"Arogantná priateľka?"

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: "Arogantná priateľka?"

Príspevok od používateľa hughito »

To je dosť možné a nebuď prekvapený, ak to tak naozaj aj bude. Ak sa zase začnú objavovať podobné náznaky, tak koniec a budeš musieť byť tvrdý, aby sa ti zase nepodlomili kolená z plaču, aj keď to je samozrejme ťažké. :wink:
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

zuzanuska - to nie je problém. Šancu jej dám... ak to nie je zmenené na trvalo tak nie je to problém vrátiť tak ako to bolo na ten deň a potom ma už nepresvedčí ničím...

hughito - tomu verím, že budem tvrdý ak niečo... teraz ma uprosila preto lebo ani nevieš čo tá robila. Ako revala... akože ja som videl veľa ľudí čo boli na dne, ale táto ich hladko strčila do kapsy...
Takymalypako
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Takymalypako »

nenechaj sa prilis oklamat slzami a hysterickym vystupom, zeny (aj dievcata) dokazu spravit vela preto aby dosiahli co chcu, povahu jej nezmenis, mozno bude nejaky ten mesiac ´posluchat´ ale potom bude chciet znova nabehnut do starych kolaji, tiez som teraz s babenou ktora sa chovala trocha podobne ako ta tvoja a robila zo mna debila, rozisiel som sa s nou, spravila vystup, davam jej sancu, ale zda sa ze je nepoucitelna, takze radim ber ju s rezervou, uvidis casom
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Viem, že nie. Uvidíme ako to dopadne - šancu som jej dal. Ako s ňou ona bude zaobchádzať je len na nej... ale mňa viac menej prekvapilo to ako sa správala teraz... šancu jej dám a potom uvidíme. Ona je príjemná, milá atď.. ale ja sa správam strašne odmerane... zaslúži si to

Inak teba to neskutočne nehnevá aká je tá ženská? Mňa to vytáčalo, zronený som z toho býval proste... ani neviem ako som to vydržal. Ale ak ostane takáto, nevidím problém. Inak naozaj nie.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Painkiller, lebo vie, ako na teba ;)

A ja som to nemyslela tak, že jej máš dávať šancu. To bolo skôr konštatovanie, že šancu dostala a ako ju využije, je už na nej.
Neviem síce, čím ste si všetkým prešli, ale pre mňa je urážanie a ponižovanie vo vzťahu neakceptovateľné a najmä, ak by to malo byť ešte aj na verejnosti (resp. pred niekým iným). Ale do vášho vzťahu nevidím a človek, ktorý miluje je schopný toho tolerovať dosť (alebo určité veci ignorovať); tiež som mala kedysi "násť" :) Hlavne buď obozretný a nenechaj sebou manipulovať ;)
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

zuzanuska - aj pre mňa je to neakceptovateľná vec, tie urážky. Preto idem do toho štýlom ak sa niečo pokazí a niečo urobí zlé tak samozrejme má smolu. Uvidíme čo a ako bude, každopádne nie je mi príjemne, ak mám byť ale úprimný. Mám pocit ako keby ma vyslovene ťahala ku dnu a nie som sám sebou... len keď ja jej neviem povedať nie na to, po tom čo bolo... je ku mne príjemná a milá a ja ju ľúbim... ale keď som s ňou nebol ten jeden deň tak mi bolo príjemne riadne... mohol som robiť čo som len chcel... myslím, že toto nie je vzťah na dlho. Uvidíme ako sa to bude vyvíjať po dlhšej dobe. Ach jaj, som z nej nejaký napätý... a čo sa ešte stalo, tak stalo sa to že v ten deň keď som sem písal túto tému tak mi volala a dala mi podmienky že čo musím urobiť ak s ňou chcem byť... samozrejme som sa jej vysmial do telefónu a položil, že ja nie som nejaký <CENSORED> a že sa ku mne nebude správať ako k nejakému <CENSORED>... samozrejme nasratá že kto mi povedal takéto veci, ako keby som nemal vlastný rozum, vieš proste. Nasralo ma to strašne a potom mi aj poslala SMSku že ma už nebude otravovať atď... ale samozrejme opak bolo pravdou. Keď videla že mi to vyhovuje že mi dá pokoj tak sa jej to asi prestalo páčiť a začala ma strašne otravovať a písať mi veci že urobila chybu, že nechce nikoho atď... p!č0v!ny ako vždy... ale keď mi zavolala ešte predtým a začala plakať, ja som jej povedal do telefónu že si to mala rozmyslieť predtým čo mi povie a som sa jej začal smiať a položil som jej, tak proste... tak momentálne máme asi taký vzťah že je milá, super príjemná, ale povedala mi že potrebuje čas aby si všetko premyslela... ach jaj, ja neviem čo idem robiť som z toho na dne... teraz je milá a príjemná, ale proste nemám z toho ja nič, len ma to oberá o čas... a ja nemám to srdce ju poslať k vode samú od seba... som citlivka v tomto smere, preto som pripustil že jej dám šancu. To by normálny človek neurobil

