Heker moja slovna zasoba je niekolkokrat vacsia nez ta tvoja, to sa s tebou mozem stavit a ver tomu ze ked chcem mozem sa vyjadrovat tak kultivovane ze by si sa z toho zasral. Sedliacky slovnik pouzivam len pri pisomnom styku s idiotmi pretoze na nich nic ine neplati (tzn. cez net nikomu jednu nemozes dat zaucho vsak ano?). K tvojej otazke ci ma to tesi - v podstate ano, som spokojny ked utnem nejakeho netoveho ramba co si otvara hubu preto, lebo v skutocnom svete ho na dvore ostatne deti biju a opluvaju a toto je jeho cesta kompenzacie. Tiez mam rad ludi co si daju nick heker a poznaju max 4 prikazy do command line.
A ak ti to este stale nedoslo, mystique si nepraje aby na tieto flame vojny bola urcena tato tema, ale aby bola vytvorena nova sekcia. Preto sa tak naivne a ocividne ucelovo do ostatnych navazas zbytocne. Osobne som lenmal potrebu odpovedat ti, dalej to rozvadzat nemusime a ani nebudeme.
Arena - co vy na to ?
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
bozemoj preco nie? ved je to vec niekolkych klikov. aspon by tu mohol byt flame, konecne by to bolo zaujimave. ked sa to neosvedci tak saq to moze kludne zrusit ale za pokus to stoji. je to sice pi*ov*** ale na odreagovanie je to fajn.hojko napísal:Urcite sa na fore nebude robit nova cast na taketo suboje, piste do tejto temy, ale ci bude chciet aj druha strana na to reagovat, tak to je otazne. Keby nieco, tlacitko na oznamenie prispevkov tu je a funguje.