Caute, potreboval by som radu.
Na streche rodinneho domu mam AP s DHCP, z ktoreho je zvedeny kabel do wifi routeru. Nakolko router je na hornom poschodi, signal na dolnych poschodiach je nedostacujuci. Dostalo sa mi do ruky AP Wline W3000G, ktore by som chcel umiestnit niekde do pivnice. Skusil som ho dat do modu Bridge, ale potom som sa na zariadenie nepripojil.
Ak by mi niekto vedel poradit, budem rad.
Dakujem vsetkym.
AP + 2 x switch
Re: AP + 2 x switch
A nestačilo by na WIFI routri dať výkonnejšiu anténu? Dá sa odšrúbovať a vymeniť. Alebo router s tromi anténkami. Alebo smerovanie anténky. Alebo umiestenie routra inam. Alebo cez kábel RJ 45 do druhého WIFI routra na potrebnom patre. Alebo externá WIFI anténa do routra /anténa panelová MaxLink 15dBi - http://www.computers51.cz/zbozi/antena- ... =z:142774/ za cca 20 EUR.
Ja mam oba tie routre spojene sietovym kablom.
Tak ten druhý daj do patra, kde sa budeš pripájať. V pivnici azda nie. Zbytok je o dosahu /hrúbka múrov, železobeton a.i./ A aj tak - nieto nad kábel. Level 5 v tienených zemnených trubkách v stene /elektrostatika/. A keď už, tak chránený WIFI, a zapnutý iba na čas pripojenia NB /skúsenosti/.