Citujem ťa: "inak chodi normalne oblecena ako vacsina zien v irsku..." - toto je teda riadna blbosť
http://undhimmi.com/2011/01/28/uk-musli ... -20-years/
napadlo mi toto (mierne zaujate) video:beardie napísal:kolko arabov sem pride, aby zasadne zmenili svoj zivot? zanedbatelne percento...
jeden moslim (Afganec) mi vysvetloval, ako vnimaju krestanov (z vieroucneho hladiska.) Zaklad viery (od Abrahama) je spolocny az nato, ze Mohamed bol ako prorok poslany, aby priviedol (od cias Krista uz) skazeny volnomyslienkarsky lud spat k pravym (povodnym) principom.ale aj ja tuzim spoznat meno toho dusevne choreho a mentalne retardovane jedinca, ktory si vymysla nenvisti moslimov voci krestnom a nepravdy o diani vo svete.
sry, som nepostrehlaP3Bo napísal:Už ho tu slay vyvrátil.
Niečo takéto je absolútne neprípustné, žiadne iracionálne náboženské zvyky nemôžu ovplyvňovať ľudí. Moslimovia nech si to dodržujú, ale ostatným nech dajú pokoj.VIDEO: Muslimové šikanovali ve škole děti za to, že jedly vepřovou šunku
Nepíš slovesá na konci s tvrdým y, je to nechutnéSon-Goku napísal:VIDEO: Muslimové šikanovali ve škole děti za to, že jedly vepřovou šunku
Každopádne je fajn, že ty na mňa reaguješ, lebo ľudia majú aspoň možnosť vidieť, že ľudia ako ty získavajú svoje názory porovnávaním hádok 10 ročných detičiek v škole so svetovými konfliktami.Son-Goku napísal:jj len jedno drz pi*u a nereaguj uz na mna a bude vsetko fajn.viva la america ked amici bombarduju v ramci sirenia demokracie krajiny je fajn siria demokraciu ak niekto poukazuje na to ako sa spravaju moslimovia na navsteve je zle a nepatri sa to.nereaguj nereaguj na mna a len citaj
to je cestina, ta gramatika je spravnaslay napísal:
Nepíš slovesá na konci s tvrdým y, je to nechutné. (Aspoň vidno akí degeši spravujú ten web, nezáleží na krajine, istí ľudia majú toto vždy spoločné haha)
Nechci ma rozosmiaťbeardie napísal:
to je cestina, ta gramatika je spravna