apple i-phone vs nokia 6220 ktory je lepsi

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Duffiii
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Duffiii »

uz poznam 50 ludi co maju iphone a polovica su este deti takze
mystique
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

gumb4ll napísal:porovnavas dva neporovnatalne mobily.
Ak to chces na image tak i-phone (image je nanic :) )
Ale ak chces aby to malo aj nejake lepsie funkcie tak 6220.
mozno by boli aj ine moznosti, napis co od telefonu ocakavas
ak porovnavas ipohe ako "imagovy" telefon vs funkciami nabita 6220 tak si tu nemal ani co pisat... Iphone ma v dnesnej dobe podporu tolkych aplikacii ze funkciami je niekde uplne inde a 6220 sa mu nedotyka ani piet.... :roll: mam znameho ktory iphone vyuziva napriklad aj takto, cituejm :
opytam sa vas takto: mate niekto na telefone aplikaciu, ktora vam umoznuje vytvorit zoznam neziaducich ludi (samozrejme aj opacne), ktori pri pokuse sa vam dovolat na mobil budu vzdy dostavat ako odpoved jednu z tychto troch moznosti:
1. obsadzovaci ton
2. volane cislo je nedostupne
3. presmerovanie do odkazovej schranky?
samozrejme dana aplikacia ma log, kde vidite, kto kedy sa vam pokusal dovolat. naviac, ako perlicku si mozete zapnut, ze od danej osoby nechcete primat ani spravy a ak ma dotycny aktivovane vypisy, tak mu pride "nedorucene" samozrejme vsetky takto blacklistnute volania a taktiez sms mate zalogovane, kto, kedy, kolko-x, pri sms aj obsah spravy.
no najviac, co ma absolutne na tomto telefone fascinu, ze vdaka rychlemu a kvalitnemu OS a dokonale spracovanemu ovladaniu je mozne na tak malom display, ako iphone ma, spravovat cez remote desktop, vnc, telnet, shh celu siet, bez nutnosti vytahovat a teperit so sebou nb...
alebo
plne suhlasim s tym, co povedal gejmero, 90% ludi sudi iphone bez toho, aby danu masinku niekedy drzali v rukach!!! nikomu nechcem nic radit, ale co sa tyka iphone, tak denne nan vychadzaju desiatky novych aplikacii, medzi ktorymi sa najdu fakt skvele skvosty (napr. bez iblacklistu, si uz neviem zivot ani predstavit a filtruje mi 50% nezmyselnych hovorov a pritom ja som stale chraneni hlaskou o nedostupnosti cisla).
co sa tyka vydrze baterky - ukaz mi niektory z "high" telefonov, ktore pri plnom vyuzivani vydrzia nabite viac ako den? (dokonca sucastne "obycajne" telefony, ktore sa pouzivaju cisto len na calling nevydrzia dlhsie)
co sa tyka navigacie, tom-tom uz ohlasil, ze verziu navigacie pre iphone maju hotovu, otestovanu a teraz uz len urcite doladuju licencne podmienky z apple a bude plnohodnotna navigacia i pre iphone...
co sa tyka OS, tak ten je v iphone fakt asi v sucastnosti najdokonalejsi a nechytaju sa nan ziadne ine konkurencne skvosty...
p.s.: ako som povedal, je mi to jedno, co si kto o tom pise, ale ti, ktori mali moznost skusit vyuzivat danu vecicku, s tym, ze sa trosku do toho aj vyznaju, zase taky negativisti nebudu a najdu po case vela kladnych veci, ktore im ine zariadenie v dnesnej dobe neposkytuje a bez ktorych si nebudu vediet predstavit dalsi den...
p.s.: a s tym warezom to zase taka pravda nie je, stacia 2 kroky a iphone bude mat 20 plnych stran aplikacii...
Stoji za precitanie... je to od cloveka ktory iphone vlastni dlhsi cas...

Iphone sice nepodporuje mms, ale na vsetko su aplikacie ku ktorym sa da lahko dostat, aplikacia sa vola SwirlyMMS - a mozte posielat kolko mms len chcete, to iste plati pre natacanie videa atp.. A este nieco, kto tu vyzdvihuje simbian tak ten ho este ani nemal na telefone, kamarat ma symbian v PDA a mrzne mu to v jednom kuse, o rychlosti ani nehovorim :roll:
Napísať odpoveď