Assassin’s Creed IV: Black Flag
Re: Assassin’s Creed IV: Black Flag
Čekujte,neviem dokedy bude prístupné!!!
Aj keď ste nestihli dajte si to do google už si to väčšina ľudí stihla stiahnúť na svoje stránky 
Pridám sem ďalšie linky dúfam,že budú funkčné čo najdlhšie.
http://gamingeverything.com/41862/assas ... er-leaked/
http://gamingeverything.com/41862/assas ... er-leaked/
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Vaše názory?
hodil by sa mi trailer s AJ titulkami,lebo nie všetko som porozumel.
hodil by sa mi trailer s AJ titulkami,lebo nie všetko som porozumel.
-
guess.whoo
Redeemer
ja zase dufam, ze to nebude len o lodkach ale vrati sa to ku klasickemu Eziovmu pribehu
K eziovmu pribehu sa to nevrati nikdy.
-
guess.whoo
Redeemer
zle som to napisal, myslel som k stylu hry ako pri eziovom pribehu. lodky su fajn, ale predsa skakanie po budovach je o AC
To je pravda, jeruzalemska alebo benatska architektura a atmosfera mi neskutocne chybaju, to boli najkrajsie momenty z celej serie.
Máte pravdu v AC3 boli tie mestá také "suché".V AC4 asi tiež nebudú nejaké extra mestá na spôsob Florencie/Benátok.
-
guess.whoo
Redeemer
myslim, ze touto castou to malo a mohlo skoncit, rad si zahram aj noveho ale urcite to uz nebude ono
No to je chyba tej epochy a lokacie ktoru si pre AC3 vybrali, vtedy v amerike bola bohuzial taka architektura a hotovo 
Slabá kvalita ale ďalší trailer je vonku
-
guess.whoo
Redeemer
takze to bude hlavne o lodkach :-/
-
uplink
VIP
v podstate to začalo už v AC3, takže sa nie je čo čudovať, že chceli využiť potenciál enginu aj tu. Ale myslím si že to nebude len o ľoďkách, tipujem že tak 1/4 max 1/3 hry budú ľoďky, možno aj 1/5. Asi budeme skôr skákať v jungli po stromoch [tak ako sme skákali po stromčekoch trochu v AC3] a po tých fancy Monkey Islandovských domčekoch.guess.whoo napísal:takze to bude hlavne o lodkach :-/
Na AC wiki je napísané že Edward Kenway bol príležitostným pirátom,takže hra asi nebude komplet na mori(čím by sa úplne odčlenila od AC univerza).V AC3 boli súboje na vode celkom zábavne,ale očakávam že tuto to bude ďaleko prepracovanejšie.
Príležitostne si prečítam kto čo tu popíše a väčšinou nereagujem, no teraz mi to nedalo a musím vyjadriť svoj názor 
Takže k Assassin´s Creed 3: Neviem, prečo má väčšina názor, že AC3 bol prepadák - mne to tak absolútne vôbec neprišlo. Grafika skvelá, prostredie tiež, hudba ani nehovorím! Za jediné negatívum som zo začiatku hodnotil pozmenený štýl boja (na ktorý som si musel zvykať) no po čase mi to už nerobilo vôbec žiadny problém. Misie na mori boli príjemným spestrením a zábavou popri hlavnej dejovej línií. Myslím, že to bol podarený diel...dal by som mu tak 7/10.
Teraz niečo málo k Assassin´s Creed 4: Aj napriek tomu, že som zarytý a dlhodobý fanúšik AC série, obávam sa, či toto nebude nejaký "bullshit" Rýchlosť s ktorou vyrábajú jednotlivé hry je naozaj úctyhodná (no obávam sa, aby to nebolo na úkor kvality) Ďalej sa obávam toho, že prevažná časť hry bude situovaná najmä na mori a že sa to na kilometre vzdiali od pôvodného konceptu AC. Náhle si uvedomíme, že hráme celkom niečo iné a pôvodný Assassin´s Creed je nenávratne preč. Uvidíme. Ja len dúfam, že sa z TOHTO nestane PREPADÁK. Pretože AC 3 ním rozhodne nebol.
Takže k Assassin´s Creed 3: Neviem, prečo má väčšina názor, že AC3 bol prepadák - mne to tak absolútne vôbec neprišlo. Grafika skvelá, prostredie tiež, hudba ani nehovorím! Za jediné negatívum som zo začiatku hodnotil pozmenený štýl boja (na ktorý som si musel zvykať) no po čase mi to už nerobilo vôbec žiadny problém. Misie na mori boli príjemným spestrením a zábavou popri hlavnej dejovej línií. Myslím, že to bol podarený diel...dal by som mu tak 7/10.
Teraz niečo málo k Assassin´s Creed 4: Aj napriek tomu, že som zarytý a dlhodobý fanúšik AC série, obávam sa, či toto nebude nejaký "bullshit" Rýchlosť s ktorou vyrábajú jednotlivé hry je naozaj úctyhodná (no obávam sa, aby to nebolo na úkor kvality) Ďalej sa obávam toho, že prevažná časť hry bude situovaná najmä na mori a že sa to na kilometre vzdiali od pôvodného konceptu AC. Náhle si uvedomíme, že hráme celkom niečo iné a pôvodný Assassin´s Creed je nenávratne preč. Uvidíme. Ja len dúfam, že sa z TOHTO nestane PREPADÁK. Pretože AC 3 ním rozhodne nebol.
Každý nadáva na malé časové rozostupy pri vydávaní hier.Na AC3 sa pracovalo niečo cez 2 roky(možno aj 3) a vyšlo rok po Revelations.Čo keď na hre pracovalo nejaké iné štúdium už dajme tomu rok-dva(dosť pravdepodobné).Tak prečo výrobu dlhšie naťahovať keď z toho majú poriadne prachy? a kvalita hry nejde nejak rapídne dole.
-
aviceN
Guru
nejake vycuc z infa (sector.sk)
- ACIV je vo vývoji od roku 2011, písal ho scenárista Revelations Darby McDevitt, a rovnako má aj art directora z Revelations. Kreatívnym directorom je Jean Guesdon, ktorý má na svedomí prvé dve časti série.
- V hre budú tri veľké mestá a to Havana - Cuba, Nassau na Bahamách a Kingston na Jamajke. Mimo nich bude 50 lokalít kde sa bude dať zakotviť
- Hra bude skôr HBO verziou Piratov ako Disneyho Piratí karibiku. Teda má to byť drsnejšie a krvavejšie, aj keď trailer skôr pripomínal oddychovku na štýl Disneyho. Uvidíme čo nakoniec prinesú.
- ACIV je vo vývoji od roku 2011, písal ho scenárista Revelations Darby McDevitt, a rovnako má aj art directora z Revelations. Kreatívnym directorom je Jean Guesdon, ktorý má na svedomí prvé dve časti série.
- V hre budú tri veľké mestá a to Havana - Cuba, Nassau na Bahamách a Kingston na Jamajke. Mimo nich bude 50 lokalít kde sa bude dať zakotviť
- Hra bude skôr HBO verziou Piratov ako Disneyho Piratí karibiku. Teda má to byť drsnejšie a krvavejšie, aj keď trailer skôr pripomínal oddychovku na štýl Disneyho. Uvidíme čo nakoniec prinesú.