Arabi - moslimovia

Diskusie na politické témy...
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Arabi - muslimovia

Príspevok od používateľa seth82 »

Ja vidím Moslimov denne v stovkách a takéto veci mi oči neotvoria. To len iba stručne na margo toho mierumilovného dokumentu.

Citujem ťa: "inak chodi normalne oblecena ako vacsina zien v irsku..." - toto je teda riadna blbosť :) Zájdi do Bradfordu a prípadne si vygoogli obrázkový vtip s Dewsbury. Žijem v UK už šesť rokov, takže ani sa nesnaž mi oponovať :) (to nemyslím arogantne, ale konštruktívne).

http://undhimmi.com/2011/01/28/uk-musli ... -20-years/
Penguin
Star
Star

Príspevok od používateľa Penguin »

ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

co je blbost? ze ta zena sa zahaluje iba ked sa modli, ale inak chodi normalne oblecena??? vsak si pozri ten dokument...je pre teba take nemozne akceptovat to, ze ona to tak robi a v jej rodine to tak prebieha ???

kde som prosim ta tvrdil, ze vsetky moslimske zeny v anglicku to tak robia ako ta v dokumente???

alebo snad sa podla teba vacsina zien v irsku neoblieka ako europske zeny ?

fotka z nejakej stvrte a hned okolo toho robis halooo...ked chces ti poslem fotky z romskych osad na Slovensku, mozes potom v Anglicku ukazovat kamaratom ze v krajine z ktorej si dosiel vsetci obyvatelia v SR vyzeraju tak ako na tej fotke...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Okay, mea culpa, príspevok ohľadom obliekania som nepochopil, ušlo mi očko a zopár mozgových závitov, sypem si popolník na hlavu.

Fotka z nejakej štvrte - Dewsbury je štvrť Leeds. Hádajme sa ďalej - nezvyknem robiť fotky ako dôkazy na ulici, takže nemám ako ďalej podložiť to, čo tvrdím, ale taktiež nezvyknem klamať. Nemám dôvod to tvrdiť zo srandy, teda to, že tu chodia zahalené v posteľnom prádle. A to mám s Moslimami dobré vzťahy, teda s tými, ktorých poznám.
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

beardie napísal:kolko arabov sem pride, aby zasadne zmenili svoj zivot? zanedbatelne percento...
napadlo mi toto (mierne zaujate) video:

P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Už ho tu slay vyvrátil.
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

ale aj ja tuzim spoznat meno toho dusevne choreho a mentalne retardovane jedinca, ktory si vymysla nenvisti moslimov voci krestnom a nepravdy o diani vo svete.
jeden moslim (Afganec) mi vysvetloval, ako vnimaju krestanov (z vieroucneho hladiska.) Zaklad viery (od Abrahama) je spolocny az nato, ze Mohamed bol ako prorok poslany, aby priviedol (od cias Krista uz) skazeny volnomyslienkarsky lud spat k pravym (povodnym) principom.

pointa: krestania neakceptovali Mohameda ako proroka, jedia bravcove, piju alkohol etc., cize pre moslimov su zvrhli dekadenti, ktorych treba priviest k spravnej viere. teda krestanska a moslimska kultura v zasade nemozu spoluexistovat na jednom uzemi.

ps: najlepsie je na tom to, (to mi vysvetlil iny, povodne konzervativny, teraz odpadlicky moslim), ze ak moslim na zapade podlahne tunajsiemu sposobu zivota, navonok sa tvari druzne a uziva si, ale ked je medzi svojimi, tak za pricinu svojho upadku povazuje prave zly vplyv nasej konzumnej kultury, proti ktorej treba bojovat.

//autoeditácia príspevku (23 Mar 2011, 13:38)
P3Bo napísal:Už ho tu slay vyvrátil.
sry, som nepostrehla
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

To video je nezmysel, ale zaujímalo by ma, koľko ľudí to berie ako fakt.
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Škoda že som stratil ten link, ako kdesi raz dali upáliť na hranici jedného preto že si nemyslel že zem je doska..

