Assassin's Creed: Brotherhood problem
Re: Assassin's Creed: Brotherhood problem
od oka poznam to ... na vsetkych hrach mam zapnute FPS ale na AC neviem
stiahni fraps a odskusaj single, prazdny server, plny server
na prazdny server sa neda napojit... musite byt minimalne 6 aby sa spustil server a potom je max 8 hracov
tak odskusaj len tak s frapsom...aku mas zostavu?
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
uz ti tu bolo povedane ze mas stiahnut fraps a pozriet tie fpska...bez toho sa nepohneme kedze sam pises ze mas v MP 40fps pritom to nemas nicim podlozene, len svojim odhadom...kludne ti to moze skakat aj pod 30 co uz je na urovni hratelnosti a tym by bol tvoj problem vyrieseny..
//inak ked uz si si dovolil zalozit duplicitnu temu a este po upozorneni na porusenie pravidiel v nej pokracujes, dopln sem aspon zakladne info o zostave, os, a podobne veci ktore tu uz davno mali byt...
//inak ked uz si si dovolil zalozit duplicitnu temu a este po upozorneni na porusenie pravidiel v nej pokracujes, dopln sem aspon zakladne info o zostave, os, a podobne veci ktore tu uz davno mali byt...
tie pravidla su na Hojka alebo na UBISOFT? lebo ak su na ubisoft tak ta to nema co trapit... -.-Pigesko napísal:uz ti tu bolo povedane ze mas stiahnut fraps a pozriet tie fpska...bez toho sa nepohneme kedze sam pises ze mas v MP 40fps pritom to nemas nicim podlozene, len svojim odhadom...kludne ti to moze skakat aj pod 30 co uz je na urovni hratelnosti a tym by bol tvoj problem vyrieseny..
MAINBOARD-ASUSTeK Computer INC. P5B/G965
CPU-Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz
Memory-DDR2 Channels-DUAL 2x1GB KINGSTON + 2x 512 MB
Graphics-NVIDIA GeForce GT 220
ake pravidla na ubisoft preboha?
ak je raz vytvorena tema AC:Brotherhood a ty si vytvoris temu AC:Brotherhoob problem, nepripada ti to divne?
teraz stiahni fraps, zapni AC a napis ake mas fps
ak je raz vytvorena tema AC:Brotherhood a ty si vytvoris temu AC:Brotherhoob problem, nepripada ti to divne?
teraz stiahni fraps, zapni AC a napis ake mas fps
nasiel sa vinnik: slaby procak ... myslim ze toto je v minimal requirements takze mozes byt rad ze ti to ide ako to ide kedze hra je to port z konzol(aj ked do upravena) kde zavisy viac na procaku ako na grafike...a v mp nanom zavisy este viac
-
Pigesko
King
Pravidlá fóra, čítajte pozorne!
Assassin's Creed: Brotherhood
samozrejme ze ma to bude trapit, kedze ohlasenie bordelu v podobe duplicitnej temy tu ma svoje opodstatnenie
Assassin's Creed: Brotherhood
samozrejme ze ma to bude trapit, kedze ohlasenie bordelu v podobe duplicitnej temy tu ma svoje opodstatnenie
xixo diky teraz som si to skusil na http://www.systemrequirementslab.com
Pigesko nemam naladu na takych ludi ako si ty...
Pigesko nemam naladu na takych ludi ako si ty...
-
aviceN
Guru
kazdopadne skus znizit detaily v MP...netusim ci sa to spusta z jedneho menu a ci je to to iste
aviceN mam to vsetko na minimum
ale zaujimave je ze na SP som mal vsetko na 2 modely textury atd.. a islo to bez problemov..
-
Pigesko
King
co je na tom zaujimave?
vo vseobecnosti je MP vzdy narocnejsi oproti SP...niekedy viac, niekedy menej, zalezi od samotneho enginu a optimalizacie...to ze mas na MP nedostacujuce zelezo bolo jasne uz ked si "odhadom" napisal fpska...
a ja tiez nemam naladu na ludi ako si ty...niekam pridu a myslia si ze im to tam automaticky patri a musia na seba za kazdu cenu putat pozornost, pritom sa len ztrapnuju...
ja ked pridem do restauracie tak si nevykladam nohy na stol, ked mi je jasne povedane ze to robit nemam a nemozem...to ze nevies pochopit primitivne pravidla na fore len svedci o tvojej ....nciiSpott napísal: Pigesko nemam naladu na takych ludi ako si ty...