APLIKACIE PRESTALI FUNGOVAT
APLIKACIE PRESTALI FUNGOVAT
Ahojte dnes telefonu zašibalo a stale mi vyskakuju tabulky jedna za druhou ze aplikacia messenger prestala fungovat aplikacia google play prestala fungovat a stale vkuse neprejde stvrť sekundy a už je tam dlašia dalšia tabulka ktora appka prestala fungovat čiže neda sa telefonom nič robit je to Xperia E3 poradte prosim vas nejaky boot alebo reset .....skusal som reset tym resetovym tlacitkom pri baterke tym malickym a nič... to iste stale zevraj sa daju dat tovarenske nastavenie nejako cez volume tlacitka zamkynanie a este nieco... prosim poradte... uz som na nervy ...dakujem kazdemu jednemu...pridavam aj stiahnutu fotku ze ako to asi vyzera...
-
mirak2
Hardcore addict
Re: APLIKACIE PRESTALI FUNGOVAT
mas privela beziacich aplikacii a Android system ich kvoli nedostatku RAMky postupne odstreluje, ale vzdy sa spustaju na novo na pozadi. telefon ma iba 1GB RAMky, nemozes od neho cakat, ze ked do neho narves miliardu applikacii (ktore vidno aj na tvojom screenshote), ze vsetky pobezia. na tvojom mieste idem cez pocitac na https://play.google.com/apps a odinstalujem aplikacie, ktore nepotrebujes nutne k zivotu. hlavne appky, ktore bezia stale a su narocne na RAMku, napr. Facebook a Messenger. ja na Facebook pouzivam Hermit, ktory v podstate iba emuluje webstranku s Facebookom... funguje v nej vsetko, co v klasickej aplikacii s vynimkou live videi. po otm co ich odistanlujes na dialku, by sa ti mali appky v telefone zosynchronizovat a odstranit tie co si dal prec na stranke.
PS: NACO SI DAL TEME TAKYTO NADPIS
ps toto neni moj screeen shot....a pytal som sa na uplne ine a rozpravaš mi tu uplne ine.... potrebujem vediet ako sa dostanem do toho debilneho bootu kde je zeleny panak android a vyberem tovarenske nastaveniamirak2 napísal:mas privela beziacich aplikacii a Android system ich kvoli nedostatku RAMky postupne odstreluje, ale vzdy sa spustaju na novo na pozadi. telefon ma iba 1GB RAMky, nemozes od neho cakat, ze ked do neho narves miliardu applikacii (ktore vidno aj na tvojom screenshote), ze vsetky pobezia. na tvojom mieste idem cez pocitac na https://play.google.com/apps a odinstalujem aplikacie, ktore nepotrebujes nutne k zivotu. hlavne appky, ktore bezia stale a su narocne na RAMku, napr. Facebook a Messenger. ja na Facebook pouzivam Hermit, ktory v podstate iba emuluje webstranku s Facebookom... funguje v nej vsetko, co v klasickej aplikacii s vynimkou live videi. po otm co ich odistanlujes na dialku, by sa ti mali appky v telefone zosynchronizovat a odstranit tie co si dal prec na stranke.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
1. Zmen si nazov temy - vid. pravidlo c.19.
2. Nauc sa pouzivat interpunkcne znamienka.
3. Nechapem preco citujes prispevky hned nad tym tvojim.
4. Keby si si otvoril Google, tak ako spravit tovarenske nastavenia najdes za par sekund.
2. Nauc sa pouzivat interpunkcne znamienka.
3. Nechapem preco citujes prispevky hned nad tym tvojim.
4. Keby si si otvoril Google, tak ako spravit tovarenske nastavenia najdes za par sekund.
-
mirak2
Hardcore addict
keby si nebol *****, ale urobil co ti pisem, tak by mozno nebol nutny reset. a nikde sa nepytas konkretne ako sa dostat do fast boot menu, ja neviem citat myslienky. nauc sa vyjadrovat, co chces.