Assassin’s Creed IV: Black Flag
-
LatteMacchiatoo
Light Star
Re: Assassin’s Creed IV: Black Flag
Takže mám slabý PC na túto hru? 
-
LatteMacchiatoo
Light Star
ale je zaujímavé, že tento na videu má rovnaký procesor a slabšiu grafiku: http://www.youtube.com/watch?v=q0jPKT19PGk , ide mu to na High 35FPS..
co riesis youtube, na youtube hraju aj na grafike z roku pana gta IV na plne. AC4 je mimoriadne narocna hra a na plne detialy to chce 780Ti alebo pretaktovaneho titana
-
LatteMacchiatoo
Light Star
Zdravím, chcem sa opýtať ešte, podla vás čo by som mal urobiť, aby mi tá hra bežala lepšie?
Dám si to napríklad na najnižšie detaili a mám maximálne 60FPS (vsync OFF) , dám si to na medium, tiež maximálne 60FPS.. a takto mi to robí pri všetkých nastaveniach..
a napríklad aj na najnižších mi to vždy klesá na 25 a tak..
Vyššie kolega písal, že slabý PC, ale tak aspoň na low by mi to malo ísť dobre nie?
ďakujem
btw. štastné a veselé
Dám si to napríklad na najnižšie detaili a mám maximálne 60FPS (vsync OFF) , dám si to na medium, tiež maximálne 60FPS.. a takto mi to robí pri všetkých nastaveniach..
a napríklad aj na najnižších mi to vždy klesá na 25 a tak..
Vyššie kolega písal, že slabý PC, ale tak aspoň na low by mi to malo ísť dobre nie?
ďakujem
btw. štastné a veselé
Ja len takú poznámočku utrúsim.
Keby som mal akúkoľvek hru hrať na low detailoch, tak ju radšej ani nehrám, lebo to si človek ani nevychutná. Viem, ide najmä o príbeh, ale u mňa sú detaily a grafika dosť podstatné. Radšej by som pošetril na lepší PC, ako to prejsť teraz na hroznej grafike a vôbec z toho nemať ten pravý zážitok.
Ja mám napríklad kamaráta, ktorému je jedno, aké detaily si nastaví. Keď mu hra seká, tak kľudne tam dá rozlíšenie 800x640 a stiahne všetky detaily a nevadí mu že na HUD má aj 5 centimetrové písmená. Ja by som to tak nedokázal hrať a radšej by som hru odinštaloval.
Keby som mal akúkoľvek hru hrať na low detailoch, tak ju radšej ani nehrám, lebo to si človek ani nevychutná. Viem, ide najmä o príbeh, ale u mňa sú detaily a grafika dosť podstatné. Radšej by som pošetril na lepší PC, ako to prejsť teraz na hroznej grafike a vôbec z toho nemať ten pravý zážitok.
Ja mám napríklad kamaráta, ktorému je jedno, aké detaily si nastaví. Keď mu hra seká, tak kľudne tam dá rozlíšenie 800x640 a stiahne všetky detaily a nevadí mu že na HUD má aj 5 centimetrové písmená. Ja by som to tak nedokázal hrať a radšej by som hru odinštaloval.
-
LatteMacchiatoo
Light Star
No aj ja hrávam všetky hry čo mám na max.. Napríklad BF4 mám na High, a mám okolo 80FPS..
Ale tak túto hru moc nechápem, podla mňa by mi mala ísť aspoň na medium bez framedropov..
Kamoš má o dosť slabší PC (tiež AMD) a ide mu to lepšie ako mne..
Ale tak túto hru moc nechápem, podla mňa by mi mala ísť aspoň na medium bez framedropov..
Kamoš má o dosť slabší PC (tiež AMD) a ide mu to lepšie ako mne..
tak ten tvoj kamos zrejme nema amd fx. Toto co si napisal (max 60fps pri low) je jasny prejav limitu procesorom.
-
LatteMacchiatoo
Light Star
Má AMD FX ale tuším 6000.. neviem presne číslo.. a ten limit asi žiadno nezvýšim že? 
pretaktovanim (co ale v pripade fx procesorov brutalne zvysi spotrebu aj teploty) alebo kupou noveho procesora
Mám taký problém...brat dostal na Vianoce Black flag na xko , obal aj všetký materialy si klasicky v slovenčine a v maďarčine ale hra má Ruský jazyk s tým že sa daju zmeniť titulky v hre a hovorený jazyk ale menu zostáva vždy ruské a nevieme ako to zmeniť...Skúšali sme pre istotu zmeniť aj lokaćiu v xbox nastaveniach ale nič platné...
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Reklamovat medium...import z ruska zrejme
-
Bl4ckevil360
Novice
Assassins Creed 4 Black Flag Comunity Chalange
Zdravím mám problém so splnením comunnity chalange.Mam potopiť 2 man of war lode,ale ja som ich už potopil asi 10 a započítalo mi len 1 prečo to tak je?
Skúste mi poradiť diki.
inak neliezli vam na nervy tie sledovacie misie? mam za sebou asi 33% hry a keď tam bude este jedna tak dalsi AC si stiahnem...
tak beriem späť, docela sa to už rozbieha
tak beriem späť, docela sa to už rozbieha
Potreboval by som poradiť.
Nejakú tú dobu už hru mám (samozrejme Origo), stále som mal pocit že to neide tak ako to má. Tak som si povedal že si pozriem FPS-ka cez Fraps.
No a keď som zbadal tie čísla tak som kukal jak puk.
Všetko max. 20-30 fps, priemer 26. Dokonca keď bola búrka na mori tak to šlo pod 20, cca tých 19.
Všetko min. viac ako 60.
No a neviem čo s tým. Počul som že hra nie je boh vie ako optimalizovaná, no ale až takto ?
Moja zostava:
Procesor: AMD FX-8350 Eight-Core Black Edition 4.00 GHz
RAM: 16GB
Grafika: GIGABYTE R9 280X 3GB
Takže nechápem prečo mi to ide takto.
Nejakú tú dobu už hru mám (samozrejme Origo), stále som mal pocit že to neide tak ako to má. Tak som si povedal že si pozriem FPS-ka cez Fraps.
No a keď som zbadal tie čísla tak som kukal jak puk.
Všetko max. 20-30 fps, priemer 26. Dokonca keď bola búrka na mori tak to šlo pod 20, cca tých 19.
Všetko min. viac ako 60.
No a neviem čo s tým. Počul som že hra nie je boh vie ako optimalizovaná, no ale až takto ?
Moja zostava:
Procesor: AMD FX-8350 Eight-Core Black Edition 4.00 GHz
RAM: 16GB
Grafika: GIGABYTE R9 280X 3GB
Takže nechápem prečo mi to ide takto.
neviem, ja mam ešte horšiu zostavu a pekne si to davam v pohode skoro na plné. Skus aktualizovat ovladace.
Veď práve že je všetko aktualizované.
Neviem ako vy ale toto je dáke divné. Mám 6-jadrové AMD, grafickú kartu nvidia 660GTX a 8gb RAM. Šlape všetko na plnom bez najmenšieho seku alebo FPS dropu. Zaujímavé že iným to nejde tak ako mne na raz takej výkonnej grafickej karte.
ahojte- hra mi ide v pohode, akurát mi často vypadáva graf. prostredie- začnú sa tam tvoriť rôzne farebné obrazce a vtedy musím hru vymnúť- deje sa to na všetkých nastaveniach- aj keĎ mám na min. detaily, aj na najvyžšie (32GB RAM, i7 prosesor Intel)
Ake farebne obrazce ? Sprav screenshot.