Arabi - moslimovia
Re: Arabi - muslimovia
Ja len pripomeniem jednu vec, netreba zabúdať že moslimovia nie sú problém /ak sú vo svojej vlasti/, problémom je multikulturalizmus a ľudia z našich vlastných radov ktorí ho šíria, ľudia ktorí majú moc a multikulty presadzujú, ľudia ktorí sem priamo pozývajú cudzincov!
Ja si myslím, že niekto cieľene túto migráciu zapríčiňuje, cielene ju riadi a cielene migrantov prijíma aby vytvoril napätie medzi imigrantmi a domácim obyvateľstvom.
Neviem prečo by nejaký - ktorýkoľvek - zdravý Slovák otváral hranice a pozýval sem moslimov, židov, turkotatárov, Vietnamcov alebo iných. To nemá logické vysvetlenie a preto jediné vysvetlenie je, že je to cieľ istých skupín ktorý väčšinové obyvateľstvo nepozná. Niekto chce Európu utopiť v krvi, stará pravda vraví, kde sa dvaja bijú tretí víťazí. Akurát tretieho nevidno lebo nestavia mešity, netrepe o islamskom práve, nerobí výtržnosti po mestách ale tvorí spolky, ktoré sú tajné, stretáva sa vo "svätyniach" pod domami a na tajných miestach i tam prevádza svoje satanské rituály.
Jediným riešením na multikulturalizmus je odstrániť všetkých agentov multikulturalizmu z významných spoločenských pozícií! A na Slovensku veru ešte nie je neskoro! Zatiaľ sa to dá! Nie sme cudzincami pohltení ako trebárs Británia či Francúzko.
Ja si myslím, že niekto cieľene túto migráciu zapríčiňuje, cielene ju riadi a cielene migrantov prijíma aby vytvoril napätie medzi imigrantmi a domácim obyvateľstvom.
Neviem prečo by nejaký - ktorýkoľvek - zdravý Slovák otváral hranice a pozýval sem moslimov, židov, turkotatárov, Vietnamcov alebo iných. To nemá logické vysvetlenie a preto jediné vysvetlenie je, že je to cieľ istých skupín ktorý väčšinové obyvateľstvo nepozná. Niekto chce Európu utopiť v krvi, stará pravda vraví, kde sa dvaja bijú tretí víťazí. Akurát tretieho nevidno lebo nestavia mešity, netrepe o islamskom práve, nerobí výtržnosti po mestách ale tvorí spolky, ktoré sú tajné, stretáva sa vo "svätyniach" pod domami a na tajných miestach i tam prevádza svoje satanské rituály.
Jediným riešením na multikulturalizmus je odstrániť všetkých agentov multikulturalizmu z významných spoločenských pozícií! A na Slovensku veru ešte nie je neskoro! Zatiaľ sa to dá! Nie sme cudzincami pohltení ako trebárs Británia či Francúzko.
No najlepsie bude uplne zavriet hranice a ako bonus vystavat okolo celeho Slovenska minimalne trojmetrovy betonovy mur, aby sa sem nahodou nejaky zly moslim, ci iny, najskor tak blizkovychodny, nicitel nedostal! Nemam slov... 
Navrhni ine riesenia tohoto problemu http://chceteje.cz/index2.htmlnauraa napísal:No najlepsie bude uplne zavriet hranice a ako bonus vystavat okolo celeho Slovenska minimalne trojmetrovy betonovy mur, aby sa sem nahodou nejaky zly moslim, ci iny, najskor tak blizkovychodny, nicitel nedostal! Nemam slov...
nauraa napísal:No najlepsie bude uplne zavriet hranice a ako bonus vystavat okolo celeho Slovenska minimalne trojmetrovy betonovy mur, aby sa sem nahodou nejaky zly moslim, ci iny, najskor tak blizkovychodny, nicitel nedostal! Nemam slov...
Nie najlepšie je keď v okolí vypaľujú trávu, pootvárať všetky okná aj dvere do korán a nadýchať sa tej krásnej vône.
Jedno je vec rozumu a druhé vec citu.
Rozumné je nechať okná pozatvárané, ale ak chceš s cudzími "vypaľovačmi trávy" súcitiť tak otvoríš okná.