//som až taký hlupák?...
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

akože ONA potrebuje čas, aby si všetko rozmyslela? akože vtip?

Jasné, že sa jej nepáčilo, keď si prestal skákať, ako ona pískala.

Ach, nie že hlupák, skôr si moc dobrý. bože, to znie ako nejaké klišé. Ale keďže mám takého kamaráta, čo si tiež nechá od báb skákať po hlave a nenechá si poradiť, tak viem, že k definitívnemu rozhodnutiu ukončiť vzťah človek príde pomaly a bude dávať šance dokola až kým si neuvedomí naozaj, že toto ho oberá o energiu a sťahuje ku dnu (teda, sám si to tak opísal).
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Akože ja nechcem na ňu nič zlé hovoriť, je to človek ktorý sa koniec koncov o mňa veľmi zaujíma a posledné dni je naozaj príjemná, ale cítim sa nepríjemne... počas toho dňa keď som s ňou nebol mi bolo vyslovene tak, že som si robil čo som chcel a bolo mi naozaj super... hneď som išiel aj za kamarátom a bolo mi proste príjemne... momentálne mi už tak príjemne nie je... skôr naopak :( A to len preto lebo sa trápim kvôli nej :(

Neviem či som skôr veľmi dobrý, či nie. Ale skôr nie ako áno... mrzí ma to, ale o každý vzťah o ktorý som stál sa mi rozpadol... ale o tento jeden ani nestojím už po tomto všetko a pozri sa na to.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Ja len na margo toho, že si sa cítil dobre, keď si s ňou nebol. Keď som sa pred vyše mesiacom rozišiel s priateľkou, tak ten deň som tiež lietal nad oblakmi a aj deň potom, keď som si plánoval, kde všade môžem ísť, čo všetko môžem robiť, teraz, keď som slobodný. Na ďalší deň som mal takú depku a doreval som sa ako malý chlapec. Doteraz neprešiel deň, kedy by som na ňu nemyslel. Len tým chcem povedať, že zo začiatku ti to tak nepríde a viac sa z toho tešíš, ale časom ti tá osoba môže začať chýbať a vtedy by si dal čokoľvek za to, aby si mohol byť zase s ňou. Toto je celkom výstižný obrázok, v inej téme ho postol Soviet.
Prílohy
421161_249068915168186_151782214896857_551415_1943552611_n.jpg
421161_249068915168186_151782214896857_551415_1943552611_n.jpg (21.19 KiB) 1322 zobrazení
Takymalypako
Light Expert
Light Expert

ak ta otazka ci mi lezie na nervy bola na mna, tak ano neskutocne mi to lezie na nervy, ale bude to tym ze to este nie je zenska, je iba na prechode medzi dietatom a zenou, a svoje tam spravi aj vychova a ostatne faktory, nevravim niekedy je s nou super je fajn, mam pocit ze ju mam rad, ale niekedy si poviem co s tymto arogantnym rozmaznanym deckom chcem vobec dosiahnut, nejdem hodnotit tu tvoju pokial sa chova normalne a vydrzi jej to nevidim problem, si mlady neries to prilis, aj tak sa nedozvies co si babena mysli a co chce, uzivaj si a neviaz sa na nu prilis
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Viem o čom hovoríš. Ale pri tomto vzťahu by to asi nebolo... úprimne by mi asi chýbal s ňou sex, lebo to je proste super s ňou... ale zase keď si spomeniem na tie chvíle ktoré boli a aká bola... tak by som sa vždy potešil.
Takymalypako
Light Expert
Light Expert

tak s nou ostan kvoli sexu...preco nie, bav sa a popritom bud otvoreny aj inym prilezitostiam, ak si taky typ a dokazes to, uprimne sam dobre vies a aj ja ze tie vztahy nebudu na cely zivot, je to tak?
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Nechcem byť naivný a tvrdiť nejaký opak :) Každopádne nikdy nevieš čo a kedy sa stane. :) Síce by som si ju na život asi nevedel predstaviť... holt ak ostane takáto tak to bude dobre, naozaj :) Uvidíme.... ale nechcem radšej nad tým dumať zbytočne, aby som si nerobil falošné nádeje...

