Assassin's Creed: Revelations
Re: Assassin's Creed: Revelations
zdravim, su aj v tejto hre tie symboly po stenach? popripade nejake dalsie zahady? Dik za odpoved.
Mam orig. hru
Mam orig. hru
Bohuzial nie, len animus fragments.
akurat som nasiel na jednej streche nejaku mapu...pisalo mi tam ze ich potrebujem viac a odhalim nejaky poklad...kde ich vsetky najdem???
-
Ba-Yo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mapy kúpiš v kníchkupectve 
inač ako to je z tym jablkom raja ??? ved v dvojke ste ho ziskali ked bol ezio mlady ............. a v ac reve je to jablko u altaira a to uz je ezio stary ?? su dve či čo 
-
Ba-Yo
Light Professional
detrox :
Spoiler
vypadá to ta ,že sú dve ,lebo jedno ukryl Ezio pod koloseom a teraz našiel ďalšie 
A nie je ich niekoľko po celom svete? Keď v prvom assassinovi na konci sa Altairovi zobrazila mapa a na nej boli označené miesta.
Spoiler
,,vim co treba udelat,,
tak asi hej
-
hrban
Addict
njn ale keďže etzio už svoj príbeh dokončil tak buď vymyslia ďalšieho predka čo nám vyrozpráva príbeh alebo bude dokončenie už len v našej dobe, alebo výjde len nejaký doplnok čo sprístupní koniec, samozrejme treba zaplatiť ... 
hrban napísal:njn ale keďže etzio už svoj príbeh dokončil tak buď vymyslia ďalšieho predka čo nám vyrozpráva príbeh alebo bude dokončenie už len v našej dobe, alebo výjde len nejaký doplnok čo sprístupní koniec, samozrejme treba zaplatiť ...
a myslis ze desmond ešte ostane či bude dakto iny ?? podlam mna ostane lebo neni to dokončene ani zanho
jop pozdava sa mi to ,,dokonecnie,, ktore si asi bude treba zaplatit...
Spoiler
ale tak v revelations bolo naznacene altairom nieco o jeho synovy a ceste do alexandrie, popripade ta japonka vo filme, nieco sa uz aj zacalo spekulovat http://www.pcgamer.com/2011/11/17/assas ... -in-egypt/
viete mi niekto poradit nejaku strategiu na to obranu tych Assasins Den? lebo stale mi ho znici ten ... katapult. To budem musiet pocas celej hry chodit obranovat tie Deny? jedina tato vec mi vadi na hre Dakujem 
mireccko napísal:viete mi niekto poradit nejaku strategiu na to obranu tych Assasins Den? lebo stale mi ho znici ten ... katapult. To budem musiet pocas celej hry chodit obranovat tie Deny? jedina tato vec mi vadi na hre Dakujem
viečo počas dejovej linie som to prešiel a potom ked mi začali útočit tak som to išiel obranit a tieš mi to katapult zničil
potom som na to kašlal nechal som ju popr obsadit a zas som si ju ziskal
Musíš správne vedieť rozmiestniť zátarasy, svojich obráncov na strechách (kombinovať ich), sám pomáhať pri obrane, obnovovať zátarasy, stavať nové a odložiť si útok delom až na baranidlo/delo , ... V hre som asi 5-krát obraňoval a raz mi prerazili obranu.
daj si tam assasinov na leveli 15 a uz nebudu utocit... mne den napadli mozno tak 1-2x
Dpc da sa vam teraz prihlasit do Uplay (aplikacie, nie webu) a teda spustit hra? 
No tak som to teda konečne dohral aj ja. Myslím si že hra bola zbytočne natiahnutá o nepotrebné veci. S tými jablkami- myslím že ich je aj viac ako 2 ako už niekto spomínal, tak altairovi sa v AC 1 zobrazila ta mapa sveta a na nej boli body tak to su zrejme jablká.
Spoiler
Ináč ti bohovia mu nakonci vravia že ma zabrániť tomu, aby znova zhorela zem?
-
Kayo
Light Expert
prosím o radu jak spojazdniť DLC - The Lost Archive. Po nainštalovaní update 1.02eu sa mi už nedá nainštalovať update 1.03eu, ktorý je potrebný pre DLC.
-
Virtuality
Novice
cs sry ze to pisem sem ale nevedel som najst inu room a nemal som vela casu. Potrebujem pomoc. Odvtedy ako zaviedli ten Uplay nwm ako sa mam pripojit na AC brotherhood alebo AC revelations v offline mode. pls pls pls pomozte mi