A presne tak absurdná ako tento príklad je aj myšlienka multikulturalizmu a lákania cudzincov do našej vlasti.
pockaj ked ti dajaky hodi kyselinu do tvare zato ze si ho odmietla na diskotekenauraa napísal:No najlepsie bude uplne zavriet hranice a ako bonus vystavat okolo celeho Slovenska minimalne trojmetrovy betonovy mur, aby sa sem nahodou nejaky zly moslim, ci iny, najskor tak blizkovychodny, nicitel nedostal! Nemam slov...
IvanSk, myslim, ze ignorujes fakt, ze nie vsetci su "vypalovacmi travy".
citizen, na diskoteke to sice nebolo, ale uz sa mi parkrat stalo, ze som nejakym arabom dala najavo, ze nie, a cuduj sa svete, ziaden z nich na mna kyselinu nechrstol, ani sa mi tam protestne nevyhodil do vzduchu, ani nic... Naopak sa mi stalo, ze ma bezdovodne napadol jeden mily muz s vyholenou hlavou, hm, zvlastne...
Chlapci, trochu menej paranoje a predsudkov...
citizen, na diskoteke to sice nebolo, ale uz sa mi parkrat stalo, ze som nejakym arabom dala najavo, ze nie, a cuduj sa svete, ziaden z nich na mna kyselinu nechrstol, ani sa mi tam protestne nevyhodil do vzduchu, ani nic... Naopak sa mi stalo, ze ma bezdovodne napadol jeden mily muz s vyholenou hlavou, hm, zvlastne...
Chlapci, trochu menej paranoje a predsudkov...
zatial ich tu je malo takze nevyskakuju tak ako na zapade sak cas nam ukaze
Áno, základ všetkého je šíriť zabehnuté primitívne stereotypy, neustále vyťahovať len zlé správy a zlé skúsenosti.
Toto všetko je "naozaj" veľmi osožné pre všetkých.
Primitívny stereotyp, že vo Švédsku je 65% znásilnení páchaných cudzincami. Primitívny stereotyp, že žiaci 9. ročníka v prisťahovaleckých štvrtiach v 17% prípadov donútili niekoho k pohlávnemu styku a 31% niekoho zmlátilo tak, že potreboval ošetrenie. Takúto štatistiku určite nenájdeš medzi pôvodným obyvateľstvom Európy. Podotýkam, že sa jedná len o 9. ročník.hughito napísal:Áno, základ všetkého je šíriť zabehnuté primitívne stereotypy, neustále vyťahovať len zlé správy a zlé skúsenosti.
nauraa :Nie nie je správne stavať 3 metrový múr okolo Slovenska, ale je správne aby sa takýmto hrôzostrašným štatistikám zamedzilo. Alebo si myslíš, že je v poriadku aby bol dôvod ku konfliktu to, že polícia zasiahne proti narušiteľom zákona, ktorý obmedzovali slobodu majiteľa budovy tým, že budovu zabrali ?
Ako ty vravíš, nie všetci sú vypalovači trávy ale štatistiky, ktoré som uviedol na predchádzajúcej strane bohužiaľ hovoria jasnou a nespochybniteľnou rečou.
PS: Také Japonsko, ktoré patrí medzi najvyspelejšie štáty sveta udržuje silný stereotyp a silné kultúrne tradície, dokonca do daktorých podnikov majú nejaposký obyvatelia zakázaný vstup alebo vstup povolený len ak ich pozvú Japonci. Áno a aj také existuje a nikto tam nechodí na nikoho ukazovať, že ty vy****** xenofób a rasista. Keby si chcem sadnúť ja do toho podniku tak ma vyhodia a určite by som si nevylieval srdiečko, že čo sa mi stalo v tej hnusnej cudzine. Ja som tam išiel dobrovoľne a koniec koncov ak ma tam majiteľ nechce nemám tam čo robiť. Ak sa mi nepáči môže ísť domov. Nič viac nič menej. Nikto ma tam nenúti ostať ani tam vôbec chodiť, i keď mohol by som tam mať veľmi zaujímavé možnosti pre mňa.