Asi je ťažké pochopiť to, že na madagaskare je zvykom piť zvyšky rozkladajúcej sa mrtvoly blízkeho, že kedysi bojovníci vyrezávali ešte bijúce srdce nepriateľa a jedli ho aby im dalo silu, že niekde celý kmeň rozžuje nejakú hľuzu a napľujú ju do spoločného válova aby sa im vykvasilo vínečko, alebo že kdesi v indonézii nosia pipíky v kornútkoch, alebo .. alebo..

Asi je ťažké pochopiť, že každá ľudská spoločnosť je na inom štádiu vývoja, a má iné zvyky a tradície. Namiesto snahy pozdvihnúť tieto spoločnosti, prípadne ochrániť tradície, ktoré nie sú v rozpore z ľudskými právami je tradičnou západnou vlastnosťou obmedzencov to odsúdiť a vystavovať tieto príklady ako demonštrácie toho aký je niekto dobrý alebo zlý. To je hrubý primitivizmus. A na takej úrovni je 80% obsahu internetu venujúcemu sa zaostalým oblastiam sveta.

V moslimskom svete sa už mentálna revolúcia začala, tak ako tam preniká naša kultúra, poznám osobne moslimov a tí mi sami vravia ako sa rýchlo pomery u nich menia.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

:shock: ach co len budeme robit, ked sa nam tu arabaci premnozia? ved nam budu znasilnovat deti a potom ich zbicuju k smrti... spravme krusadu kym nie je neskoro... :smt098

Sheldon Cooper: "Sarcasm" :wink:
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Francouzi šokováni masovými muslimskými modlitbami v ulicích
http://eurabia.cz/Articles/5948-francou ... icich.aspx
VIDEO: Muslimové šikanovali ve škole děti za to, že jedly vepřovou šunku
http://eurabia.cz/Articles/5944-video-m ... sunku.aspx
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

VIDEO: Muslimové šikanovali ve škole děti za to, že jedly vepřovou šunku
Niečo takéto je absolútne neprípustné, žiadne iracionálne náboženské zvyky nemôžu ovplyvňovať ľudí. Moslimovia nech si to dodržujú, ale ostatným nech dajú pokoj.
slay
Addict
Addict

Son-Goku napísal:VIDEO: Muslimové šikanovali ve škole děti za to, že jedly vepřovou šunku
Nepíš slovesá na konci s tvrdým y, je to nechutné :lol: . (Aspoň vidno akí degeši spravujú ten web, nezáleží na krajine, istí ľudia majú toto vždy spoločné haha)

Ale k veci, jasné že je to kravina niečo také, ale na druhej strane si treba uvedomiť, že tu hovoríme o 10 ročných detičkách v škole, ktoré ešte ani nechápu tomu čo je náboženstvo a nerozumejú tomu prečo ich rodičia učia niečo robiť a iné deti to robia naopak. Čiže dávať toto na fórum ako niečo čo by malo robiť z moslimov "zlých", je trápne. :wink: Ale, odbavuj sa na čom chceš gaštan.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

jj len jedno drz pi*u a nereaguj uz na mna a bude vsetko fajn.viva la america ked amici bombarduju v ramci sirenia demokracie krajiny je fajn siria demokraciu ak niekto poukazuje na to ako sa spravaju moslimovia na navsteve je zle a nepatri sa to.nereaguj nereaguj na mna a len citaj
slay
Addict
Addict

Son-Goku napísal:jj len jedno drz pi*u a nereaguj uz na mna a bude vsetko fajn.viva la america ked amici bombarduju v ramci sirenia demokracie krajiny je fajn siria demokraciu ak niekto poukazuje na to ako sa spravaju moslimovia na navsteve je zle a nepatri sa to.nereaguj nereaguj na mna a len citaj
Každopádne je fajn, že ty na mňa reaguješ, lebo ľudia majú aspoň možnosť vidieť, že ľudia ako ty získavajú svoje názory porovnávaním hádok 10 ročných detičiek v škole so svetovými konfliktami. :wink:
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

