Ahojte,
Mam outdoor kameru Xiaomi CW300, doteraz mi fungovala bezproblemov. Premiestnil som kameru z jednej strany chaty na druhu, kde mam iný wifi router. Chcem ju znova pridať do aplikácie, všetko prebehne v poriadku, ale na konci mi napíše ze zariadenie je spárované s iným zariadením najprv ho na tomto zariadení odstrante. Kameru som pridával sebe aj ocovi do telefonu, ale na oboch telefónoch som to odstránil. Pomáha len zmena regiónu napríklad na Rusko, a uz kamera v pohode sa sparuje s aplikáciou. Neviete ako by som to vyriešil?
Aplikácia MI HOME
Re: Aplikácia MI HOME
Prečo si chcel existujúce zariadenie pridávať ako nové? Veď kameru stačilo resetovat a v tom procese nastaviť nové údaje o wifi.
Riešenie je ako ti píše v aplikácii. "Pôvodnú"kameru odstráň z mi home a daj pridať nové zariadenie.
Riešenie je ako ti píše v aplikácii. "Pôvodnú"kameru odstráň z mi home a daj pridať nové zariadenie.
-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nešlo mi to spojazdniť uz pridanú kameru, preto som ich vymazal a znova sa pokúsil pridať. Ako ju mam odstrániť keď z oboch telefónov som ju odstranil?
Musis ju odstranit v Mi Home.
Mne nešlo spárovať bluetooth slúchadlá s televízorom s tým, že sú spárované so starým televízorom. Nepomohlo to nikde odoberať, pomohlo až resetovanie - držať hlavné tlačidlo 7 alebo 10 sekúnd či koľko.
-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Vymazal som ju aj z MI Home, aj kameru som resetoval 1000x , stále nepomohlo akoby niekde ostala visiet.