http://zena.sme.sk/c/5237154/masahikovy ... idzin.html ked sme pri tych japoncoch nema niekto sestru japonku?
ja by som sa tiez tak rad fotografoval ako atrakcia v japonsku 
Ak tu žijú dodržiavajú naše právo a naše právo im preto poskytuje rovnakú ochranu a práva ako nám, napr. slobodu vierovyznania, ochranu proti diskriminácii v tomto smere atď.COTHW napísal:
Takže my sme v Európe, je to naša zem a my sme slobodný národ, a preto by sa mali prispôsobiť nám. Toto je tvoja intepretácia v opačnom garde a akékoľvek ich výhrady sú tým pádom bezpredmetné.
Celé je to zvrátené, mne neide ani o kriminalitu, ani o iné neduhy, ktoré sa pripisujú cudzincom, mne ide o princíp, pýtam sa prečo by Slovensko malo byť azylovým centrom pre kadekoho kto sem vpadne? A fakt nenechádzam jeden jediný dôvod prečo by sa tak malo stať. My nie sme charita a ani rodičia nedržia deti celý život doma, každý túži osamostatniť sa a odísť, no my zo slovenského domu chceme spraviť cigánsku kuču kde sa bude tiesniť kopec ľudí, ktorí nebudú mať nič spoločné.
Na čo je to dobré komu to prospieva. Každý na tejto planéte má svoj domov, každý môže cestovať a študovať aj na Slovensku ale prečo by tu mal zostávať a hromadne sa sem hrnúť? Uniká len mne hlbšia pointa tohto problému?
Na čo je to dobré komu to prospieva. Každý na tejto planéte má svoj domov, každý môže cestovať a študovať aj na Slovensku ale prečo by tu mal zostávať a hromadne sa sem hrnúť? Uniká len mne hlbšia pointa tohto problému?
A hlavne trochu menej emotivneho citenia do tohoto problemu a pochopit ze ked nejaku skupinu tvori vyrazna vacsina nam nevyhovujucich neprisposobvych ludi (napr cigani) ze tie predsudky su uplne opravnene.naura napísal:Chlapci, trochu menej paranoje a predsudkov...
Ja to vidím tak, že bohužiaľ časť týchto ľudí absolútne kašle na práva majority a vidí len tie svoje. Pokiaľ ich chráni zákon je dobre, ale ak sa otočí proti nim zrazu sú vzbury. Súhlasím stým, aby mali rovnakú ochranu ako my, ktorú samozrejme aj teraz majú ale nesúhlasím aby bola zneužívaná, resp. aby otvorene poškodzovali verejne práva kohokoľvek.slay napísal:
Ak tu žijú dodržiavajú naše právo a naše právo im preto poskytuje rovnakú ochranu a práva ako nám, napr. slobodu vierovyznania, ochranu proti diskriminácii v tomto smere atď.
-
tehla
Neviem, či maju rovnake prava, ked Europsky sud zakaže križe v Talianskych školach a Berlínsky súd prikáže škole vyčleniť motlitebňu pre moslimov v "ramci rešpektovania ich práva na slobodu vierovyznania". Vyzera to tak, akokeby niekto mal evidentny zaujem na islamizácii kresťanskej Europy....
Ešte by ma zaujimalo, že opekanie klobas je podla niektorych provokacia, ale čo take pochody vyparádených buzer.ntov na alegorických vozoch? Ved moslimovia su radikalne proti homosexualite a tiež sa im to nepačilo....Tam už zase netreba provokovať buzikov. Všetci maju práva, ale normalny človek si nemôže ani zožrať klobasu? Kde sme, v kocurkove?
Ešte by ma zaujimalo, že opekanie klobas je podla niektorych provokacia, ale čo take pochody vyparádených buzer.ntov na alegorických vozoch? Ved moslimovia su radikalne proti homosexualite a tiež sa im to nepačilo....Tam už zase netreba provokovať buzikov. Všetci maju práva, ale normalny človek si nemôže ani zožrať klobasu? Kde sme, v kocurkove?
