//Inak tiez sa vam v CZ verzii ozyvaju aj franzuci, nemci a neviem co este? Myslim pri strazach v meste. Teraz neviem ci to tak ma byt alebo je to bug
Assasin`s Creed
Zatial mam z hry skvele pocity, bavi ma hlavne len si ehat po strechach a o nic sa nestarat, ci splhat na najvyssie budovi v meste, najkrajsi pohlad bol v jeruzaleme na tej obrovskej budove, bohviecoto bolo, nejaky dóm alebo co, hlavne je ze to bolo asi najvyssie miesto v meste a este ked ste si cupli na uplny vrchol samotneho kriza na vezi a rozhliadli sa, nadhera. Vlajky nezbieram ani ked idem rovno popri nejakej, taketo umele predlzovanie a "nenapadne" predlzovanie hry za nejake bezvyznamne odmeny mvp. Tiez som prekvapeny ako to ide plynulo na novom PC (XP SP3, Raptor, 4GB DDR3 800MhZ, 8800GTS, E8400), vsetko mam na maxime (1400x900 ci ako to je) a este sa mi hra ani raz netrhla. Skvela hra.
//Inak tiez sa vam v CZ verzii ozyvaju aj franzuci, nemci a neviem co este? Myslim pri strazach v meste. Teraz neviem ci to tak ma byt alebo je to bug
aj to tam niekde odpoveda ta zenska tomu Milesovi, ze Animus sa snazi prekladat do "zrozumitelnej cestiny" (v anglickej verzii pochopitelne anglictiny), ale nie vsetko sa preklada. Mne sa to aj celkom lubi ze su tam nepodstatne hlasky cudzojazycne, viac sa mi to hodi ako CZ - kedy z 10tich vojakov okolo mna dorazam poslednu trojku a zadru hlasku ze uz to mam prehrate, ci mal by som utiect kym mam cas...
Inac z tych komb - ani bohovi neviem spravit prerazenie obrany - tutorial pise ze stlacit button 0 (tj lave tlacitko mysi) hned po kroku... No skusal som vselico ale nepodarilo sa mi to ani raz
Inac z tych komb - ani bohovi neviem spravit prerazenie obrany - tutorial pise ze stlacit button 0 (tj lave tlacitko mysi) hned po kroku... No skusal som vselico ale nepodarilo sa mi to ani raz
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
asi mas na mysli ze ekd zautoci na teba tak to vyblokujes a volako efektne ho zarezes....treba si prepnut profil, das prave ako ked rychlejsie utekas a potom lavym, tj utokom to budes robit.....uz si len pockat ked zautoci...je to dost efektne.....hadam ze si toto myslelKoCi napísal:aj to tam niekde odpoveda ta zenska tomu Milesovi, ze Animus sa snazi prekladat do "zrozumitelnej cestiny" (v anglickej verzii pochopitelne anglictiny), ale nie vsetko sa preklada. Mne sa to aj celkom lubi ze su tam nepodstatne hlasky cudzojazycne, viac sa mi to hodi ako CZ - kedy z 10tich vojakov okolo mna dorazam poslednu trojku a zadru hlasku ze uz to mam prehrate, ci mal by som utiect kym mam cas...
nie nie, to je protiutok, to zvladam bez problemov, ostatne inac sa ani s vacsim poctom vojakov efektivne bojovat neda bez toho. Prerazenie obrany je nieco ine, len zial neviem napisat ako to vyzera, kedze neviem ani ci to protivnici na mne niekedy zrealizovali a samemu sa mi to tiez nikdy nepodarilo 
LOL ano ja sa v tom vyzivamBongo-man napísal:sa chvalis alebo co???
Cakal som ze ta hra bude narocnejsia po tom ake reci sa na nete tropili tak som proste prakvapeny z toho ako pekne to ide. Daj si facku.
Ja som si to prerazenie obrany skusal hned ak som odisiel od mu alima ale nejak sa mi to velmi nedarilo tak som to proste nepouzival. Nebolo ani treba. Inak musim povedat ze je to jedna z hier ktora sa aj na pc hra na gamepade ovela lepsie, dokonca pri nej na pohyp pouzivam analogovu packu ktoru pri inych hrach uplne zatracujem.
A dnes nad ranom som to presiel, neviem co povedat, mam pocit ze si zo mna niekdo robi srandu. Po witcherovi dalsia naozaj genialna hra ktora cely dojem z nej na konci totalne odpali a pokurvi. Plus este zaverecne titulky co sa nedaju vypnut? To vidim prvy a snad aj posledny krat.
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
Koniec je podla mna najlepsi ... asi tu nikto nehackol 3 pocitace v tej hale a konferencnej sale... pozadie pribehu je uplne genialne ... maysky kalendar, organizacia a assassiny, zrady, uniky a Desmond ktory postupne ziskava sily Altaira ... mozme sa tesit na dvojku, vyzera to totiz dost slube...
PS: AC je trilogia ... budete prekvapeny ako sa to vyvinie ale nebudem prezradzat...
Koniec je podla mna najlepsi ... asi tu nikto nehackol 3 pocitace v tej hale a konferencnej sale... pozadie pribehu je uplne genialne ... maysky kalendar, organizacia a assassiny, zrady, uniky a Desmond ktory postupne ziskava sily Altaira ... mozme sa tesit na dvojku, vyzera to totiz dost slube...
PS: AC je trilogia ... budete prekvapeny ako sa to vyvinie ale nebudem prezradzat...
Tie pocitace ako treba hacknut? na konci hry po titulkoch. Kto vie nech napise. PLSDem0n napísal:SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
Dem0n napísal:Musis ukradnut pera tomu profesorovi Vidicovi a tej Lucy zo stola pred ukoncenim hry ... tie obsahuje hesla ... potom staci len prist a citat maily a zistovat si o co vlastne ide v celom pribehu a naco ta potrebovali...
Jezisi kriste Demon milujem ta, uz som priatelke napisal ze spolu koncime, SSkou ti poslem moje cislo a miery. Btw mas rad cervene vino?
Ja som si aj myslel ze po tych titulkach sa este nieco bude dat ale ked som tam len tak pobehoval ako dement tak som si povedal ze to bola falosna nadej v kutiku mojej duse a nasrane som siel spat (ano bolo sedem hodin rano, nehnevajte sa na mna ze ma nenapadlo hackovat pocitace no...).
Ja som si aj myslel ze po tych titulkach sa este nieco bude dat ale ked som tam len tak pobehoval ako dement tak som si povedal ze to bola falosna nadej v kutiku mojej duse a nasrane som siel spat (ano bolo sedem hodin rano, nehnevajte sa na mna ze ma nenapadlo hackovat pocitace no...).
Cawte co mam spravit ked som dobojoval s tym mojim majstrom a potom som vysiel z Animusu tak sa rozpraval doktor z tymi chlapikmi v ciernom za sklom, potom ta Lucy povedala ze ma este budu potrebovat. Potom som zosadol z animusu a vydel som take cervene na zemi a doktor mi povedal ze nech dlho neodpocivam ze sa pomna zachvilu vratia a teraz tam stojim jak kkt a neviem co dalej Diky