az no,odinstalovat sa nedal,ani v nudzovom rezime ani nic, proste uplny bordel mi robil,asi kazdych 15 sekund mi vyhadzoval tabulku ci cem toto ci cem hento, a blbosti, ukazoval mi ze mam 102 tisic vyrusov, potom ze mam 2887 trojanov a to trojana kazdeho druhu asi :) ale tak mozno som ich mal aj tolko preto ze som nemal asi pol roka antivirak ziadny :) no couz, ale tak teraz sa snazim si to riadne zabezpecit
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Zamknuté