Píšeš to tu, ako keby napríklad aj takí Slováci nechodili do zahraničia, za prácou, alebo aj žiť natrvalo. Tie krajiny ich vtedy prijali. V/Po rokoch 1945, 48 a 68 emigrovalo veľa Slovákov. Milióny Slovákov žije v zahraničí a nie je problém. Moja prababka pochádzala z 8 súrodencov, ako jediná ostala na Slovensku.IvanSk napísal:Celé je to zvrátené, mne neide ani o kriminalitu, ani o iné neduhy, ktoré sa pripisujú cudzincom, mne ide o princíp, pýtam sa prečo by Slovensko malo byť azylovým centrom pre kadekoho kto sem vpadne? A fakt nenechádzam jeden jediný dôvod prečo by sa tak malo stať. My nie sme charita a ani rodičia nedržia deti celý život doma, každý túži osamostatniť sa a odísť, no my zo slovenského domu chceme spraviť cigánsku kuču kde sa bude tiesniť kopec ľudí, ktorí nebudú mať nič spoločné.
Ja neviem, ale poniektori sa tu tvarite, akoby kriminalitu sposobovali len pristahovalci, uplne prehliadate, ze taketo veci sa bezne deju aj medzi Europanmi... Akurat ze ked nieco spravi nejaky Arab, tak je okolo toho vzdy vacsie haló. Cim to je? Co sa tyka toho obmedzovania slobody majitela budovy, v Prahe sa pred casom stalo nieco podobne s ceskymi squattermi, tiez ta ten konflikt tak trapil? A inak ak mas nejake statistiky, tak by bolo vhodne uviest aj zdroj.COTHW napísal:Nie nie je správne stavať 3 metrový múr okolo Slovenska, ale je správne aby sa takýmto hrôzostrašným štatistikám zamedzilo. Alebo si myslíš, že je v poriadku aby bol dôvod ku konfliktu to, že polícia zasiahne proti narušiteľom zákona, ktorý obmedzovali slobodu majiteľa budovy tým, že budovu zabrali ? Ako ty vravíš, nie všetci sú vypalovači trávy ale štatistiky, ktoré som uviedol na predchádzajúcej strane bohužiaľ hovoria jasnou a nespochybniteľnou rečou.
A kto sa sem tak hromadne hrnie?IvanSk napísal:Každý na tejto planéte má svoj domov, každý môže cestovať a študovať aj na Slovensku ale prečo by tu mal zostávať a hromadne sa sem hrnúť?
Tak bavime sa snad o Araboch, nie Ciganoch, ze :) A k tej "vyraznej vacsine nam navyhovujucich neprisposobivych ludi" si prisiel na zaklade skusenosti na Slovensku, hej?kali520 napísal:A hlavne trochu menej emotivneho citenia do tohoto problemu a pochopit ze ked nejaku skupinu tvori vyrazna vacsina nam nevyhovujucich neprisposobvych ludi (napr cigani) ze tie predsudky su uplne opravnene.
°
Inak za betonovy mur som ocakavala viac K-, dakujem :*
Je jedno o kom sa bavime, ide tu o neeuropske nebiele etnika a o to ze ignorujes a nechces vidiet ten rozdielny pomer napr v neprisposobivosti, v kriminalite, v zlocinnosti ktory je vyrazne vyzsi na strane neeuropanov a nebielych.Tak bavime sa snad o Araboch, nie Ciganoch, zeA k tej "vyraznej vacsine nam navyhovujucich neprisposobivych ludi" si prisiel na zaklade skusenosti na Slovensku, hej?
No neviem o tom prípade v Prahe a to asi preto, lebo v prahe potom 3 dni nepodpalovali autá stovky mladíkov, ako reakciu na tento zásah polície. Tiež asi nepodpálili žiadnu školu a nevyhrážali sa bombovými útokmi na políciu a aj nevinných obyvateľov. Sama si si týmto nas.... do huby.nauraa napísal: Ja neviem, ale poniektori sa tu tvarite, akoby kriminalitu sposobovali len pristahovalci, uplne prehliadate, ze taketo veci sa bezne deju aj medzi Europanmi... Akurat ze ked nieco spravi nejaky Arab, tak je okolo toho vzdy vacsie haló. Cim to je? Co sa tyka toho obmedzovania slobody majitela budovy, v Prahe sa pred casom stalo nieco podobne s ceskymi squattermi, tiez ta ten konflikt tak trapil? A inak ak mas nejake statistiky, tak by bolo vhodne uviest aj zdroj.
