Zas raz sa máme na čo tešiť. Nebudem tu rozpisovať,p rečítajte si článok a pochopíte prečo máme o dôvod viac žobrať o dvojku.
V skratke len, že páni sľubujé nejednotvárnos´t hry. Dúfam že nás nesklamú. Držíme palce http://games.tiscali.cz/previews/assass ... 2-preview/
Gangy. bude záležať na tvojej šikovnosti. Nápad je to fajn. Uvidí sa. A tie krídla? Jednu misu to snáď zvládne každý. Ja sa skôr bojím toho úteku na lodi ala GTA. to tam akoźe budú motorové člny?
Však ani v jednotke si hneď potom, ako si sa dostal do každého mesta, už nemusel behať z jedného do druhého, ale mohol si sa priamo "teleportovať" do toho mesta. Inak mne to vôbec nevadilo, práve naopak...
vypada to uz celkom pekne ale este treba trocha doladit...napr. ten skok zrazu skoci uplne vedla, potom napr. toho straznika jak stiahne do sena...aspon ja som nevidel ziadne cepele...mozno to bolo kvalitou toho videa...kto vie .)
lekoklatik napísal:Gangy. bude záležať na tvojej šikovnosti. Nápad je to fajn. Uvidí sa. A tie krídla? Jednu misu to snáď zvládne každý. Ja sa skôr bojím toho úteku na lodi ala GTA. to tam akoźe budú motorové člny?
nie, pekne chytis veslo a padlujes o dusu
k teme: osobne som 1 nehral ale kedze ma v poslednej dobe velmi chytili RPGcka tak si to asi zahram:)