Apple/Mac
Re: Apple/Mac
silne neodporucam instalovat ESET Cybersecurity na 10.8.x. u mna bol pricinou vyhadzovania externych medii
Dnes o 19:00 ma byt predstaveny iPad mini?
Ano, zatial to tak vyzera z doposial uniknutych informacii.
hm, cakal som, ze ten ipad mini bude stat pod 300 usd najlacnejsi. ale aj tak sa bude kupovat jak teple rozky 
Mne sa dizajn iPadu mini vobec nepaci. Som zvedavy ake to bude drzat v jednej ruke. Na Nexus 7 mi vyhovuje sirsi ram, pretoze sa to pohodlne drzi jednou rukou ale pri tomto iPade si to neviem predstavit. Specifikacie su tiez dost slabe ale to som uz predpokladal dopredu, inac by u nich len vznikla dalsia fragmentacia.
ale uz by mohli prekopat cele dementne itunes. to je tak zastaraly a pomaly soft ... tragedia na sync. som zvedavy, ci ta 11, co uz by mohla konecne vyjst, prinesie nejake zlepsenie. zatial chcem istunes vzdy co najrychlejsie vypnut : D
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Vzdy lepsie ako iTunes na windowse.. tam je to nepouzitelny hnoj 
-
krankenwagen
Professional
Skoda, cakal som ten iTunes dnes.
-
TommyHot
Addict
iTunes ide von koncom oktobra/zaciatkom novembra..
ja mam win. o tom hovorimTommyHot napísal:Vzdy lepsie ako iTunes na windowse.. tam je to nepouzitelny hnoj
-
TommyHot
Addict
Nuz, apple software na windowse stoji za hovno a ani sa niet comu cudovat... ms office for mac tiez nebezi prave najlepsie 
Inac nechcem vediet ako sa mozu citit ti co si kupili iPad 3-ku 
A to uz preco? To su dve odlisne zariadenia
Phase: Dnes bol predstavený aj iPad 4.
Aha, sakra to mi uniklo
som si akurat lepil nove folie na 4Sko a prepis keynote som cital len sem-tam, este som ani clanky nestihol precitat 
Caute. Poradite niekto ake SSD a ramky do Macbook pro 13 early 2011 ? Chcel by som 16GB a minimalne 256GB.
Nechce sa mi ist nejak moc do 15 retiny este...asi pockam na haswell
Nechce sa mi ist nejak moc do 15 retiny este...asi pockam na haswell
je tu nejaký užívatel ktorý by mi vedem vysvetliť resp. dať tutoriál podla ktorého by som vedel, ako spraviť takú trošku Sherlockovskú vec v FCPX- konkrétne máte napr. billboard na ktorom sú nejaké slová a ja chcem aby sa z tých slov prenieslo pár písmen na inú časť obrazu a vytvorilo nové slovo- resp. nie ani prenieslo, ale skôr presne okopírovalo- z presného miesta a pekne prenieslo do zástupu písmen nového slova
avšak chcem aby ak bo bol napr billboard v šikom uhle, aby sa písmeno tiež okopírovalo krivo a postupne po ceste na svoje miesto vyrovnalo
ďakujem
avšak chcem aby ak bo bol napr billboard v šikom uhle, aby sa písmeno tiež okopírovalo krivo a postupne po ceste na svoje miesto vyrovnalo
ďakujem
-
Chalesnik
Medium Professional
Zdravim potrebujem poradit, v sieti mam NASKO a tam mam svoj priecinok ked zapnem mac a otvorim ten priecinok pekne mi na plochu hodi nan odkaz. no po restarte alebo vypnuti mi to zmizne, da sa to nejak spravit aby to tam ostalo ? Dakujem.
//autoeditácia príspevku (19 Jún 2014, 14:56)
Chcem sa opytat ako to mate niekto zhrnute ? co vsetko vlasne uklada mac ? .... samozrejme kontakty, kalendare a ostatne veci spate s icloudom nemyslim, ale ci uklada napriklad aj imessages a podobne.. alebo ked preinstalujem maca tak to tam nebude ? Dakujem
//autoeditácia príspevku (19 Jún 2014, 14:56)
Chcem sa opytat ako to mate niekto zhrnute ? co vsetko vlasne uklada mac ? .... samozrejme kontakty, kalendare a ostatne veci spate s icloudom nemyslim, ale ci uklada napriklad aj imessages a podobne.. alebo ked preinstalujem maca tak to tam nebude ? Dakujem
na toto skor asi vhodne pytat sa na jablkovom fore, alebo na supporte, ale moja susenost je, ze sa ukladaju niekde "medzi". kedze mi aj v iPhone ukazuje iMessages poslane z Macku
-
Chalesnik
Medium Professional
Zdravim po dlhej dobe som konecnce presiel na MacBook ... chcem sa opytat ci nemate vyskusane nejake alternativne aplikacie/programy, ktore sa vyuzivaju na diagnostiku PC pre mac.... napriklad HD tune, cpu z a podobne, ?