Zdravim.. potreboval by som nejaku aplikaciu na moju Nokiu 6120c aby som mohol pozerat (filmy,videoklipy) vo formate divx ..avi.. lebo sa mi to nechce konvertovat do 3gp mozem si do tohoto telefou nieco take nainstalovat?
Ak ano poradte aky prehravac.na prehravanie divx a avi...dakujem
Je to podla mna trosku nemozne. Nemyslim si, ze by to telefon stihal dekodovat v realnom case. 3GP format bol vyvinuty prave na to, aby sa zjednodusil format MPEG-4 a aby ho mohli prehravat aj zariadenia ako mobilne telefony.
Neverim tomu, ze nieco take existuje, pretoze mobil ma prilis slaby procesor na to, aby to zvladal. Ak sa nemylim, tak moj SE K610i ma 250 alebo 260MHz procesor, avska nema take instrukcie ako mal napriklad Pentium II s touto frekvenciou, predsalen ide stale len o mobil.
chces sa esce spytat . potreboval by som to rozchodit na SONY ERRICSONE w580i. nieco podobne ako smartmovie.. ale ten telefon nema OS tak asi nieco vo forme java aplikacie
THX
To tazko... skor si skonvertuj nieco do formatu mp4 (trosku kvalitnejsi, ak pouzijes rozumne nastavenia rozlisenia...) ako 3gp
Dobry je napriklad M3 converter, potrebujes ale mat nainstalovany NET Framework
Mobil bez operačného systému (Symbian,Windows mobile,mac nedokážu prehrať súbory .avi ani wmv a podobne.U mobilov bez OS to je dá sa povedať že formáty ktoré dokáže mobil spustiť už nemožno rozšítiť o žiadne iné...
darebak napísal:Zdravim.. potreboval by som nejaku aplikaciu na moju Nokiu 6120c aby som mohol pozerat (filmy,videoklipy) vo formate divx ..avi.. lebo sa mi to nechce konvertovat do 3gp mozem si do tohoto telefou nieco take nainstalovat?
Ak ano poradte aky prehravac.na prehravanie divx a avi...dakujem
ahoj no neviem ci uz mas ale v pohode DivXPlayer_S60_3rd ono vsetko riesi..a kopec aplikacii este
aj ja mam N6120c firmware 7.20
ked tak napis