Je to viac než haluz je to super ja by som to aj bral ( no nie je t o krasne ?? ) Aj ked je to trochu drahsie ale moc pekne .
Keby som vedel ako dlho to vydrzi a kolko taka kolonia moze zit ?
ako mne by sa to pacilo do takeho moderneho interieru, alebo v mensom na klucenku .. mam vztah k prirode a celkom by am to aj zaujimalo .. ale ked tam das slahnute mravce a vyzeru ti gel do nejakych nepeknych tvarov a chodbiciek, tak uz to asi neoravis ... a to je nahouby .. aj to ze napr. druhej kolonii to nemusi vyhovovat, tak ti proste pokape v dolnom rohu ...
.. ale to su len takle male minusy ktore by som videl ... prehnane drahe to nieje a rozmyslam, ze ekd to raz bduem mat kam dat, tak si to kupim vo vacsom ...
vie teda niekto, zeked ti skape posledny mravec a ty ho vylovis, ci sa da ten gel naspat nejako zformovat, aby bol celistvy, bez rizika splesnenia ? ? ? .. pretoze kazda ta supina mravcov bude ina a nemusia im vyhovovat uz spravene chodby ...
nordkapp_pb napísal:vie teda niekto, zeked ti skape posledny mravec a ty ho vylovis, ci sa da ten gel naspat nejako zformovat, aby bol celistvy, bez rizika splesnenia ? ? ? .. pretoze kazda ta supina mravcov bude ina a nemusia im vyhovovat uz spravene chodby ...
ten gel neplesnivie. a zase oni nestihnu spravit toho tolko, ze to tym druhym bude vadit akurat si to cele pokazis ked to postlacas...
ledenaster napísal:Hmm....rozmyslam nad kupou.......ale nejaky mensie a lacnejsie.....ak na nieco narazite napiste PLS
Antquarium se prodává ve třech typech. Liší se rozměry, balením a příslušenstvím.
Mini Antquarium je nejlevnější, stojí 399 Kč. Jde o kvádr s rozměry 12 × 4 × 3,5 cm vyrobený z průsvitného plastu. Do dvou třetin výšky je naplněn světle modrým poloprůhledným gelem, víčko lze odejmout, aby se dovnitř dala nasadit kolonie mravenců. Nemělo by jich sem přijít více než patnáct, podle našeho názoru je ideální tak poloviční počet.
Minule mi prišiel o tom e-mail z alzy .. celkom ma to zaujalo dokonca som si prečital ten ich priložený .pdf leták k tomu .. no mne beha toľko mravcov po dome/záhrade, že nič iné nerobím iba ich likvidujem.. čiže ich mám dosť až až ..