STAČILO POUŽIŤ GOOGLE A ZADAŤ DVE SLOVÁ(možné zdroje, ktorý sú ale stovky):
Kód: Vybrať všetko
http://www.ct24.cz/svet/39605-ve-svedsku-vypukly-poulicni-nepokoje-kvuli-uzavreni-islamskeho-centra/Kód: Vybrať všetko
http://www.atllanka.estranky.cz/clanky/eu-a-islam/eurabie-druha-castKód: Vybrať všetko
http://alien.bloguje.cz/826251-kriminalita-muslimu-v-evropske-unii.php-
MakeFake
Spammer
- Kontaktovať používateľa:
Moslimskí tínedžeri zaútočili v Hannoveri na židovský tanečný súbor
BERLÍN. Skupina detí a tínedžerov zaútočila kameňmi na židovský tanečný súbor počas jeho vystúpenia na pouličnom festivale v nemeckom meste Hannover. Jeden tanečník utrpel zranenia. Informovala o tom dnes miestna polícia.
Tínedžeri použili megafón, do ktorého kričali antisemitské heslá a urážky, uviedol hovorca hannoverskej polície. Polícia vyšetruje incident, ktorý sa stal v sobotu 19. júna popoludní. Vyšetrovatelia vypočúvali 15-ročnú a 19-ročnú osobu. Ešte nie je známe, či bol útok vopred organizovaný.
Podľa predbežných informácií patrili viacerí útočníci k moslimskej mládeži z kruhov prisťahovalcov. Tanečný súbor zrušil po útoku vystúpenie. Židovská komunita v Hannoveri sa zatiaľ k incidentu nevyjadrila.
Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5437765/moslimski-t ... z0rmebldUb
Multikulti obohatenie. Kde sme sa to dostali ked moslimska uderka uz terorizuje aj tanecne skupiny!?
Na Youtube sa objavilo video ako pristahovalec neger vo Francuzku poziadal Francuzku o telefonne cislo, ked odmietla tak jej jednu poriadnu strelil a jeho inteligentny cierny kamarati sa len rehotali. Samozrejme cenzory s youtube video hned stiahli.
90% kriminality vo Velkej Britanii maju na svedomi pristahovalci - moslimovia a cernosi.
Ale stale sa najdu ludia ako Ivan, ktory budu tvrdit, ze moslimovia nie su problem.
BERLÍN. Skupina detí a tínedžerov zaútočila kameňmi na židovský tanečný súbor počas jeho vystúpenia na pouličnom festivale v nemeckom meste Hannover. Jeden tanečník utrpel zranenia. Informovala o tom dnes miestna polícia.
Tínedžeri použili megafón, do ktorého kričali antisemitské heslá a urážky, uviedol hovorca hannoverskej polície. Polícia vyšetruje incident, ktorý sa stal v sobotu 19. júna popoludní. Vyšetrovatelia vypočúvali 15-ročnú a 19-ročnú osobu. Ešte nie je známe, či bol útok vopred organizovaný.
Podľa predbežných informácií patrili viacerí útočníci k moslimskej mládeži z kruhov prisťahovalcov. Tanečný súbor zrušil po útoku vystúpenie. Židovská komunita v Hannoveri sa zatiaľ k incidentu nevyjadrila.
Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5437765/moslimski-t ... z0rmebldUb
Multikulti obohatenie. Kde sme sa to dostali ked moslimska uderka uz terorizuje aj tanecne skupiny!?
Na Youtube sa objavilo video ako pristahovalec neger vo Francuzku poziadal Francuzku o telefonne cislo, ked odmietla tak jej jednu poriadnu strelil a jeho inteligentny cierny kamarati sa len rehotali. Samozrejme cenzory s youtube video hned stiahli.
90% kriminality vo Velkej Britanii maju na svedomi pristahovalci - moslimovia a cernosi.
Ale stale sa najdu ludia ako Ivan, ktory budu tvrdit, ze moslimovia nie su problem.