Inak takymalypako lutujem ta, že aj ty máš takú ženskú... to je niekedy strašné... Veď poznáme to ;)
Takymalypako
Light Expert
Light Expert

tak vies, nikto ma s nou nenuti byt, tiez nie som idealny, treba si len porovnat plusy a minusy, kazdopadne nech sa ti dari s tou tvojou ti prajem .)
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

A mňa s mojou aj hej ten pocit čo som mal keď tak revala... to bolo strašné. A ďakujem, aj tebe prajem všetko najlepšie s ňou a veľa zdaru :)
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Pocuvaj, teraz si musis udrzat to, ze "mas navrch". Nechecm povedat, ze mam rad vztahy kde si nie su ludia rovnocenni, ale predtym mala "navrch" ona. Cize musi citi, ze od nej vies odist. By si sa divil ale dievcata prave v tomto veku potrebuju citit, ze si nemozu robit co chcu, lens a k tomu nie vzdy priznaju. Skratka, nesmie mat pocit, ze si moze robit (s tebou) co chce a bude to OK. Prajem vela stastia. :-)
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Rozhodol si sa ako si sa rozhodol. Ak ti niekto napise, ze je to zle rozhodnutie a ze on by ju nechal, tak len preto, lebo nic take nezazil. Ja mozem pisat z vlastnej podobnej skusenosti, lebo aj ta moja byvala bola obcas tvrdohlava, naladova a panovacna. Velakrat pomohlo, ze som sa vzal a urazeny odisiel, ze som jej ukazal ako nebudem skakat podla nej. Na druhy den som bol ale iny a bol som mily, nehral som odstup a nedaval jej to pocitit ako ty. Ak ju mas rad, tak sa s nou porozpravaj, vysvetli jej ako taketo spravanie nemienis tolerovat a ze ta to nic a ze to nechces dopustit. Ona si uvedomila, ze ta moze stratit a ze je na teba az moc naviazana, naopak tym, ze si k nej zly a odmerany nic nezlepsis, len si ju vzdialujes a zhorsujes si to. Ak chces byt odmerany, tak maximalne jeden den. Akonahle by sa vsak vratilo jej spravanie, tak jej to povedz a ked uznas za vhodne, tak sa postav a odid, ona sa ozve ked sa spamata, ale moze byt uz neskoro z tvojej strany.

Urcite daj vediet ako to prebieha, ako je to medzi vami a ako to citis ty.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Ak je ti s nou dlhodobo zle, tak sa s nou rozid. Ja som rozchod odkladal 2 roky (boli sme spolu 3 roky? uz ani neviem), stale som si nahovaral, ze sa to raz zlepsi, no nezlepsilo sa. S terajsou priatelkou to bolo tiez vseliake, ale tam bola situacia dost ina a tie obcasne zmeny nalad (ktore sice trvali aj niekolko tyzdnov) sa dali tolerovat, mozno aj preto, ze +- viem co je ich pricina. Hlavne som sa naucil ako sa zachovat v takych situaciach aby sme to v pohode bez ujmy prezili. Kazdopadne ak by mi s nou bolo dlhodobo zle, uz by som nevahal ani sekundu a skoncil to. Mam dolezitejsie veci na praci ako opravovat neopravitelne.
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

TommyHot veď niekedy to netreba umelo naťahovať ako aj píšeš. Mnohokrát je človek zaľúbený a niektoré veci nechce vidieť, vsugeruje si ako to bude lepšie, ako sa všetko zmení, čaká, čaká a nič sa nezmení. Aj napriek tomu stále čaka, trpí a občas prežije niečo pekné čo mu opäť dá chuť pretrpieť to zlé. Sme rôzne povahy, niekto to zoberie s chladnou hlavou a niekto sa trápi. Život je príliš krátky na to, aby sme sa zamýšľali nad nezmyselnými vecami, hádali sa a robili si starosti, aj keď nemusíme.
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

maciatko - niekedy sa ta zmena ale stane.
Napísať odpoveď