Apache nejde
Apache nejde
Čau. Mám problém. Úspešne som nainštaloval apache a chcel som ho vyskúšať. Prešiel som teda na localhost, a vyskočila na mňa táto chyba:
//obrázky patria do prílohy, prečítaj si pravidlá s ktorými si pri registrácii súhlasil
neviete pls, ako by som to mohol opraviť?
//obrázky patria do prílohy, prečítaj si pravidlá s ktorými si pri registrácii súhlasil
neviete pls, ako by som to mohol opraviť?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Apache nejde
nainštalovať nestačí, treba ho aj spustiť
To sa zapol hneď po inštalácii. V "Apache Monitor" je iba Stop a Restart.
-
audiotrack
VIP
tak potom ho máš zle nakonfigurovaný. Skontroluj si či ti skutočne beží na porte 80 (prípadne 8080)
V tomto dlho nepracujem. Ako to, prosím ťa, urobím? (je to na 80, aspoň som to zadával pri inštalácii)
ak mas zapaty skype, vypni ho a potom spust apache
Stále nič.maros7777 napísal:ak mas zapaty skype, vypni ho a potom spust apache
-
audiotrack
VIP
išiel si podľa nejakého návodu? Môžeš ho sem dať? Alebo si to inštaloval a konfiguroval sám? Čo a z kade si vlastne stiahol, lebo v inej téme píšeš o nejakom okresanom php ktoré nemá žiadne rozšírenia
Chyba pretrváva. Ide mi iba 127.0.0.1, ale nie localhost. Išiel som podľa návodu, ale ten je zjavne už zastaralý.
snazis sa spojazdnit klasiku php+apache+mysql ?? ak hej, pouzi nejake easy riesenie napr. XAMPP
-
audiotrack
VIP
potom je všetko v poriadku. Iba nemáš vytvorený alias v hostsServerApp napísal:Chyba pretrváva. Ide mi iba 127.0.0.1, ale nie localhost. Išiel som podľa návodu, ale ten je zjavne už zastaralý.