Keď chceme prehrať populačný boj s moslimami musíme ich sem najprv napúšťať. O to sa postarajú "naše vlády" tak ako sa o to postarali v zahraničí. Potom nám vytvoria nepriateľa v podobe moslimského teroristu aby sme v ťažení Izraela proti mohamedánom nezaostávali a nestáli opodiaľ. Vtedy sa Izrael zbaví dvoch silných protivníkov - starej kresťanskej Európy, ktorá bude zničená vojnou /jatkami / medzi islamistami, černochmi a Európanmi v ktorej ak vyhráme tak za cenu absolútneho zničenia a duchovného vyčerpania. Izrael nám zrejme "pomôže" a my mu pomôžeme zlikvidovať moslimov.

Ale toto nevravím ja, toto vravia európski vraj "nacionalistickí politici" ktorí naberajú na sile napr. v Holandsku.

Projev Geerta Wilderse
...
Moji přátelé, pojďme přijmout zcela nové pojetí. Pojďme uznat, že Jordánsko je Palestina.

Západnímu světu říkám: Stůjme za Izraelem, protože Židé nemají jiný stát, zatímco Palestinci již mají Jordánsko. Stůjme za Izraelem, protože tam začala historie naší civilizace, v této zemi, vlasti Židů. Stůjme za Izraelem, protože Izrael potřebuje hájitelné hranice, aby zajistil svou vlastní existenci. Stůjme za Izraelem, protože je to první linie bitvy za přežití Západu.

Musíme mluvit pravdu. Pravdu, že Jordánsko je Palestina, pravdu, že Judsko a Samaří jsou součástí Izraele, pravdu, že Izrael je jediná demokracie v temném a despotickém regionu, pravdu, že Izrael je pilířem Západu.

Jistě, jsem zahraniční host a měl bych být umírněný. Izrael je demokracie a já respektuji každé rozhodnutí, které udělá jeho lid a vláda. Ale jsem hrdý na to být zde a vděčný za příležitost sdílet s vámi své myšlenky a přesvědčení.

Protože zde probíhá útok na naši civilizaci. Zde my, muži a ženy Západu, musíme ukázat své rozhodnutí bránit sami sebe. Zde Izrael zapálil světlo svobody a Evropané a Američané musí Izraelcům pomáhat udržovat toto světlo, aby zářilo v temnotě. Kvůli Izraeli a kvůli nám všem.

Toda raba…. A šalom vám všem.

Tel Aviv, 5.12.2010

Zdroj
...
http://www.eurabia.cz/Articles/5404-pro ... raeli.aspx

stačí pozorne čítať medzi riadkami a človeku je z toho zle.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

slay napísal:
Nepíš slovesá na konci s tvrdým y, je to nechutné :lol: . (Aspoň vidno akí degeši spravujú ten web, nezáleží na krajine, istí ľudia majú toto vždy spoločné haha)
to je cestina, ta gramatika je spravna
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Vanuska, napis kde mam v lesklom brneni, s krizom na plasti a obojrucnym mecom na pase za spevu "Kdoz jsou bozi bojovnici" nastupit na najsvatejsiu krusadu za buducnost nasich detnych deti ;)

Ad sunka: byt v Australii a mat menej rozumu, aspon tak ako rodicia tych nemoslimov, tak uz od jedneho kolegu z konfrencie a jeho celej skekty vysudim uzasny balik, lebo sa so mnou a kamosom cely tyzden vydrzal hadat o to, ze nemozme byt krestania ked jeme akekolvek maso... V Australii je sikana, ked ti povie nejedz... tu na Slovensku sikana vyzera trochu inak...
slay
Addict
Addict

beardie napísal:
to je cestina, ta gramatika je spravna
Nechci ma rozosmiať :wink: ..
Prílohy
jist.png
Napísať odpoveď